2019-ben megváltozott a engedélyezésének szabályai felsőoktatási főiskolát végzettek, a National Institute
Vannak kivételek, hogy az új szabály? Nézzük vizsgálja.
* FONTOS: Ha szándékában áll folytatni a tanulmányait az intézmény vagy egyetem ugyanabban specialitás. és kapott átlagosan egy intézmény, hogy az Ön számára lehetőséget biztosított beiratkozni vuzbez vizsga. Ellenkező esetben akkor kell átmenni, pontosan ugyanazt a rögös út, valamint a pályakezdők -, hogy készítsen egy egységes állam vizsga és add meg beírja a szükséges számú pontot a felvételi.
Az átmenet a főiskola főiskola előtt nyit teljesen új lehetőségeket:
- akkor képes lesz arra, hogy válasszon a napi vagy a távoktatás;
- által megbízott személyesen kidolgozott menetrend;
- szabad, hogy a munka a tanulmány.
Egy ilyen funkciót kombinálja a tanulmány és a munka távoktatás. Belépők Egyetem „Synergy” - a partner „az intézet a Nemzeti Biztonsági és Kockázatkezelési” (INBUR) áll rendelkezésre arra, hogy beiratkozik a távolság formájában obucheniyakruglogodichno.
A távoktatás a független és felelős emberek, akik kiszámításához használt erők és tudják kezelni a saját ideje. Előnye ennek a képzési forma nyilvánvalóak: a rugalmas helyét és idejét képzés, ezzel időt és pénzt költött utazás a munkamenet egy szétválasztása a tartózkodási és munkavállalási, valamint más szép bónuszokat.
- Felvételi a főiskolai vagy egyetemi után a 9. évfolyam - egy lehetőség a sok időseknek, akik úgy érzik, hogy két évet az iskolában verte le őket a vágy a további vizsgálat.
- Miután vége az egyik szakközépiskolában tanulók is jól megy a munka, mert nem csak a mester a teljes iskola persze, hanem annak, hogy a kiválasztott maga szakma.
- Diploma speciális középfokú oktatási intézményben ad a tulajdonosának előnyt, mert lehetővé teszi, hogy összekapcsolják a szakmai tevékenységek a felsőoktatáshoz való hozzáférést. Távoktatásos formában optimális ebben a helyzetben
- Az előnye, hogy főiskolára vagy egyetemre a lehetőségét, hogy azok befejezését viszonylag könnyen be egy egyetem.
- Dokumentumok benyújtásával három különböző egyetemi 5 specialitások, akkor jelentősen növeli az esélyét a bevezetést.
- Miután nem belépő egy egyetem, nem szabad feladni, és alkalmazza a második vételi hullám.
Egyetem „szinergia” - egy nagy lehetőség a főiskolát végzettek, akik szeretnék folytatni a felsőoktatásban.