4-csatornás erősítő crunch pzi4125, jellemzőit crunch pzi4125, vélemények összeroppant pzi4125

• A névleges kimenő teljesítmény 4 ohm: 4x75 W
  • Maximális kimeneti teljesítmény 2 Ohm: 4x100 W
  • Maximális kimeneti teljesítmény a mono 4 ohm: 2x200 watt
  • THD: 200
  • Frekvencia: 20-30000 Hz
  • S / N arány> 90dB
  • Bemeneti érzékenység: 0,2-4 In
  • Az aluláteresztő szűrő: 30-250 Hz
  • Szűrés HF: 60-1200 Hz
  • Gain dB basszus: 0-12 dB
  • A lejtőn a 12 dB
  • Line Out: igen
  • A maximális energiafogyasztás (biztosítékok): 50 A
  • Méretek Crunch PZi4125 (mm): 255x325x56

Átlagos felhasználói értékelés

Erősítő költségvetési osztály. Azt vysokourovney bejárattal, egy jó sor beépített crossover kiigazítások jól hangzik a pénzét. Azt javasoljuk, a költségvetési rendszer.

Felhasználói értékelés about Crunch PZi4125:

A nagy amp három rádiós megváltozott, és még mindig működik, nincs panasz, egyszerű és hatékony!

Kitűnő választás! Rengeteg móka! Bebizonyosodott, hogy a legjobb. Bass és ne felejtsük el a tetejét. Ár = ismert márka, a minőség és a pozitív érzelmek. Semmi sem jobb, ez a költségvetési magad nem található! Dolgoztam több mint 2 éve, akkor nem tudom.

Állok Saba, elég középszerű gép, játszó saját pénzt nem olcsóbban és nagyon dühös

Kiváló teljesítmény, most a 2. évben nekem tetszik, bár nem új, hogy.

Remekül működik !! uselok valószínűleg már 5 éve, ha nem bolshe.3 gépek változott, és ő klatsaet.Samoe költségvetés, és komoly lehetőséget.

Add meg véleményét
    Crunch PZi4125

Az általános tanácsot választott egy erősítő

4-csatornás erősítő - a leggyakrabban használt az autóiparban. Connected, általában 4 hangszóró vagy 2 hangszóró + mélynyomó, ritkán két híd a mélynyomó.

Választható 4-csatornás erősítő az autó elég komoly üzlet, ahol nehéz eldönteni, személyesen, mert ahhoz legalább hallgatni a több lehetőséget kívánatos a saját rendszerében, ami elég problémás, és legtöbbször nem igazán a gyakorlatban. Ezért, amikor kiválasztunk egy erősítőt kell támaszkodnia a gyártó neve és tapasztalatai, tanácsai becsületes gyártók vagy a szerelők, a mások tapasztalataiból.

A legfontosabb és alapvető jellemzőit, amelyek igyekeznek támaszkodni, amikor kiválasztunk egy erősítőt - hatalom. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy sok vállalat szándékosan eltúlozni azt a fogyasztó megtévesztésére, és néhány alábecsülik ellenkezőleg, hogy bemegy egy alacsonyabb osztályú auto hang versenyt. Teljesítmény erősítő Crunch PZi4125 kell tekinteni csak névleges, és maximum nem olyan jellemző, amely kell támaszkodni. Ezért kívánatos, hogy fontolja meg, hogy amikor meghatározza névleges teljesítménye az összes nagy gyártó mindig jelzi SOI (THD), és összehasonlítani a különböző erősítők csak akkor, ha azonos értékű. Azt is figyelembe kell venni a névérték az erősítő biztosíték általában az áramfelvétel - a fő mutató, amely jelzi a hatalom. Abban az esetben adja meg az erősítő akusztikai fontosabb szempont figyelembe kell venni hangminőség erősítő, teljesítmény fontos a mélynyomó a rendszerben. Tudnunk kell, hogy egy indikátor súlyosság termelő megközelítés a gyártás az erősítő tanúsítványt sorszámmal, és a kézi adagoló az erősítő, ami jön teljessé.

Beépített crossover Crunch PZi4125 erősítő lehetővé teszi, hogy csökkentsék a nemkívánatos frekvenciájú csatorna. Arra használják, hogy elrejtse a mélynyomó ultra-alacsony frekvenciájú és mélyközép és minden fölé. Amikor csatlakozik akusztikát - levágta a kis frekvencián, hogy a hangszórók nem szaporodnak. Kiegészítésképpen basszuskiemelést létezik a kiválasztott frekvencia csatorna összeadó. Általános szabály, hogy erő ahhoz, hogy helyesen telepíteni, hogy ő játszott is kell beállítani, hogy, és állítsa be, így a több beépített kiigazítást az erősítő, annál jobb.

AB osztályú erősítők viszonylag kis kapacitású, de nagyon jó hangminőség. D-osztályú erősítők nagyobb teljesítményt ad le alacsony hangminőséget alkalmas mélynyomók. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a D-osztályú erősítők kompakt ahhoz a méretük.

Ha kiválasztja a 4-csatornás erősítő az autó, hogy fordítsanak különös figyelmet a gyártó, a tapasztalat a gyártás erősítők, gyártási minőség az erősítő is, hogyan terminálok készülnek, hogy csatlakoztassa a vezetékeket, a súlya az erősítőt. És természetesen vásárolni egy ilyen dolog nem lehetséges ellenőrizni, ha vásárol csak becsületes eladók tapasztalattal több mint egy éve a területen autórádió.

Get erő, ahogyan az a Crunch PZi4125 erősítő tulajdonságai csak hozzáértő felszereli a szükséges keresztmetszet a vezetékek. Megtakarítás vezetékek általában vezet az a tény, hogy az erősítő nem ad, amit csak tudott. Beállítása nélkül önmagában tapasztalat vagy a villanyszerelő, aki úgy tűnik, hogy mindent tudnak, de sosem erősítők gyakran vezet ilyen tragikus következményeket tapsol, amikor bekapcsolja, háttereket, nem hangminőséget.

Mi a fórumon Crunch PZi4125:

Köszönjük a visszajelzést! Itt is, én inkább vagy Crunch PZi4125 sem Blaupunkt GTA 470, mert a költségvetés illenek. A DLS XM40 jó, de drága.

és körülbelül Crunch PZi4125 pzi4125? Nem tudom, hogy mit válasszon ((((((((((((

Dobd mind a 4 csatornás erősítő és minden sima. Semmi sem változik. VCL valami Tipo itt Crunch PZi4125

Azt is kapcsolódik: az első és a mélynyomó származó UNL (Crunch PZi4125 900 wattos maxx.) A hátsó mafona. Elvileg minden boldog, de azt hittem, ez úgy hangzik, erősítő hátsó lehetséges, mint növelni, mert akkor nem párhuzamos származó UNL, tud-e csatlakozni az elejétől a végéig a fej ??))

VCL I Crunch PZi4125. GU Sony CDX-GT650UI..esli emeleti vazhno..mashina előzetes hetch..zashumlena rendesen, ez vette a..i még állt a bank 1,5 farad Velas, kérjük tudassa valami byudzhetnoe..a már a feje körül. tervet később sub priobresti..poka nem a költségvetésben (

Jó napot kívánok. Kérjük, tájékoztassa a frontot a költségvetés akár 3500 pe. Leng a Sony CDX-GT650UI által Crunch PZi4125. Elektronku hallgatni rap. STP zajos gépet is, ha fontos. Köszi előre.

Szia kedves szakértők auto hang! vásárolt nem is olyan régen egy autó kiváló akusztikája (g \ y Kenwood KDC w534ugy, elöl Pioneer TS-1301i) a régi gép volt sub Pioneer TS-W255F is, szinte semmi sem kap áramot Mac audio MPX 4000. I. össze az egészet az ő a 2115 és rájöttem, hogy ez egy teljes G. és meg kell változtatni az egész dolog. Valójában a kérdés! Hol kezdjem, és mit tanácsol. A költségvetés nem -studenchesky))) Olvasd el a fórum úgy döntött, a dobogón előtt fel DLS B6A teljesítmény terv változott Crunch PZi4125 vagy Crunch GP4100. hátoldalán a személyes én nem tervezi, hogy a gyűjtő rendszer mélynyomóval (mélynyomó is a csere, de néhány nem tudom) Hallgat előnyösen elektronschinu, rock, rap előre is köszönöm a segítséget!

Hi pro. Kérjük, ossza meg véleményét, hogyan egy ilyen rendszer: elöl JBL GTO-6507SC, a hátsó JBL GTO938 vagy JBL GTO-927 (nem tudom eldönteni), amp Crunch PZi4125. VAZ 2107 palacsintát akar rakni egy dobozba, és egy másik kis kérdés. nagy a különbség, ha betesz a hátsó doboz vagy anélkül ?? sok köszönet előre. )))

1) Mi a megnevezésétől erősítők Crunch P1400.4 és Crunch P1800.4. 2) És ha elkezdenek játszani mélynyomó Lightning audio S4.15.4 szellőztetett dobozban. 3) Most már telepítve Crunch PZi4125 .Zaigraet ott vele Lightning audio S4.15.4 szellőztetett dobozban.

Head JVC KD-G747EE. Mielőtt B6A.Zad DLS DLS 962 amp Crunch PZi4125 vagy Crunch PZi4175

Kapcsolódó cikkek