10 Idézetek kötet Hiddleston, blogger kádár Online február 9, 2018, pletyka
Ma, a születésnapján ünnepli Tom Hiddleston - megfordul '33 -as!
Tiszteletére a születési Tom azt javaslom felidézni 10. ő idézi:
1. „Mindannyian élni egy nagy idő. Mi lehet zenét írni, főzni, rajzolni, hogy a művészet és a szerelem a hihetetlen, soha nem látott szabadságot. Ez minden - itt, csak vigye, és csinálni. "
2. „Őrület és sületlenség - ez az én középső neveket. "
3. „mohó, maradj fiatal, maradj bolond, maradjon kíváncsi, és mindenek felett maradjon szerény, mert abban a pillanatban, amikor úgy dönt, hogy tudja az összes választ, keserű sors az univerzum utak figyelmezteti, hogy ez nem így van. "
4. „Read Shakespeare - olyan, mint gyönyörködni a tengerben: elkezdi érezni bölcsebb, nyugodtabb és békésebb”.
5. „szeretném megemlíteni egy képet Gavin O'Connor” Warrior „Tom Hardy és Joel Edgerton, hogy elsírtam magam, mint egy elveszett gyerek. Szerettem ezt a filmet. "
6. „Azt hiszem, ha volt valami, amit akartam hátrahagyni - egyfajta üzenet, szeretném az embereket, hogy megértsék a szabály a kedvesség. Erőltetni, amely megváltoztathatja a világot. "
7. „Az élet általában átkozottul csodálatos, ha hagyjuk, hogy így legyen.”
8. „Ha ez volt az utolsó nap, azt is hengerelt egy hatalmas bulit, hogy meghívja az összes és a tánc!”
9. „Ne ítélj az emberek, amit ők. Legyenek kik ők. Nézd meg őket most. Akkor még nem. "
10. „Soha, soha, soha nem hagyja, hogy bárki megmondja, hogy mit lehet és mit nem. Bizonyítsuk be, hogy a cinikusok rossz. Ez a probléma, hogy nincs fantázia. Az egyetlen korlát - ez a mennyország. A szájban. A határ. "
Boldog születésnapot, kedves, romantikus és tehetséges Tom!
- 591 # 10133;