300 $ havonta a Twitter, a könnyű pénz az interneten
Mennyit lehet keresni egy hónap alatt?
Hasonló bejegyzések
Ossza meg ezt a cikket másokkal:
Arthur - Melyek a tíz persze, hogy én nem található ugyanabban admin 🙂 Melyek a 10 - 10 különböző e-mail címét, 10 teljesen különböző témákat, beállításokat és egyéb dolgokat. Azaz először csinálok egy rács a magassugárzó, ahelyett, kenderike. Ez úgymond a lehetőséget, hogy mellékvágányra.
Köszönöm előre is a választ, remélem, hogy segítsen 🙂
Max1mus, köszönöm, engem kicsit gondolatok, mint a szerzés négy csillag :). Mindenesetre, 3 csillagos Tárcsázhatok hetente a semmiből, és az ára is 3-4 rubel gépenként illik hozzám.
Bodan - automatikus üzemmódban, tettem a 2. és 5. rubel naponta, Melyek a baloldali. A jó (Van 4, tettem 3 vagy válassza ki a fogantyú).
mono-polist - krosposting képes alkalmazkodni az időeltolódás, úgy, hogy ugyanazt az üzenetet nem tették közzé ugyanabban az időben. Tedd krosposting lehetővé a különböző szolgáltatások, tvitterfid, PCC2 stb Nem több, mint 50 üzenetet naponta, amire gondoltam egy gyors körre. Tárcsázása után 100 üzenet lehet az egészet fel a gépet.
De mi a helyzet a visszalépési és átverés, azt hiszem leiratkozni egy kicsit később - én nyújtott be több kérelmet a következtetést tésztát a rendszer hogyan reagáljon 🙂 Share on blog.
Ez a chip I tisztásokon a megjelenése egy tweet - hozzon létre és elősegíti a Twitter acc mindegy egyáltalán, ez így van. krosspost túl triviális, hogy hozzanak létre, már ACCA, amely még az emberek maguk aláírt nélkül massfollovinga és kiküldetés ez szigorúan a gépen. Telefonos és 300 és 1300 Folly is elég egyszerű. Úgy tűnik, hogy könnyebb - spawn csiripelnek, tedd a gépet egy tweet, és továbbítja a ház a Kanári-szigeteken.
Van azonban két nagy, de. Először - ez a minősítés csipog. Az egyik acc 1500 Folly kapott 3 csillagos, a másik, ugyanazon robot, de 1000 Folly hirtelen kapott 1 csillag. Stb Ez a folyamat nagyon véletlenszerű, és fordított idő előmozdítására Akka nem 3:00, és - nem palitsya, massfollovit jobb lassan. De a második - a visszavonását pénzt. Míg Rendeltem egy következtetés csak egy Akka, és most 5 nap telt el - de a pénz nem.
És ha megnézi az tweet másrészt - mindaddig, amíg látok egy alkalmazást, csipog sooo jó segítséget Yandex rangú blogok. Legalábbis a szerény összeg 200 rubel, felvettem a kísérleti blozhik 20-valami ezredik helyére (eddig) 3500, majd meglátjuk, mi lesz a következő. A top-10, persze, ez nem prolezesh, de majd meglátjuk.