16 Acoustics az ajtón

Otthagytam hangszóró 16 „Hertz. De shnivy beépítésre a bejárati ajtót, hogy a dobogóra.
Néztem, hogy a vásárolt és dobogós avtosonata. Made nézni szép felső forrasztott szép műbőr belső zsebbel bélelt, mint valami, mint nemez / Szőnyeg, helyezzük egy szabályos helyen semmit nem szükséges elmélet vágott és építeni, de a fenébe, amikor elkezdi fogadni, rájössz, hogy a gépet nifiga nem alkalmas felfekszik + - kilométerenként.
Ennek eredményeként egy-két órát tegnap kihegyezett, és hajtott, van hagyja tökéletlen, de ez nem rossz, nem mindenki veszi észre.
Azok költségét 1700r, félt, hogy még csak elképzelni, hogyan tegye a kifutókon a 900p, ahol nincs személyes mellékleteket. Tovább éppen vásárolni háló - 200 rubel.

Megjegyzem, hogy az akusztika az ajtóban shnivy Pt jól hangzik nélkül is további Shumka. Kellemesen meglepett.

Ára: 1900 ₽ Futott 850 km

FakeHeader

Csak a regisztrált felhasználók vehetnek részt a vitában.

Shumka do állok az ajtó oszlop 16.5 „, de nem játszott nélkül Shumkov után Shumka játszott akusztika és a hátsó hangszórók nem szükségesek

Általában minden gép Shumilov, és itt szólok is, meglepett, hogy így játszott, így nem fogom

és az én shnivy jelenlegi felső marad zaj :)

Dobogó megegyeznek fel ... + - = km)

Azon voltam, hogy adja át nekik menni, de a család is valahogy nem jeges pillantást. , De tökéletesen kész még mindig nem működik, és a görbék egy pár helyen, csak nincs elég. Ezért CARPET fekete ragasztott bázis, most a rés nem látható.

Kapcsolódó cikkek