30 Egyszerű szokások, amely segít, hogy jobban érzi magát, és a változás! 1

Egyes elemek végezni egyszerűen irreális számomra. Nos, hogy legalább 2, hol talál olyan sok időt minden nap, hogy dobja szemetet. Nos, csak akkor, ha ez nem cukorpapírokon és csomagolást semmit. is, a papír dolgokat. és egyéb megfontolásokat is teljes. Surf több mint egy óra is, csak sci-fi. az én esetemben ez nem csak egy módja annak, hogy időbe telik, de abban is segít, hogy a munka vagy főiskolára. És így a lista megy tovább

Ez nem elég: a 09:00 - elvégzi a bravúr!

valójában minden, de 13 Saját
4-5 óra naponta szükséges)

Fogom fejleszteni ezt a listát privychek.Mozhet jobb lesz!

Szeretem, hogy minden rendben van, és anélkül, hogy ezeket a tippeket)))

lenulya_N1. 19.02.12 16:37 (Válasz: * Violet)

Nos 25 éves - ez egy nagyon hozzávetőleges)) A fiatalos bőr kamilla nem érvényes nikak.Est avrianty minden korosztály számára - menta, zsálya, tysyachelistnik.Idealno a hidratáló használatra ásványi vodu.Led a csodákat.

* Violet. 19.02.12 13:45 (Válasz: lenulya_N1)

Lenulya írta (a): kisimítja az arcszínt, és csökkenti a gyulladást kozhi.Plyus bőr nagyon finom textúrájú, így vyrazitsya.Nu és megeresztés - jég zhe.No százszorszép illik érett kozhe.Do 25 hatás nem figyelhető meg.

azaz, ha nekem most 23 éves, nincs értelme csinálni egyáltalán? vagy kamilla?

lenulya_N1. 18.02.12 22:10 (Válasz: * Violet)

_Indigo_ írta (a): 3. Tisztítsa meg arcát fagyasztott concoctions A kamilla minden kéz nem éri el. Tudja valaki, hogy milyen konkrét előnyökkel?

vonalban arcbőrt és csökkenti a gyulladást kozhi.Plyus bőr nagyon finom textúrájú, így vyrazitsya.Nu és megeresztés - jég zhe.No százszorszép illik érett kozhe.Do 25 hatás nem figyelhető meg.

Kapcsolódó cikkek