5 év alatti gyermek - király, 5 év után

A legfontosabb dolog - ne legyőzni, és megalázni a gyermek. Ez az alapvető szabályt. És a többi, mind a nevelési elvek vannak osztva időszakok örökös korban.

- Akár 5 év. semmi nem tilthatják meg a gyermeket. Ha csinál valamit nem olyan zavaró. Ha lesz bejutni az aljzatba, nem a rémült arcát és sikolyok. Ebben a korban a gyermek fejlődik kíváncsiság és életöröm. A gyermek még nem tud építeni egy logikai láncot. Például, ha tudja törni egy drága váza, a sír, hogy vesz egy új szüksége a sok munka, de nehéz. A gyermek nem érzékeli. Meg kell büntetni az ilyen dolgokat - gyermek megérti, hogy szükség van, hogy engedelmeskedjenek azoknak, akik erősebb. Nem érti, hogy nem tudja legyőzni váza.

Miért van ez: ha elnyomja a gyermek 5 éves, akkor elfojtani életöröm. Taníts engedelmeskedni azoknak, akik erősebb.

- 5 és 10 év. Mint mondják Ázsiában. a gyermek ebben az időben meg kell beszélni „mint egy rabszolga”. Rendeljen feladatok és kérés teljesítését. Elmulasztása büntetni (de nem fizikailag). Ebben az időben, a fejlődő intelligencia, így meg kell tölteni több feladatot, tanítás. A szülőknek meg kell tanítani a gyermeket, hogy fontos, hogy rábírja a pozitív hozzáállás az embereknek.

Miért? Ha továbbra is kommunikálni a gyermek. mint a király, syuskat körül, hogy segítsen a gyermek fog nőni függő, és nem tud dolgozni.

- 10-15 év. Kommunikáció a gyermek, mint egyenlő. Nem egyenrangú, azaz egyenrangú. Ön tapasztaltabb, többet tud, de ennek ellenére kérjen tanácsot a gyermek a legfontosabb kérdés. Te hogy dicséretet szabadság és a függetlenség. Vita, Tippek, tanácsok - az egyetlen módja, és nincs tilalom. Abban az időben, úgy alakult az önállóság és a függetlenség a gondolat. Tehát lehetetlen, hogy álljon.

Miért? Ha kommunikálni a gyermek, mint egy kis, úgy nő bizonytalan, attól függ majd egyre függetlenebb barátok, akik nem mindig „tanítani is.”

- 15 éves. Tisztelettel bánnak. Hozd túl későn.

Miért? Gyermek után 15 felnőtt. Nem kell tartani, nem fog megbocsátani, és hagyja.

Larissa: Amennyiben a gyermek, aki nem ismeri a szót nem 5 éves, tanul meg később? Van egy értelmes ötlet, persze, de az egész furcsa.

Elena: Nem kell, hogy „legyőzte” és a „megalázni”! Ha szigorúan mondani valamit a helytelenségnek törvény, ez nem egy gúny, és ördögűzés, ha a pofon a kezét (nem a baseball ütő!) Vagy a pápa (nem a végén minden süket), akkor nem verte. Azaz, hogy őszinte legyek, én mindig is felbőszítette a helyettesítés ezeket a fogalmakat. By the way, én még soha nem „verte”, van egy öv, vagy valami. De, mint egy tinédzser voltam, néha annyira meredek és szellemes, amely megkapta többször anya jó pofont. És hálás érte. Durvaság kell állítani!

Olga: Én egy gyermek apja verte övvel rossz minőségű. Minden tettem, mint egy tinédzser, tettem ellenére szüleik. Azt mondtam, nem kívánt gyermek. Nem érzem, hogy szeret. És most nem tudok mondani, hogy szeretem a szüleimet. Nem szeretem őket.

Alex: Apa rendszeresen kivett egy övet, amikor zsarnok. De nem lett drogfüggő, mint sok barátom. És most van egy nagy kapcsolata apámmal.

Mit gondol? Hogy ezek a szabályok ésszerűek oktatásban? Hogy hozták fel? És amikor megemeli a gyerekek?

lásd még

Ez lehetővé kell tenni a gyermeket 1 hónap

Meg kell tudni, hogy a szülők, annak értékelésére, hogy a gyermek fejlődik megfelelően - képesnek kell lennie arra, hogy 1 hónap

Hogy vannak a gyerekek egy év alatt

Mi gyerekek megtanulják az első életévben

Hogy a gyermek képes legyen az évben

Ebben a korban a gyerekek gyorsan tanulnak, ha adsz nekik, hogy tegyen valamit a saját. Mi magyarázza, hogy a gyermek számára lehetővé kell tenni, hogy évente

Mi van, ha a gyerek nem hallgat a szülők

Módszerek, amelyek lehetővé teszik a nem veszélyeztető és kiabálva, hogy a gyermek hallgat meg

„John intelligens. Légy olyan, mint John”

Miért veszélyes összehasonlítani a gyermek más gyerekekkel

„Cry, megmondom, hogyan érzi magát”

Ki az a „tartály”, és miért van szükség, hogy legyen, ha azt szeretné, hogy gyermeke felvetett depressziós magányos

Csoda Moldova: Egy nő szült ikreket súlya kb 4 kg!

Az orvosok azt mondják, hogy ez nagyon ritkán történik

Rendelet a férfiak számára: aki tud, és hogyan kell fizetni a terhesgondozás apa

Rendelet a férfiak esetében - a nagy lehetőség, hogy munkájukat megtartani. Azonban gosposobie lehet maximum 23 ezer rubel havonta

A fehérorosz, aki elment szülni Thaiföld: „Mi pihent egy család lenyűgöző feltételek szült egy fia”

Elena Maltseva Gomel, két gyermek édesanyja, és összehasonlítja a fehérorosz thai szülés élményét [fotók, árak]

Hét módon tanítani a gyermeket, hogy hálás

Mindannyian azt szeretnénk, hogy a gyerekek azt mondják, hogy „köszönöm”, de még ennél is fontosabb, hogy megtanulják értékelni

„Az orvos azt mondta, először meg kell csinálni IVF, majd keresse meg a herceg”

33 éves Elena Platonova származó Vaukavysk azt mondta: „Komsomolskaya Pravda” a diagnózis „meddőség” 19, a régóta várt az ikrek születése IVF és sok akadályt az utat, hogy az anyaság [fénykép]

Kapcsolódó cikkek