20 Vélemények, stylist Eugene Vashchenko, Moszkva

Zsenya. Mindenki izgatott a haj és a smink! Te engem egy hercegnő! Nagyon köszönöm, hogy még mindig van valamennyi mondani, amit nagyon szép volt, minden fényképezett velem az utcán (külföldiek, gyermekek) beszélt sokat bókokat!))) Smink és haj-ig maradt éjszakára, amit nagyon-nagyon boldog, mert nagyon ez nem zavaró. )) Még egyszer köszönöm, te szuper szakember! És az ember, akkor nagyon jó!))) Super! Osztály! Félelmetes!

20 Vélemények, stylist Eugene Vashchenko, Moszkva

Sietek mondani, hogy szerencsém volt - a nővérem Zsenya és én egyáltalán nem zavarja, hogy milyen haj és smink, szeretnék egy esküvő! Mert tudtam, hogy Jack eljön, és mindent megtesz a legmagasabb szinten! És így is történt)) Ő is teljesen megbízható - napján az esküvő akkor lesz a legszebb menyasszony!

Nagyon hálás Eugene! Saját kép nagyon tetszett! Különösen mély benyomást tett a make-up: természetes és ugyanakkor nagyon kifejező, senki nem volt képes, hogy én olyan szép! Kiderült, még jobb, mint képzeltem! Eugene jött, és sikerült ezt a haj és a smink, nem csak nekem, hanem a lányom-in-law. Nagyon édes és szép lány! Sok sikert kívánok, az elismerés és szebb menyasszony!

Genia. Azt akarom mondani, hogy köszönöm priogromnoe. Hála neked, meg a kezét, és a képzelet, én voltam a legszebb menyasszony a világon, és a vőlegényem volt, csak izgatott. Köszönöm szépen ezt a nyaralást.

Kapcsolódó cikkek