2. rész
Én továbbra is örömet neked válogatott sziluettek a férfiak és párok. kedves olvasók, de ha figyelembe vesszük, hogy a közelgő Valentin-nap, ez a gyűjtemény sziluettek. Összegyűjtöttem hosszú ideig, nagyon sürgős. Remélem választani maguknak megfelelő képet egy pár szerelmes vagy a sziluettje egy srác az ő munkája, amit lehet ajándékozni a lelki társ
Kedves olvasók, ha kimaradt az első része ez a gyűjtemény egy pillantást ide: sziluettek a férfiak és párok.
És üdvözöljük a folytatása ez a hatalmas gyűjtemény sziluettek a férfiak és párok:
Néha fel a kérdést -, ahol ez lehetséges, hogy ezeket a sziluettek az emberek. A válasz - mindezek sziluettek fiúk, lányok és párok is használható égő és vágás. majd ezeket a darabokat díszítik a panelek használt. templátként, kivágott a kontúr a kiválasztott sablon a kézimunka minták is nélkülözhetetlen. nem beszélve a helyszínen festés, dekoráció strassz, appliqués létre kollázsok decoupage és törmelék, és sok egyéb dekorációs technikák, amelyek díszíteni a házat.
Nézd, milyen az eredeti alakot. Már én nagyon várom, hogy mi az eredeti panel segítségével lehet létrehozni a sziluettet :)
Íme egy csodálatos képek gyűjteménye, öröm van ezen az oldalon :)
Remélem talál hasznos ez a gyűjtemény sziluettek a férfiak és párok. összeszerelt két részből :)
Köszönöm a figyelmet, és az eredeti használata a kiválasztott alakot létrehozni egy jövőbeli remekmű :)
Üdvözlettel, Marina Trublina!
Hasonló bejegyzések
- Sziluettek a férfiak, fiúk és párok.
- Sziluettek a nők és gyermekek.
- MK „Decor váza csere ólomüveg festékek üveg”
- Galéria munkáim
- 1 rész. Női kép a szecessziós.
- Receptek rögtönzött tömege
- Virág kompozíció kép. 2. rész.
- 2. rész. Női kép a szecessziós.