005 RockShox Boxxer vb 2018 - teleszkópos villa felülvizsgálata

Lakosság Drive2.ru Welcome!

Felső korona készült 6061 T6 alumínium ötvözet, hogy fokozza az erőt, és az alumínium fejcső van telepítve.

Állványok készült 7000 sorozatú alumínium kemény eloxált bevonat csökkenti a súrlódást és a jelzett közvetlenül a villa értékek beállításához a légrugó, ami nagyban leegyszerűsíti a kiigazítás a szuszpenziót. Nadrágja, mint korábban készült magnézium. Használt behelyezés tengely 20mm Maxle Lite DH. Ami a kiigazításokat, válasszon egy pár. A kezdők számára a villa beállított könnyen kezelhető pneumatikus lengéscsillapító Solo.

A feltüntetett értékek a dugót, tökéletes, mint egy kiindulási pont, de minden versenyző különböző, és különböző lovas stílusok, így készül az a tény, hogy a nyomás ki kell igazítani ± 5 font / négyzet inch, attól függően, hogy a felület, amelyen vezetni. Ezen túlmenően, a bal oszlop alsó határa a kiigazítás, amely lágyabb, mint a tavalyi modell.

A jobb oldalon a villa területén beállításokat mind a nagy sebességű és kis sebességű tömörítés és húzó állítható kezdete és vége a löket. Három színben (piros, fehér és fekete), és még könnyebb keronitovym lefedettség bőven van lehetőség közül választhat, mi jó a downhill-bike.

Telepítés és beállítás

Amikor a saga hozta létre, én csak találtam az átlag és ment, hogy ellenőrizze a beállításokat. Vártam, hogy a túlzott mozgás a felfüggesztés és az erős ütés vagy égő a kezében. Maradjunk egy kicsit a lejtőn, én elsősorban csak az egyik aspektusa a négy lehetséges: a nagy sebességű kompresszió. Néhány perc múlva a sikertelen próbálkozás, Telepítettem egy nagy sebességű kompresszió 11 kattintással. Aktív hátsó része V10C szükséges nagyobb tömörítés előtt egyensúlyt. A skála az alacsony sebességű kompresszió Telepítettem 7 kattintással. A motor jó, hogy tartsa az egyensúlyt a sarkokban, ahol a gravitációs erő hatására a csillapító esik végig, és ilyen magas értéket nem volt szükség.

Miután foglalkozott a tömörítés, elkezdtem az elején a fellendülés szélütés. Elhelyezkedés a 11 kattintást, hogy nagyon közel van a kívánt, de egyenetlen terepen adott egy kis késés. Csökkentése 2 kattintással és 8 jó eredményt, amely a helyes kombinációt tapadást és ellenőrzési területeken sok a szabálytalanság. Rebound végén a kurzus, én kormányzott során néhány versenyen, ahol több volt a ideje, hogy a nyomás a pneumatikus rendszer. Az összesen 10 kattintás Próbáltam a kemény és lágy út, látni, hogy jobb lett. Meglepetésemre, a középső (10 kattintás) kiderült, hogy tökéletes legyen. Beállításakor az utolsó beállítás (a levegő térfogata), azt tapasztaltam, hogy az idő nagy részében én rendezett 1,5 fordulattal.

Fork Boxxer WC költözött messze elődei. Elegendő idő telik, a futó-konfigurációjú, és tudtam felmérni, hogy érdemes. Nem tetszik a név lepattanó beállításokat, és eleinte zavaros nekem, de amikor rájöttem, hogy rockShocks fejlesztők jelent a „kis sebességű rebound” és a „nagy sebességű visszapattanás”, a kép világosabbá vált (legalábbis nekem).

Nagyon tetszett a nagyon különböző, könnyen azonosítható a kattintások, hogy érzi magát, és hallani, amikor vevő kiigazítás - ez megkönnyíti, hogy ismételje meg a beállítást, így nem kell kitalálni.

A beállítás után nagy hatással volt rám az a tény, hogy a villa nem éri kör végéig. Lehet lovagolni a kő kerti, majd végezze el a lépést, hogy néhány méterre nélkül csipetnyi teljesítményének romlásához. És mi zökkenőmentes! Szeretem a pneumatikus dugók! Apropó pneumatika, még két hónap után az intenzív lefelé légnyomás nem csökkent.

Ez a legmagasabb minőségű villa, ami jól működik sokáig. Egyesíti megbízhatóság és nagyobb lehetőséget testreszabás. Állítsa el figyelmesen, és akkor képes lesz arra, hogy élvezze minden előnyét. Testreszabási lehetőségek, az alacsony súly és a magas ára miatt ez a dugó alkalmas minden, de nem mindenki számára elérhető. Azonban ez határozza meg a helyes irányba.

Kapcsolódó cikkek