2-B-1 Rouge és szájfény lényegén

Lányok, ma beszélni egy univerzális orvosság a táskámban - krém pirosító és szájfény 2 in 1 - lényegén a sorozat Girls On Tour árnyékban 01 Big Apple.

Gyártó (Németország) azt ígéri, nem tapadó lágy, krémes textúra. A termék univerzális - alkalmas a pirulás és szájfény.

Ezt a terméket kaptam ajándékba egy lány szépsége bloggerek. Azt kell mondanom, hogy álmodtam krémet blush, de nem kap a boltba, és választani. És itt kaptam a régi kívánságlista, és nagyon örül, hogy a tényt.

Csomagolás és megjelenés

Blush (Hívom őket, hogy amint az a fő, hogy kapacitás) - csomagolva egy átlátszó műanyag, elég vékony, hogy nézd meg. De tudom, ez a márka, nem vagyok meglepve. Vár, de jól csinálják, szorosan nyírni, és még nem tört. Azonban, a csomagolás egy szót sem az orosz, de elvileg egyértelmű, hogy ez a termék.

Elpirulok nagyon szelíd krémes textúra, de sűrű. Kellemes illatú - emlékeztet a szaga nektarin) Csomagolás - 2,5 g

Hue és alkalmazása

Nagyon szép árnyalatú pirosító in - pink, piercing. De az arcon és az ajkak tushuetsya láthatatlan pára. Pirulás nagyon jól adja szín - egy könnyű érintés toborozni elegendő számú ujját az arcán.

Nem tudom, hogy minden rendben van naprakész, de a krém pirosító kell felhordani folyékony alapítvány és por a tetején, és semmi esetre sem alkalmazható a por már - egyébként csúnya csomók keletkeznek. Én cselekszem, kisminkelés és növényzet alkalmazása előtt a por egy kis pír az alma arca, és csak aztán por -, akkor kap egy nagyon természetes fény - mind fagy.

Pirulni nagyon selymes, jól illeszkednek a bőrön. Ne tömíti el a pórusokat. Egy kicsit elhalványul rám a nap folyamán, de azt hiszem, ezek a funkciók mind krém termékek. Pirulás és sokoldalú termék alkalmas bármilyen make-up, mert ha meg akarjuk őket lehet laminált a kívánt színt -, hogy nagyon egyenletesen rétegzett, és nem teszi lehetővé vulgáris hatása.

Nagyon boldog vagyok velük, és azt tanácsolta az összes barátom. Használatára vonatkozó Rouge szájfény - azaz, hogy nem jól viselkednek. Az ajkak, a szín lesz alig látható a fényes festék megszáradt, a hazugság ajkamon egyenetlen, és alá egy fehér csík fél óra az alkalmazás után.

Én biztosan nem csügged, és használják a pír - itt vannak ideális. Elpirulok kapott egy ajándékot, de lehet kapni őket 179 rubelt adó nélkül.

És akkor használható univerzális szerszám?

Kapcsolódó cikkek