10 tipp a scrapbooking kezdőknek és nem csak - a kreatív scrapbooking
Nem állítom, hogy az eredetiség, vagy teljességét. Csak idő megfogalmazni gondolatokat, amelyek a fejemben.
10 tipp skrapbukeru
- Megkezdéséhez létre egy oldalt kiválasztásával egy fénykép. Ezek hatására az a háttér színe és típusa ékszer.
- Ne gondolj a stílus (ha nem a feladat ellátása „hogy ezt a munkát a stílus ...”). Scrapbooking - működik, ne vezessen be magukat a keretet. Mit csinálok - ez az én stílusom.
- Ha nem tud, vagy befejezni egy oldalt, akkor jobb, hogy elhalasztja egy darabig. Néha a változás az aktivitás óra, és néha kell egy kis szünetet egy hétig vagy még tovább. Friss vzlyad eredmény érdekes lesz.
- Annak ellenőrzésére, ha az oldal skompanovana jó nézd meg fejjel lefelé (nem feltétlenül áll a fejedre, akkor viszont az oldalt). Így a fotók nem magára a figyelmet, és látható lesz a torzulások összetételét és sérti a színskálát.
- Paste bármely eleme az oldalt végre. Az utolsó körben.
- Élvezze a folyamat, valamint az eredmény. Nagyra értékelem az időt, ami szánni scrapbooking, és nem panaszkodik a hiányát.
- Használja idő a szállítás, sorban állniuk ebédidőben tervezéshez: rajz vázlatok, feltalálás címek, írásban tervezeteit zhurnaling.
- Mentett kapcsolatok vagy vonalvezetés ötleteket szeretne. Ha egy percig tart, akkor idővel meg, hogy „Én valahol egyszer láttam ...” tart egy órát.
- Gyakran eltávolítani az asztalról, és gyakran nem kívánt elemeket, hogy megtekinthesse a tartalmát a doboz és fiókok, ahol szerszámok és ékszer üzletek.
- Ismerje meg, és megosszák tapasztalataikat. Ne félj kipróbálni és a kísérlet.
Is, akkor lehet, hogy vajon: