10 tény a szörnyű McDonald

A hatás a masszázs a bőrt. Írta Julia, Mary St. Petersburg, Moszkva. Masszázs cellulit masszázs szülés után. Értékelte Nadia Petersburg korrekciója a test. Értékelte Eleanor GMT Alexander masszőr masszőr Valentin Denisov-Melnikov speciális anti-cellulit masszázs. Julia, Nastia Moszkva, Szentpétervár. Mennyiségének csökkentése Julia, Moszkva. Eredmények masszázs Catherine, Peter, egy ismertetőt az anti-cellulit masszázs. Veronica, Moszkva. Az érzést a masszázs Julia, MSC: Valentin egy nagyon jó masszőr. Próbáld ki!
Archív verzió

10 félelmetes tények McDonalds. McDonald kárt.

Tudtad, hogy együtt a hamburgereket lehet enni zúzott bogarak és a kacsa toll?

Az alábbi lista a legundorítóbb adalék, amely felhasználja az emberek „elrontja” magát az evés McDonalds.

2. Szilikonolaj. A csirkefalatok a McDonalds tartalmaz egy csomó dimetil - szilikon olaj, amelyet gyakran használnak a gyártás kontaktlencsék és egyéb orvosi ellátás. Dimetil-polisziloxán is hab gyilkos.

3. A tercier-butil-hidrokinon. Ez a kiegészítés megtalálható tizennyolc ételek McDonalds. Tercier-butil-hidrokinon gyakran nevezik „antioxidáns”, de nem tesz említést, hogy ez nem egy természetes antioxidáns, és a szintetikus vegyi anyagok antioxidáns tulajdonságokkal. McDonald belemerül számunkra nyilvánvaló kémia, nem ehető.

Tercier butil-hidrokinon leállítja a oxidációja zsírok és olajok, hogy meghosszabbítja az eltarthatóságot a félkész termékek. Ezt az anyagot a termelés különféle félkész termékek, és szintén tartalmazza lakkok és növényvédő szerek.

Ezen túlmenően, a tercier butil-hidrokinon használt kozmetikumok és parfümök, hogy csökkentsék a párolgási sebesség és a sűrűség növelésére. Ez a kémiai tartósítószer olyan veszélyes, hogy csak öt gramm lehet megölni egy személy. Aggodalomra azonban semmi ok, a Hivatal az egészségügyi ellenőrzés a Food and Drug Administration mondja, hogy általában az anyag biztonságos.

4. A cisztein-L. gyorséttermek használja cisztein-L - aminosavak nyert emberi haj, kacsa toll és sertéssörte - ízesítésére húsok, kenyér és sütemények enyhítése. Továbbá, az aminosav csökkenti a sütési időt a tömeggyártás kenyér. Alapvetően cisztein-L Kínában gyártott oldásával szőr vagy toll savas, majd azt szerte a világban, mint egy lágyító kenyeret.

5. Vényköteles gyógyszerek. A kutatók a Johns Hopkins Egyetemen tanult a tollak csirkék, és találtam néhány érdekes tény a gazdaságban termesztett. A csirke takarmány, amelynek húsát szánják gyorséttermek adunk antidepresszánsok és egyéb gyógyszerek, vényköteles. Tény, hogy a csirkék termesztik a diéta gyógyszerek, vény nélkül kapható, valamint tiltott drogok.

6. Propilén-glikol - egy kémiai vegyület, amely megtalálható a fagyálló, elektronikus cigaretta és fast food ételek.

7. kárminsav - olyan anyag származó Karminonosnyh mealybugs, amelyeket a színező az élelmiszer, különösen hús, piros. Carmine - az egyik ártalmatlan adalékokat, amelyek által használt McDonald lánc éttermek.

8. Dimetilpolisziloxán tartalmazza szinte az összes sült gyorséttermi termékek, és ez megtalálható kontaktlencse, intelligens gyurma, kozmetikumok, samponok és hajápoló szerek, paszták és hőálló kerámia - és ez nem a teljes lista.

9. A szilícium-dioxid általában adunk a kezelt marha és a csirke a csomósodás megakadályozására. Szilícium-dioxid szerepel az összetevők termékek amerikai gyorséttermek Wendy és Taco Bell. A szakértők arra utalnak, hogy a szilícium-dioxid nem ártalmas az emberi fogyasztásra, de érdekes, hogy a támogató étvágygerjesztő hús megjelenését, és megakadályozza annak összetapadás összetevők szintén a fő összetevője a diatómaföld, amelyet széles körben használnak, mint egy természetes inszekticid.

10. Cellulóz - kezeljük pép, amely egy része szinte minden helyzetben gyorsétterem menüben. Cellulózt használnak szinte minden, a sajt és a salátaöntetek és befejezve sütemény eper szirup. Az élelmiszergyártók cellulóz felhasználását megvastagodása és megkeményedése termékek zsírhelyettesítésre és növeli a rosttartalma. Továbbá, a cellulóz-csökkenéséhez vezet a költségek miatt a minimalizálása komponenseket, például olajat vagy lisztet.

Por alakú cellulózt elő főzés a pépet egy elsődleges vegyi cellulóz- rekesszel, amelyet azután tisztítunk. Módosított változat igényel további feldolgozás, mint például a sav hatására további rost összeomlása. Néhány gyorsétteremlánc, a termékek, amelyek tartalmazzák a cellulóz - jelentése McDonalds, Arby, Jack in the Box, KFC, Pizza Hut, Sonic, Taco Bell és Wendy.

- Nem érdekel, én nem eszik meg minden. Élelmiszer a McDonalds nekem nesedobnaya.

- Ha ez mind igaz, akkor én vagyok a McDonalds több mint egy láb, bár, és így vagyok az ilyen helyeken nagyon ritka. És szeretném megkérdezni, hogy hol Infa?

- És hol van mindenki kedvenc nátrium-glutamát? Vagy ez nem meglepő?

- Sosem adom fel a nagy n'tasty! Mellesleg, a mák megfigyelni szigorú szabványoknak, nem lehet azt mondani a mi megszokott étteremben. Makdonaldz fenntartja a híre, és nem teszi lehetővé a technológiai zavarokat. Az élelmiszer biztonságosabb, mint sok más éttermek.

- A fenébe most kezdődik mutatja ki, nem eszik gyorsétterem. Már eszik, megengedhetem magamnak, tudom az intézkedést, és tartani magam nagy alakja.

- In-N-Out meredek ott, akkor is, ha vágott krumplit.

- Az emberek nem törődnek, hogy mindig ott lesz.

- János pápa tiszteletét!

- Nem szeretem ezt a zhrachku! Jobb rántott hagymával és ketchup enni.

- Az alkotók a KFC és a Burger King!

- Elég rágalom! Ezek tények McDonald rendszeresen hálózaton belül versenytársai.

- És a kolbász készült WC-papír!

- Nem eszik McDonalds

- Mint és szeretné Che válaszolni és válaszul megbántani, de megértem, hogy az ilyen embereket értelmetlen azt állítani, hogy ahelyett, hogy szilárd érvek és bizonyítékok ártatlanságát csak érvényesülni próbál valahogy megsérteni a személy, akinek a véleménye teljesen eltér a tiéd.

- Pf. Általában nem érdekel. Fontos megjegyezni, hogy nem lóg ki egy hónapig, egy pár Big Mac nem halnak. Most nincs tökéletes termék, Humble.

- Nekem két sajtburgert, sült krumpli egy kis sajtmártással és tea. Vagy beszélsz?

- Ha ez a belátás, most minden termék veszélyes enni. Ugyanez gyümölcs üzlet mindenféle vegyi anyagok. Ebéd McDonald legalább jelenlétében vegyszerek erőteljes ellenőrzés és a cellulóz és a kármin ártalmatlan.

- Levegőt a káros, nem az, amit eszik mák. Amerika most megnyílt!

- Így gondolja - és semmi normális nem értékesíti. Talán még megáll enni? A természetes termékek túlfizet. De a bérek egyáltalán nem nagy.

- Om nom nom, ahol a Big Mac és a burgonya?

- Burgers - csak haza! A McDonald és egyéb létesítmények az ilyen típusú van egy pár év, és nem is fog. Az egészség sokkal fontosabb.

- Ha a többi grub te magad nőnek, mindig vásárolt, ahol a vegyi anyagok és a szart nem kevesebb, mint McDuck.

- Most, még a gyümölcsök és zöldségek káros. Én tényleg nem beszélek semmi mást. Ha az egyes termékekhez, hogy megtanulják, hogyan kell csinálni, és mi, senki sem enni nem lesz semmi. Tehát McDonald árai is kínál elfogadható.

- Ettem és eszem.

- Tin. Egy érzés, hogy ez a munka a versenytársai. Vonakodik elhinni.

- Hazugság és a provokáció.

- Én is elhagyta őt. Tegnap ott volt a barátaimmal, ők az összes vásárolt magukat. Most csak enni jégkrémet van néha nem több.

- Inkább enni házi leves, és mit javasol. Marketing McDonald nem érdekel. Hadd egyenek a homok és a cellulóz.

- Nos, a cellulóz és kármin rendben van, néha annyira szívesen enni nem értem ezt!

- Sem enni ez a cucc, ellentétben a barátnők.

- Nem érdekel, akkor is finom.

- Bár krumpli szeretem csak neki, és enni egy mák. Szeretem McDonald részvényeinek állománya burgonya.

- A gyermek a CFS, nem imponált, nem szeretem gyorsétterem.

- Nem érdekel! Számomra rebenysha szerkezetátalakítás, McDonald - a megszemélyesítője a gyermekkor és a nyaralás! Emlékszem, a hosszú sorok a Puskin, áll a hideg, körülbelül 30 perc várakozás! Aztán lám! A szagok, szokatlan belső, mind a fényes színes hangos. Zsemle csomagolva egy ropogós, ízletes burgonya ketchup (igen gyerek, csak ketchup adott burgonya gyerekkoromban). Emlékszem, a „standard” set: turmix, bikmak, burgonya és pite cseresznye, így ha még írni, hogy bikmake az emberi test, és általában McDuck hálózati szponzorok Lodge szabadkőműves-cionista reptiloydov - Én nem érdekel! Mert ha kell, ott egyszer fél év. „Köszönöm, hogy nem hozta!”

- Az első csatorna mutatott telek körülbelül McDuck egy darabig, semmi ilyesmi nincs. Még magyarázza, miért az emberek zsírt gyorsétterem, úgy, hogy egy nagy kísérlet, hogy a versenytársak, de nem sikerül.

- Nem vagyok nagy rajongója a polgári zhraki.

- Mi a helyi termékek teszik csirke a baromfi gazdaságok, és így tovább, és nem túl ízletes - egészen egyszerűen. Nem hiszem, hogy a szokásos sorozat annyira zavar

- Mi a McDonald? Inkább Ashot Chebureki énekelni, és ez biztonságosabb, mint a kombinált takarmány!

- Itt nem érdekel, Th ott. Havonta egyszer, vagy kéthavonta, eszem ott, nagyon finom volt, és a többi, mert kerül. Most a legtöbb termék elrontott minden szemetet, és ha igen gondolni minden, akkor meghal az éhségtől. Úgyhogy csak élvezi a pillanatot, és nem gondol semmit!

- Ha megszünteti az összes egészségtelen ételek az étrendből, lehetséges, hogy éhen halni.

- Ó, Istenem! Igen, minden kolbász gyárban ugyanaz. Még mindig él. McDonald kárt jelentősen eltúlzott.

- Fu, nem zhru ezt a szart! És tényleg nem javasoljuk.

- Szeretem CFS, a helyi baromfi csirke kellékek semmi, minden él és jól van. Korábban a mák állandóan enni, snack útközben, gyorsan, olcsón; Én is onnan is. Az üzletek gyakran nem olyan treshak találkozni, hogy ha valami mélyebb káros élni.

- Gyorsétterem - a szar! Én jobban myasko házi sütemények, a tojás és a zöldhagyma valószínűleg yum!

- Mac nem nagyon. De nem éles széleken CFS nem él.

- Mivel írok ilyen hozzászólásokat, még szortírozni mert ez, hogy megölt egy mák kenet és kólát! Makmenyu sokkal biztonságosabb élelmiszerek számos étterem.

- Mi a kedvenc ételed!

- Van egy kicsit drága most. A Makdonaldz kellett pontszámot.

- Rovására kiegészítők „kármin”, amely nyert a bogarak, így igaz. Csak azt nem csak a mák megtalálhatók, de rengeteg más termékek, például mályvacukrot (festés rózsaszín), mindenféle túró, főleg epres ízt kölcsönöz egy szép rózsaszín elszíneződés hozzá nyashu - „kármin”. Jó étvágyat!

- A 18 éves, nem eszem ezt a cuccot. Brains látszólag tűnt. Én a helyes étkezés.

- Én több mint CFS.

- Néha szeretnénk élelmiszer mák!

- Kedvenc étel után az otthoni főzés, természetesen!

- Antipropoganda ilyen anti-propaganda!

- Van egy Mac a korábbi munkák és az új lány. Szóval sétálni ezen a helyen párt.

- Az egyetlen dolog, ami tetszett, és megvette a McDonalds - mák Flury fagylalt, kúp, és sült burgonyával.

- Hülyeség ez az egész. A férjem dolgozott a gyárban, ők szállítják a hús pogácsákat, és nagyon szigorúan ellenőrzött minőség. Igen, és mák pálya, különösen, ha ez a gyermek menü.

- Ja, és én nem szeretem (a gödör és a mártás jó, de a hamburgerek nem ugyanaz, mint a többi hamburgert).

- Zhru sírok és sírok és zhru!

- Az én városom van McDonald.

- Ritkán eszem, de én csak szeretem a Royal sajtburgert! Milyen kár, hogy én beleavatkozik egyetlen módja annak, hogy db 10 evett egy időben! McDonalds éttermek teszik kiváló sajtburgert, és nem érdekel, hogy mire van.

- Szeretem a burgonyát és turmixot!

- Évente egyszer van, és még ötször.

- Szórakozás és finom, ne vezessen!

- És nem érdekel! De finom!

- Nem, van egy egészséges étrend, és nem eszik a mák. Evés előtt, de amikor heverni alatt a gyermekek ágy egy pár hónapig egy darab sajtburgert, és nem kóbor és elveszett, nagyon megijedtem.

- Kevesebb gyermek ágy kell tisztítani gyakrabban, olyan szörnyű nem.

- Itt nemrég néztem egy műsort élelmiszer.

- Gyorséttermektől csak Metró néha lehallgatott Butera, mindenféle mák kiefsi nem eszik, én vegán, és ott voltam, különösen nem illik, maximum - krumpli, de nem lehet enni burgonyát.

- Rovására orvosi készítmények egyetért. Néha veszek csirkét, és ez ad tisztességes szakács gyógyszereket. Igen, van egy speciális vakcina. De nem ugyanazt az összeget. Ugyanez történik a tojásokat. Nem meglepő, hogy a McDonald védjegye nem követi a kábítószerek jelenléte a húst.

- Ööö. technológusok összegyűlt itt egyedül!

- Nem tudok élni nélküled kartohu krumpli, havonta egyszer, de nem sikerül. Bár ez undorító. Szeretem roll rák, hús, csirke nem eszik egyáltalán.

- 9, para. Silica - homok tiszta.

- Nem vagyok egy kacsa - enni homok. Megyek kartohu megsütjük.

- Nem eszem a McDonalds menü. Azt hiszem, ez az étel nesedobnoy.

- Egyél minden piszkos trükköt, majd panaszkodnak narancsbőr!

Akkor eszik a McDonalds?

Kapcsolódó cikkek