424 Sikertelen függőség - hogyan lehet megszabadulni a hiba
Nemrég felmerült ez a probléma. Szerkesztése Egyszer üzenetet, kattintson a „Mentés” ... ez a furcsa hiba durran «sikertelen függőség. Az eljárás nem hajtható végre, a forrás, mert a kért intézkedés függött egy másik akció, és hogy más művelet nem sikerült. ”. Később megpróbálták megváltoztatni fórum részén beállításokat az admin panel - ki ugyanazt a hibát.
De itt a kérdés: Mi teszi a két műveletet egymás között? A megjelenése ezt a hibát nem előzte meg semmilyen intézkedés a részemről. Általában ez akkor fordulhat elő, ha valahol elrontotta: divat, plugins, sablon szerkesztését, stb De ebben az esetben, bármilyen változtatás a motor nem tettem.
Fordítási hiba szövege is, nem ad nekem tippeket, „teljesítetlen függőségei. A módszer nem alkalmazható a forrás, mert a kért művelet függ od másik műveletet végeztünk sikertelenül. ”. Egyetértek - semmi konkrét. Egy erőforrás leíró HTTP állapotát. adott a következő definíciót:
„A függőség egy műveletben másik működését. Sikeres végrehajtás kérését a kliens oldalon a szerver attól függ, mennyire más egy bizonyos művelet sikeresen befejeződött. Ebben az esetben, ha ez a művelet nem kerül végrehajtásra, a szerver oldalon állapotot adja vissza a kód 424, a, illetve az aktuális kérés által küldött kliens oldalon, akkor nem lehet végrehajtani „(forrás).
Már csak egy - keresse az oka a szerver oldalon. Mivel én egy egyszerű hosting szolgáltatást, és nem a virtuális szerver, - írtam egy üzenetet egy hibaleírással tech support web hosting szolgáltató. A válasz azonnal:
„424 Sikertelen Dependemcy - a szerver válaszát, amikor a védelem aktiválódik, ha szűrés a bejövő kéréseket. A szabályokat, amelyek védelmet kiváltó, van hozzá egy kivételt. 20 perc elteltével a hiba eltűnik. "
Mint látható, a hiba ténylegesen bekövetkező szerver biztonsági beállításai - szűrés a bejövő kéréseket, korlátozza a viselkedését a protokoll és webhely tartalmát.
Mit kell tenni, ha hiba 424?
Így, ha hibát észlelt 424 sikertelen függőség. eljárás a következő:
2. Törekvés támogatásával a tárhely szolgáltató és a lehető legrészletesebben a problémáról - milyen műveleteket végzett. Fel kell tüntetni az üzenet szövegét link ehhez az oldalhoz. A hibát okozó (ebből beszéltünk az első bekezdés).
3. Várja meg a választ. Miközben a probléma minden bizonnyal érteni.
Köszönöm a figyelmet. Naduyus a tippek segítenek.