15 egyszerű módja, hogyan lehet nőies, idősebb barátja

Az egyik a sok oka annak, hogy nagyon boldog vagyok, hogy én születtem egy lány - az öröm a mindennapi kifejezést a nőiesség. Az alapvető tulajdonságait az ideális nő - kifinomult eleganciát és nőiességet.

Itt van néhány kedvenc módon érezni nőies minden nap:

1. Minden nap emlékeztetem magam, hogy lassabb és műanyag. Úgy képzelem, hogy én - a luxus nő egy filmben. 🙂 Nagyon tetszik, ahogy Angelina Jolie „Tourist”.

Ez a pszichológiai trükk segítségével mindig tartsa egyenesen a hátát, arcát teszi barátságosabbá és járás - repülő és kecses.

2.Verhnyuyu ruhadarab (amely közel van az arcon) próbálja viselni puha, kellemes színek. Például egy fekete felső egy gyöngysor vagy egy sál, amely hangsúlyozza javára bőrszín. Ha tettem a ruhákat élénk, vidám színekkel - ez is úgy érzi, nagyon nőies. Csak ne vigyük túlzásba. Nőiesség és bohóc öltözék összeegyeztethetetlen.

Semleges hangon ruha egy fényes kiemelő szín néz ki, nagyon elegáns és drága. Klasszikus kombinációja, ami nem baj: piros, fehér, sötétkék, fekete, fekete, pasztell, stb A nőiség = kényelem. Ha vannak öltözve, és úgy érzi, mint egy hercegnő, akkor mindent helyesen tette.

3. fenntartásához szép testtartás, eleinte képzeltem, hogy nekem egy húr a tetején tetőtől talpig. Idővel megszoktam. És most, úgyhogy megy a gépen.

4.Ezhednevno nem könnyű smink. kedvezően kiemelheti a szép szemek vagy ajkak. Mindig ellenőrizze, hogy nincsenek durva vonalak egy ceruzát vagy korrektor, és azt, hogy a festék festett szemhéj. És a legfontosabb szabály smink - jobb „nem” feküdt le, mint „újra” kell megállapítani. 🙂

5.Eshte és inni mértékkel. Az étrend a gabonafélék, főtt hús, a tejtermékek, a kedvenc gyümölcsök és zöldségek. Ha nem tetszik, mint például a hajdina, vagy sárgarépa vagy káposzta - ne erőltesse magát, és nem eszik őket. A test maga tudja, mire van szüksége. Mindent meg lehet öröm.

Úgy vélem, hogy havonta egyszer, akkor megengedheti magának egy pohár bort. De a lány egy üveg sört nem lesz nőies sosem értem. Számomra a legnemesebb nő italába - minőségi ásványvíz gáz nélkül. 🙂

6. Napi edzés, és séta a friss levegőn, relax, és lehetővé teszi, hogy semlegesítse a negatív érzelmek. A békés, megnyugtató lány akkor automatikusan nőies. 🙂

8. Ne feledje, arra a pozitív gondolatok - lágyítja az arc. Ez tényleg hihetetlen, hogy mimikri (látszólag semleges arc) alkot egy barátságos vagy rovarriasztó felfogása Önnek.

9. Vigyázz haj. A férfiak szeretik a tiszta, szép szagú haját.

10. Kényeztesse magát. Iratkozzon fel a spa kezelés. Vagy haza egy illatos fürdőt. Ezután óvatosan „otskrabte” test, hogy a kedvenc álarcok és haj, alkalmazni testápoló. És akkor - hogy egy meleg köntöst, illatos főzet tea és élvezze őket együtt egy szelet tortát vagy desszert (mi minden nap van jelenleg a következő 🙂), és úgy érzi, a meleg szétterjed a szervezetben, és kapcsolja be a szép kis tündér! 🙂

PS Lányok! Szép! Nem gyerekek, és van még a legkisebb lehetősége - kényeztesse magát. Amikor egy gyermek - önmagában nem tartozik, és nem lehet megkülönböztetni QT 3-4 órán e csodálatos kezelések. Védje időt és költeni, hogy jó hasznát!

11. Tegyen egy csepp szesz. Ez emeli a hangulatot és idézi a nőiesség.

12. körül magát olyan nőies színekben. Nem csak a ruhák és a smink, hanem az életben - Háztartási gépek, irodai eszközök, stb Nem feltétlenül csinálni, mint a Barbie babák minden rózsaszín, de puha bézs és rózsaszín, krém, fehér, ezüst és számos más szín ismételten hangsúlyozni, hogy ezek a tulajdonos - egy gyönyörű lány.

13. Kapcsolja be a kedvenc zene a háttérben. Például, szeretem a klasszikus művek vagy dallamos zenét, mint Sade. Dalaik úgy tűnik, hogy nekem nagyon szexi. És ez egy nagyon jó dolog. 🙂

14. körül magát olyan puha dolgot: velúr takaró télen és nyáron - házi nadrág puha, hűvös szövet. Azt hiszem, az ötlet. Mindent megérint, eljuttat egy-egy érzés, puha és kényelmes. És ez is nővérek nőiesség.

15.Budte hazai istennő. Igaz, hogy a ház lesz kényelmes erőfeszítéseinek köszönhetően a nők. Szeretem a friss levegőt a házban, így minden nap, még télen is, kinyitom az ablakot, egy-két órát (időjárástól függően) a szellőzést. A házat - várat. Próbálja meg rendezni az otthoni, hogy a környezet kedvező volt pihentető nyaralás az egész család számára.

Ebben a cikkben már felsorolt ​​útjaik lenni és nőies. És milyen módszereket használ?

Kapcsolódó cikkek