13 Rodd, Otto, hogyan lehet eljutni CHI! Van vagy tudjuk, hogy a szülés
Lányok, én tartott természetesen a hibás. Az orvosom szerint semmi nem hajt a motor eleje, és keresse meg kilép a kórház előtt 32 hét. 34. Most menj, és azt a fajta üzleti.
Szül csak a tanúsítvány nem egy szerződés. Rodd nem választott, és ami nekem nagyon ideges = / 9 szolgálatban a kerület nem akar menni. A 10 ház mellett zárva lesz, és minden izgalom a terhes nők menne 9 RD Ennek megfelelően azt képzelni, hogy betöltött a RD És a vélemények róla nem túl.
Nagyon szeretném, hogy bekerüljön a 13 RD cardio-neurológiai, de kevés a bizonyíték van. Igen, mint egy gyerek szívelégtelensége volt megfigyelhető, de nincs nagyobb probléma, és nem kardiológus, nem voltam. Problémák a vérerek valósak, de a lényeg, hogy a terhesség időszakában, én nem látogatott el a neurológus. Az orvos panaszkodott csak az ő egészségi állapota az LCD, és kitolja mindent alacsony hemoglobin. Ott Bro. asztma, kezelendő a lány, de az 1-ben a méz nem akarok menni szülni, és a Otto még mindig nem tudja megtanulni, vesznek a CHI asztma vagy sem. Az LCD nem tud semmit, az Otto hívni egy internetes Infa ellentmondásos.
Ki van némi tapasztalata? Hogyan lehet eljutni a gurulóút, amely kívánatos lenne, különösen, mivel a kifejezés már egy tisztességes és aggódom, hogy nem tudtam sikerül egy felkérés. A prioritás 13 RD
Az orvos az LCD nagyon passzív, minden kérdésemre a válasz, akkor lesz szolgálatban 9 perces, kerek-ed.
I. 13 nincs panasz. Módosítása egy szép szülés volt, és még mindig vitte, és még nem sok kárt. De a férjem azt mondta, köszönöm # # hogy megölt egy gyenge érv))))
Tanyulik Köszönjük a részletes választ.
És hogy akkor jön a születés 13 RD?
Csak vonzott az ötlet a természetes, nem indukált munkaerő. Itt mindenki kétségkívül ő, IMHO :)
Alvás és snuffle: vigyázzon, hogy ne ébredjen fel!
Allergia: Hogyan kell segíteni a gyermek?
Anya vs nagymama: ki fog nyerni?
Mi a teendő, ha az allergéneket támadást?
Miért gyermekkorban - idő paradoxonokat?
Lehet tanítani anyám szerelem?
Hogyan, hogy elég időt a gyermek, és ne felejtsük el magáról?
Hogyan lehetne javítani az éghajlat otthon.
Tudja meg, mit szuper anya!
Beszélünk a készítmény, semmit sem elrejteni
Tesztelje tudását a atópiás dermatitis
Szuper módszerek korai fejlesztés
Hogyan kerüljük el a veszélyeket gyermek allergiában szenvedők?
Aktiválja a lokális immunválasz torok
Szüksége van egy válasz: allergiás vagy nem
Mely termékek a legmagasabb allergizáló?
Minden kérdései atópiás dermatitisz itt
Mennyire fontos az anyai gyöngédség?
Könyvek a szülők oktatása
Ez pontosan az a nátha?
Filmek, amelyek segítenek az anyukák
8 szabályai takarítás a gyermek szobájába
Csillag megosszák érzékenység
Anyu meg kell értenie, hogy ha a gyermekét.
Mit kell tenni a szülők, ha a gyermek allergiás?
Vanya küzdött allergia
Ezek a könyvek legyen az anya könyvtár!
Az alapvető szabályok bőrápoló, bébi atópiás
Hogy a gyerekek egészségesek!
Igaz, hogy a lányok több kell ölelést?
Teszteljük a tejet a babának kényelmes emésztést!
Gyermekek nem fáj!