20 Vélemények, stylist Eugene Vashchenko, Moszkva
Zsenya. Mindenki izgatott a haj és a smink! Te engem egy hercegnő! Nagyon köszönöm, hogy még mindig van valamennyi mondani, amit nagyon szép volt, minden fényképezett velem az utcán (külföldiek, gyermekek) beszélt sokat bókokat!))) Smink és haj-ig maradt éjszakára, amit nagyon-nagyon boldog, mert nagyon ez nem zavaró. )) Még egyszer köszönöm, te szuper szakember! És az ember, akkor nagyon jó!))) Super! Osztály! Félelmetes!
Sietek mondani, hogy szerencsém volt - a nővérem Zsenya és én egyáltalán nem zavarja, hogy milyen haj és smink, szeretnék egy esküvő! Mert tudtam, hogy Jack eljön, és mindent megtesz a legmagasabb szinten! És így is történt)) Ő is teljesen megbízható - napján az esküvő akkor lesz a legszebb menyasszony!
Nagyon hálás Eugene! Saját kép nagyon tetszett! Különösen mély benyomást tett a make-up: természetes és ugyanakkor nagyon kifejező, senki nem volt képes, hogy én olyan szép! Kiderült, még jobb, mint képzeltem! Eugene jött, és sikerült ezt a haj és a smink, nem csak nekem, hanem a lányom-in-law. Nagyon édes és szép lány! Sok sikert kívánok, az elismerés és szebb menyasszony!
Genia. Azt akarom mondani, hogy köszönöm priogromnoe. Hála neked, meg a kezét, és a képzelet, én voltam a legszebb menyasszony a világon, és a vőlegényem volt, csak izgatott. Köszönöm szépen ezt a nyaralást.