6 nagy hibákat az építőiparban a tyúkól és tojótyúkok
A tulajdonosok a madarak, amelyek először jött, hogy építsenek egy tyúkól, van elég tapasztalat és gyakran a felépítést kapunk a fogyatékos. Annak érdekében, hogy ne pazarolja az idejét, pénzt és energiát, itt van egy lista a közös hiba fordult kezdő baromfi.
6 leggyakoribb hiba, hogy el kell kerülni:
- A hiba az építőiparban a tyúkól №1 - a helyét a tyúkól a földön.
Az első tyúkól építettem újrahasznosított fából drótháló, és letette a földre.
Tyúkól le a földre anélkül, hogy hibákat
Ezért úgy gondoltam, hogy a madarakat ásni a földbe, és keresse meg a hibákat és egyéb csirke ételek. Nekem úgy tűnt, hogy egy ilyen tyúkól terv fogja őket elfoglalt és boldog, amíg van zárva.
Azonban, mosómedve és nyérc kitartóan próbált ásni az oldalán a tyúkól, és végül sikerült ás, és ez nekem kerülni egy egész csordát. Úgy tűnt, mindig odafigyelt a módját a ragadozók elleni védelem, de hiányzott egy ilyen fontos pillanatban álpadlója. Ma már egy tyúkól, hogy emeljük a 100 cm-re a talaj, a legördülő padló könnyen tisztítható.
Az újrafeldolgozott fából, ez is egy hiba, mert nem lehet tisztítani hatékonyan. Csirke coops kellett volna sima festett vagy meszelt felületek, amelyeket könnyű fenntartani.
Az első coop magas volt és tágas elég egy ember, így bemenni nem volt nehéz. Henhouse szereplő 4-fészekdobozok, ahol a csirkék is tojik, minden kellett lennie - ez a valaki regisztrál minden nap, és gyűjtsük össze a friss tojás.
Első pillantásra, gond nélkül működött, de hamarosan gyűjteni a tojásokat, meg kellett, hogy menjen be a tyúkól gumicsizma, mint a tyúkól padlón szennyezett csirketrágya. Ezen túlmenően, a napi tojásbegyűjtés tűnt inváziója csirkék, mert zsúfolt a várakozási tojást.
Így volt ez sok évvel ezelőtt rájöttünk, a nyilvánvaló. Meg kellett fektetni a külső a tyúkól ajtaját, ami hozzáférést biztosít a fészkelő. Így nem kell bemenni a tyúkól. Ezen kívül a magassága a tyúkól igen magas volt, így nem kellett hajolnia, hogy ellenőrizze fészkelő.Ahhoz, hogy a víz a csirkék, először egy normál, műanyag vödör víz, a magassága a vödör körülbelül 23 cm. Ez a méret tudta tartani annyi vizet, hogy a víz a tyúkok néhány napig. A vödör nehéz volt elég, hogy ne felborulhat legalábbis amikor a víz nem volt kevesebb, mint a fele a kapacitást. Pár nap múlva elmentem a tyúkól, és megváltoztatta a víz. Úgy tűnik, hogy ami elromolhat?
Amikor megnéztem a coop egy-két nap múlva, egy vödör oldalán feküdt, és ivott a pocsolyák fertőzött madár. Bird felugrik a szélén a vödröt, és fejet hajtottak vizet inni, de miután a vízszint csökkent, és lett kevesebb, mint fél vödör átfordul.
Csirkék lehet élni néhány napig étel nélkül, de szükségük van a víz minden nap. Ők egyszerűen kiszáradt.
A legjobb megoldás, hogy biztosítsa a stabil megbízható vízellátás, hogy egy vákuum ivók. Egy keskeny kör alakú vályút megakadályozza ugrás csirkék szélén az ivó, mivel nincs hely, hogy üljön. A vákuum itatók, a víz tiszta marad és el lehet hagyni felügyelet nélkül egy hétig vagy hosszabb ideig.Mi először kezdett tenyésztés csirkék 6 tyúkokat. Néhány hónappal később, úgy döntöttünk, hogy adjunk a nagy állomány egészséges kakas. Rooster megkeményedett, kergeti a csirkét és nem adott nekik a süllyedés, így néztek rongyos. Mindegyikük volt kopasz foltok a fej hátsó részét és vissza. Madarak lesz izgatott, hogy falazat nem reguláris. A tyúkól az, hogy az arány a kakas csirkék 1-12, de ez attól is függ, hogy milyen jellegű a kakas. A kakas is kötődik állomány és annyira agresszív, hogy még kihívott amikor beléptem a tyúkól. Nem bírta tovább, és rövid idő alatt küldték a sütőben - a világon a tyúkól helyreállt.
Minden este, csak sötétedés előtt, csirkék tudjuk, hogy itt az ideje, hogy menjen a tyúkól. Ez egy rutin este az egyik gyerek, volt, hogy elfogyott, és zárja be az ajtót, hogy a tyúkól, hogy megvédje őket a mosómedve. Csukd be az ajtót, hogy a zárnyelv lehet baj? Egy reggel, amikor jöttem, hogy nyissa ki a tyúkól, csirke már élvezik a kora reggeli napsütésben. Úgy látszik, ez tyúk úgy döntött, hogy Letáborozhatunk a bokrok alatt éjszaka. Mint kiderült, ez a bevett gyakorlat csirkékkel. Amikor a tyúk kezdődik szóló, talán menedéket éjszakára, és nem megy bele a tyúkól, és a hazugság egy bokor alatt. Éjjel, a csirke van téve a ragadozók, és elvesztettük néhány madár, mielőtt fejleszteni a szokás - megszámolni a madarak minden este zárás előtt a tyúkól.
Élünk, egy gyönyörű erdős területen, és nem szeretné, hogy tegye jelek vagy felállított szabályokat barátok. Azt feltételezik, hogy az emberek vagy kutyák pórázon, és a kutya kell jól teljesítenek elég csapat. ez volt naiv azt gondolni, a mi oldalunkról, mert a kutya tulajdonosok mindig úgy gondolja, hogy a kutya engedelmeskedik a rendelést.
És ... valamelyik ingyenes körű tyúkok üldözte és megölte a kutyát barátunk, a szemünk előtt. Minden nyírni a pórázt a kutya, és hazament. Sajnos, a kutya visszatért a következő napon, anélkül, hogy a mester, és megölte az egész csomagot. Megtudtuk két lecke ez a tapasztalat: létrehozni a jogállamiság „kapcsolt”, hogy a kutyák, ha a csirkék szabadon mozoghat, valamint tartsa madarak bezárva néhány nappal azután, hogy a ragadozó ellen.