10 karakter a film „Vendég a jövőből”, és a sorsa a szereplők

Azt film „A Vendég a jövőből” szállított különösen azért, mert a színészek a gyermekek, a legtöbb az én társaik, és érzékeltem őket a gyerekek a közeli iskolában.

Felnövő, néha gondoltam, bármit ezek a srácok, most a művészek, más.
Nem hír persze, de valaki, mint Natalia Guseva és Alexei hangyák, sikeresen részt tudomány, hogy valaki már ott van, egy szó, nézd meg magad.

(Alice Selezneva) iskolai évek után a „látogatók a jövőből” megjelent már a 3. filmek különböző okok miatt nem volt, azonban egy ilyen hatalmas sikert aratott a közönség, mint a „Vendég a jövőből.” A középiskola után, mivel a hosszú idejű hobbi biológia, a művészi karrier magabiztosan és tudatosan választotta a szakma egy biokémikus.

Diplomáját a moszkvai Institute of Fine Chemical Technology. MV Lomonoszov. TV interjú Natalia Murashkevich (Guseva) tudják, hogy a szakma ő egy biokémikus és dolgozik termékei immunbiológiai készítmények a tudományos intézet.

(Alex Fomkin film „Vendég a jövőből”) már a hátrányos tinédzser forgatása közben a „Vendég a jövőből.” Úgy tűnt, a támogató szerepet „Alkalmi” filmet. Részt vett a forgatása több kérdés Híradó „zűrzavar”. Iskola befejezése után 1986-ban, nem tudta, hogy egy érettségi bizonyítványt. 1987-ben szerepelt még egy filmet

Hiánya miatt semmilyen ajánlatot egy hat hónapos forgatás bement a hadsereg. Miután leszerelési talált munkát a Moszkvai Művész Színház, de 3 hónap után kirúgták a hiányzások. Dolgozott, mint egy festő az építkezésen, de kirúgták onnan. Elkezdtem problémái az alkohollal.

Aztán Alex elment a faluba vízmentes Vladimir régióban, ahol pihent gyermekkorban. Dolgozott, mint egy molnár, majd feleségül vette, és költözött a felesége Vladimir.

(Julia gombás) már nem szerepelt. Diplomáját a filozófia Kar Moszkvai Állami Egyetem, kivándorolt ​​az Egyesült Államokba, a munka, mint egy üzleti tanácsadó.

(Fima Koroljov) mindegy jól táplált, dolgozó építőiparban.

5. Vjacseszlav Innocent

7. Eugene Gerasimov

(Pauline) egy menedzser, hogy működjenek együtt az ügyfelek az oktatási központ.

(Alexei hangyák). A jövő híres (a becslés Alice), a művész foglalkozik az élet története a keresztény Keleten, írja tudományos könyvek. Gyermeknevelés, szereti a klasszikus zenét.

Kapcsolódó cikkek