9 Best Quote dori a "Némó nyomában"

9 legjobb idézetek Dory „Némó nyomában”

Mindannyian szeretjük Dori a rajzfilm „Némó nyomában” az a tény, hogy soha nem ajánlott. Ez a hal vidám, hihetetlenül érzelmes, mégis sokat mond. Összegyűjtöttük a kilenc legkedveltebb idézetek Dori. Némelyikük hozott minket nevetés és más hasonló filozófiai gondolatok. Bíró magadnak:

„Hé, nézd - léggömb! Ez a buli! "

9 Best Quote dori a

Azt mondják, hogy ez a párt egy meglepetés. A legfontosabb dolog -, hogy pozitívan gondolkodni.

„Hé, a lelkiismeret. Halott vagyok? "

9 Best Quote dori a

A kérdés természetesen az, filozófiai.

„Igen, bízom. Ez az, amit a barátok. "

9 Best Quote dori a

Ez ilyen egyszerű Dory magyarázta az egész értelme a barátság. Egy mondat - és minden világos. Barátság - a bizalom, nem a másik irányba.

„Hé, hé, nyugi! Vegyünk egy mély lélegzetet. "

9 Best Quote dori a

Dory tudja, hogy megvigasztalja. Mindannyian egyszer életemben hallottam ilyen kifejezést.

„Ez az óceán, buta. Nem vagyunk egyedül itt. "

9 Best Quote dori a

Dory tudja, mit mond. Lehet, hogy úgy tűnik, egy kicsit komolytalan, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell komolyan venni.

„De akkor mi csináljuk, ha nem adnak neki egy esélyt, és nem fogunk hinni a legjobb?”

9 Best Quote dori a

Dory tudja, hogy annak érdekében, hogy mentse Nemo. Szükségünk van egy kis remény és a hit.

„Nem lehet arról, hogy semmi nem történt vele. Mert akkor semmi nem fog történni vele. "

9 Best Quote dori a

Minden szülő kell hallani ezeket a szavakat egy nap. Nem tudja megvédeni a gyermeket mindentől.

„Amikor rád nézek ... otthon vagyok.”

9 Best Quote dori a

És úgy tűnik, ez a legjobb meghatározása a család. Nos, a könnyek a víz alatt, hogy a legjobb az egészben, hogy senki sem látja.

„Swim és úszni, úszni és úszni. Mi a teendő? Úszni, és úszni. "

9 Best Quote dori a

Ez így van! Dory tudja, hogy soha nem adja fel.

9 Best Quote dori a

9 Best Quote dori a

9 Best Quote dori a

Kapcsolódó cikkek