86 szabályok hatékony csalás, vagy hogyan kell visszaállítani obmenkah, a táplálkozás
Mikor és miért kell tölteni csaló?
Csalás általában úgy végezzük rendszeresen, és ha szükséges, amikor a tömeg a stagnálás ( „Plateau”).
Azt kell, hogy sem menteni akár par „obmenkah”, vagy keverje után fogyókúra, vagy a hosszú és súlyos darabok kalória (megy minden megfelelő súlyt elért kalória, de nem indul el, hogy megszerezzék vissza kilogramm).
Hányszor egy hét / hónap / év végezhető csaló?
Attól függ, hogy tart a diéta, vagy az idő, hogy azt tervezi, hogy kiad a fogyás. Ie Ha azt szeretnénk, hogy lefogy körülbelül egy hónap, aztán egyszer vagy két elegendő. Ha az Ön által keresett hat hónap vagy egy év, vagy hosszabb, ez lehetséges, és egyszer vagy kétszer egy héten, hogy a „loading” nap.
Tapasztalataim alapján azt mondhatom, hogy ez jobb, hogy a reakció a saját test, azaz hogy milyen hosszú a tested kezd, hogy „súlygyarapodás” (ahogy akkor csalás elkerülhetetlen, de nem szörnyű), és ahogy a napok folyamatos fogyás után.
Azaz feltételes ismét csalás lehet tenni, ha eltávolította a „nyereség” és stabilak voltak helyek többször.
Mennyit kell tartania csaló?
12-től 48 óráig, attól függően, időtartamát, alacsony kalóriatartalmú, és saját testét.
Mi enni és inni napjaiban csaló?
Ügyeljen arra, hogy igyon sok tiszta vizet. Több, mint a szokásos nap. I ideges sok, de növeli a napi norma kalória naponta rovására sütemények, csokoládék és egyéb ilyen finomságok nem rekromenduetsya. Megengedheti magának egy pár snackek, de az alap meg kell rovására összetett szénhidrátokat és fehérjét. Fat BZHU kell maradnia majdnem normális az összeg a rendszer.
Hány kalóriát kell és lehet fogyasztani töltés napon?
Minden attól függ, hogy milyen gyakran töltik ezekben a napokban, és a feltétele a obmenkah. Ha csaló akkor hetente 2-szer, a kalória bevitel fázisában növelni kell a csaló 20% -kal, ha az idő - 20-50%; Ha csinálsz mostanában, 2-szer egy hónapban - akár + 100% a normál kalória.
A helyzet fent megadott normál obmenkah. Mi van, ha az anyagcsere már drámaian lelassult. A válasz - do böjt nap gyakrabban (kb hetente 2-szer), és azok kalória tartalma fokozatosan nőtt. Ie kezdeni, hogy 10% -kal, majd 15%, és így tovább, amíg a kalória a testsúly. Amellett, hogy a növekedés a kalória csaló nap, akkor fokozatosan növeli a sebességet és kalória naponta elfogadható számok (ne legyen kisebb, mint 1200 kcal, az biztos! A fogyás nap, és még sok más a norma). Így kell folytatni, amíg a teljes helyreállítása a rendszer bevezetésére. Aztán, ha még mindig sobiraeteshudet, a csalás megy, de a fent leírt sémába.
Mi fontos még tudni, hogy a vezető csaló?
Még azután is megcsalta a szabályokat akkor valószínűleg nyereséget. Ez tart 1-2 napig. Ez a norma. Ne essen pánikba. Ezután a tömeg feltétlenül megy le, ha visszatér egyenesen a megszokott kalória pohudatelnye.
Ha a visszaállításhoz obmenkah segítségével indítható nap, akkor valószínű, hogy lesz hozzá egy-két kiló sarkú az első pár hónapban. Ezután hagyja, ha vissza tudja állítani ezeket a rendszernek köszönhetően. A lényeg itt nem adja fel az egészet, és egy kis türelmet! Nem szerezni egy csomó extra gyógyulási idő, a szakértők azt javasolják, hogy kiad legalább egy részét a többlet kalória rovására sport vagy egyéb fizikai aktivitást.
Hi, I am hozzád segítségért!
Elkezdtem fogyni, enni mintegy 1200 kalóriát egy nap, fogyás elég lassan (a súlyom 73 és a növekedés 163,5, 4 hét után tett csalás és testsúlycsökkenés a végén, miután megcsalta a súlyom: 68,2, majd 2 67 megcsalta valami majd) után három héttel 1 csaló, tettem egy második, és a végén, miután a második csaló múlt héten álltam a mérlegre, és a horror 69 kg, nem tudom, mit kell csinálni, valamint 1200 körül kcal, én direkt sokkot, és nem tudja Most mi a teendő (