6 parancsolat jelen bibliophile
Üdvözöljük, lelkes rajongók, hogy nézd meg! Beszélünk egy csomó könyvet alkotó alapján érdekes választéka, hogy megfeleljen a különböző ízek és színek, de ma szeretnék beszélni, hogyan olvasási folyamatot. Ennek bibliofil az életben, szeretnék ajánlani egy pár szabályt tippeket közvetlenül kapcsolódik a könyvek és az olvasás, annak érdekében, hogy megkönnyítsék és változatossá az életét egy könyvet.
1 parancs. Jellemzően 10%
Még idején kijevi Rusz, minden polgár adta a kincstár az egyház 10% -a nyereség. Adó mellett a templom, hogy úgy mondjam. Csak az emberek, akik nem kaptak szinte semmit nem adományaikkal. De elképzelhető, hogy a könyv - ez a kedvenc templomba, és akkor feltétlenül meg kell fizetni a tizedet, hogy az igényeiknek. És képzeljétek el, mint egy megtérülő befektetés az agyukban és a saját fejlesztés.
Még egy fontos dolog. Ha jön a - halogatni pontosan 10%. Több - nem szükséges, és kevesebb nem kívánatos. És akkor mindig a szükséges forrásokat, hogy megvásárolja az új könyveket.
2 paranccsal. Készíts egy listát a könyveket szeretne vásárolni
Egy papírlap, egy tollat és néhány perc alatt segít, hogy a könyvek listáját szeretné olvasni, és hamarosan vásárolni. És ha majd a tanácsot az első elhalasztják, és vontató, akkor a személyes könyvtárában fokozatosan frissül az új, érdekes munkák.
3 parancsot. „Mix stílusok”
Ebben írhat érdekes mondatok, hogy nagyon lenyűgözött, és motivált, hivatkozások más könyvek, zenei csoportok, vagy különleges dal, talán néhány hasznos ötletet, vagy tanácsot. Miután elolvastam a könyvet, egy pad, akkor nyomjon meg tény, hogy az utolsó csepp. Rögzítik a notebook jobbnak emlékezni, és akkor mindig újra olvasni kedvenc idézetek. Ez az olvasás segít mélyebben a könyvet.
És még jobb - kettő. Legyen ez a szabály - „egy nap anélkül, könyveket.” Természetesen, ha te egy nagyon elfoglalt ember, akkor nehéz lesz találni annyi időt az olvasásra. De próbálja meg például, hogy csökkentsék az időt a társadalmi hálózatok.
Meg lehet osztani ezt órás időközönként 20 perc és a három kis leülni elolvashatja része a könyv nagy öröm volt, hogy továbbra is intézhetik ügyeiket. Sok olvasni lefekvés előtt, de én nem ajánlom ezt a fáradt agy gyakran érzékeli az ilyen értelmezés Alváskönnyítőként.
6. parancsot. Ne tartsa a könyveket
Képzeljük csak el: veszel egy könyvet, olvassa el őket egy notebook, majd fel a polcra. Ebben az esetben a könyv lesz muzeális a szoba, hagyományos eldobható dolgokat. De nem tudja, hogy velük, igaz?
Tehát ne „tartani könyv”, nekik a barátok, ossza meg. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy menteni egy csomó pénzt, ha megosztja a könyvek a barátok, és ők veled. Elvesztettem számolni, hogy hány könyvet kölcsönzött, és milyen sokat kölcsönzött nekem, és hidd el, ez annyira csodálatos, amikor egy barátja olvasható az egyik kedvenc könyveit, és meg lehet vitatni együtt.
Ne legyen sznob. Ne repost!
És előfordul, hogy olvassa el, hogy a notebook nincs ideje. Akunin taxik
jó tanácsokat. Az egyik probléma - a könyv ára égig, különösen valamilyen oknál fogva, csak a hazai knigoprodukt. de valami él és kopott a kezében akarja tartani. így mentem a könyvtárba korábban. ott is megmutatja, hogy hány ember olvassa el a könyvet, amíg Ön vagy valaki, amit ő evett egy szendvicset), de a fontos könyvet tényleg meg kell vásárolni. és megosztott. Különben is, van egy hosszú Bukkrossing a világon. ez a gondolat azonban nem igazán fogott Poltava.
Poltava nagyanyók vette az összes könyvet az ő edények. és minden a polcokon a parkok, ahol nem voltak könyvek, üres. majd a fiatalok nem így van.