2 Bemutató - látványtervezés nehéz - ha vizualizációs nehéz - felhasználói fiók
Uzistka on Uzi írta: „vizualizációs nehéz”, bár az első ultrahang volt kielégítő. Zhto jelent? Lehet ez iszapos vizekben? Vagy valami más hatások? Minden intézkedést, minden rendben van, az orvos is nem mondott semmit.
Uzi volt 21,2.Vse szerencsére rendben van, mmm. És a méret és a szervek és a méhlepény krovotok.Film víz és nem lehet eltávolítani, a sok zsír zhivote..Da isten nim..Glavnoe az egészséges fia volt! A kérdés csak az, hogy a következtetés írva nagyon megjelenítés.
Lányok, akik ez? Nagyon remélem, hogy ez annak köszönhető, hogy a hang a méh, vagy egy kis baba arca elfordult. CTE 49.2mm HR 168 orrcsont: Látványterv nehéz normális uzistki megkérdezte, hogy megvan az összes Uzi.
Az egyik az alanyok egy része a mai üzleti iskola tanfolyam fejlesztése „vizuális motoros memória”. Ez egy új és kis nyilvánosságot az irányt az üzleti, valamint a nanotechnológia. Azonban ez a fegyelem megalapozza az új lehetőségeket.
Nem vártam ezt. Tökéletesen nyugodt, fogalmam sem volt, hogy mi az, hogy milyen érzelmek tapasztalnak)) Amint az orvos engem egy gyomor szondát, azonnal látta Lyalka)) Isten. milyen szánalmas)) Soha nem gondoltam, hogy csavarni.
Girl, szia ma volt az első szűrés. Még nem volt olyan szerencsés, mint sok itt. Uzist volt szűkszavú: csak bólintott, az úgynevezett számok nem értem, és a végén azt mondta: „minden öltözz.” Még egy gyerek nem mutatta.
Mami, mit gondol, ha azt írja, hogy a vizualizáció nehéz, mert azt állítják, gyermek nemétől? Csak egy 23 hetes, volt egy lány, és minden jól látható volt, és most is nehéz, és a fiú. Én biztosan nem érdekel.
Tegnap ment az Egyesült Államokba, időtartam 17 M + 1, de az USA-ban meghatározott egy hétre kevesebb - megerősítése a méret a baba. Részletek a vágás Így van: - farfekvéses bemutatása (mi ez?) - méhlepény az elején és a hátulján.
Tegnap ment a férjével, hogy újra szűrés, figyelte a baba az ultrahang legfeljebb három perc, és azt mondták, hogy menjen be a folyosón, hogy várjon, ha rendelkezésre áll genetikus. azután, hogy elhívtak egy genetikus, elkezdtem megmagyarázza, hogy miért vagyok itt, hogy a vér.