103- festek colomix peremorozhennaya (vagy hogyan nem kap a csali)

Másnap mentem vissza a piacra.
- Azt mondom, hogy így és így, nem festék, mondta peremorozhennaya
- Eladó: Mit nem?
- teljesen!
- jó. Hozok egy másik várakozás.
Hozza az új bankok, ezek nem csak nincs lejárati dátumot, de a párt megtörölte szoba
- Azt mondom, azt mondják, így és így néz törlődnek, és a korábbi bank (mutasd meg) szintén törlődik.
- ő, azt mondják, azért van versenyzők vesznek, nem tud semmit, gyerünk, azt mondják, hogy az agy nem kell pénzt adni Kolupaev.

================================================== ======================
Tanácsot tőlem, ha valaha, akkor a vásárlás festék raktárból bárhová magával viheti, de ahol van legalább egy elem, az összes üzletek és színválasztékban, és figyelni, hogy a lejárati dátumot.
================================================== ======================
Nem néztem a 211 festék miatt normál üzletekben ott, és a kiválasztás is, így vettem egy 201-ik a boltban (16 USD per jar). És mégis vásárolt natív kolomiksovsky hígítóval (5,5 ue 0,5).

régi 211, hogy álltam sokáig

Harmónia 2101 1974 59 l. a. - karosszéria javítás

Csak a regisztrált felhasználók vehetnek részt a vitában is.

Most kaptam a köröm. Lásd még peremorozhenny vagy a régi volt. Miért kolomiks venni? A gép saját, szeretnék venni MISP 2k. Lesz egy kis festék, azt mipovskoy 201. Bank maradt!

IMSI drága tobish 1,5 kg 1 kg festék és az edző 0,5 270 ezer valahol, nem tudom kolomiks Szeretem már 2-szer, festett, kösz az ajánlatot a festék, ha akkor kapcsolja

Nincs szerencséje! És miért a bank 0,5 kg, én MISP vette, mint egy 0,9 ...

0,5 vékonyabb, és a bankok a font

És most már világos!

A piacon persze Morozov, egy vagy 2 túléli a telet, de aztán nem fogadta el. És általában kihasználatlan nem aktív színek mindig a régi. Fresh 201.215.202.233.425.303.564.110.127.309.400.601

Igen, ha jól értem, ott a piacon általában Schuller

Igen, vettem már 2-szer, de ő vette ősszel), de most meg a szerencse

teljes verzió

Kapcsolódó cikkek