7 Napok Szentpéterváron nélkül fehér éjszakák és a csatornák, hogy mennyi független utazásra

Nemrég elmegyek Griboyedov Canal irányába a Mariinszkij Színház, az első gyermek scurrying körül 10 évesen.

Egy másik visítani, tanít az élet. A második harmadik törekszik a falba. Séta a keskeny ösvényt nem lehet itt csak akaratlanul vált a résztvevők az élet minden mimoiduschego. Ez esernyő zadenesh e felett, éppen ellenkezőleg prikroesh az eső ezen alább. A harmadik szólt egy szót sem, hogy nem ír jól, de azt mondta, hogy a rossz kiejtéssel, és tesz egy pár képzők, hogy a szó, hogy érdekel. Míg megelőzte a gyerekek kérték, hogy mit jelent neologizmus, és egyikük nevetett, levette a kalapját, meghajolt, és azt mondta: „Nem baj, barátom egyszerűen műveletlen!” Ezek a gyerekek itt.

Ez az első alkalom a kulturális tőke én lépett az új év az év. Ezért úgy döntött, hogy jöjjön nyaralni St. Petersburg télen. Nem fehér éjszakák és csatornák. Elvesztettem abban az esetben, megkérte, hogy válasszon a saját útját. A folyamat során világossá vált, hogy a kabinet a ritkaság kedden zárva tart, a jeges Néva szépen törik szét részecskék, az Ermitázs nehéz megkerülni a nap folyamán. Megkérdeztem Andrew számítani: Mennyibe kerül a saját Szentpéterváron megy múzeumok, kávézók és egyéb helyeken a téli szezonban.

Így Péter magad, 7 nap megjegyzi Andrew utazó.

„Téli utazás Szentpétervárra. Kiindulási pont: Leninsky kerület, Cseljabinszk

Szombat: 5845 rubelt

A legolcsóbb taxi a reptérre - 300 p.
Ledobta a taxi gyászolók - 300 p.
Jegy a St. Petersburg - 3750 p.
megérkezett
Busz Pulkovo moszkvai metró - 30 p.
A viteldíjat a metró - 35 p.
Elmentem a boltba - 750 p.
Elmentem sétálni, csak gyalog
Vettem egy mágnes 1 pc. 150 p. krasivenky
WC-ben Szentpéterváron 30 p.
Sabe evett, ivott sört ott - 500 p.

7 Napok Szentpéterváron nélkül fehér éjszakák és a csatornák, hogy mennyi független utazásra

2. nap, vasárnap: 1235 p.

Metro - 35 p.
Elmentem a botanikus kert a kedvezményes üdülési - 200 p. (Általában drágább)
Snack Killfish + kezelték azonos kávé - 500 p.
Club "Kamcsatka" - bemeneti 100 p. (Input sebesség 100-350), sört ivott 400 p.

3. nap, hétfő: 1635 p.

Isaac oszlopsor - 150 (ajánlom mindenkinek!)
Székesegyház - 250 p. (Ajánlom mindenkinek!)
Vásárolt ajándéktárgyak a székesegyház - 750 p.
Sab és a kávé - 250 p.
Mikhailovsky Castle - 200 p. (Azok számára, akik szeretnék, hogy nézd meg az arcok a királyok, császárok és más egyértelmű fiúk és devchul)
Metro - 35 p.

Kunstkamera: „zárt”, és bolyongott énekelni „Pianobar Niko”
Metro egyszer vagy kétszer - 70 p.
Termékek - 500 p.

A jég megtört a Neva

6. nap, szerda: 1300 p.

Egy fej - ez jó
Kunstcamera 250 p. (Ajánlom mindenkinek!)
Mágnesek - 300 p.
Péter-Pál erőd - 450 p.
Meglátogattam a katedrális és a börtön. Ahhoz, hogy a jegy, hogy az ár csatolt két kiállítás - a történelem, a vár és a Space Museum.
Vásárolt termékek - 300 p.

7. nap, péntek: 1360 p.

Hermitage - 400 p. (Jegy tartalmazza a látogatás a főépület a Hermitage együtt a Téli Palota (ez ugyanabban az épületben), és a vezérkari főnök, ami az utca túloldalán. Van egy jegy drágább, 600 p. Mint ezzel a jegyet, akkor látogasson el a több Menshikov Palota Egyetem és porcelángyár.
A látogatás az Ermitázs (a főépületet, a téli palota) elvitt 7 óra. Azt próbáltam még. Egyszer egy snack a Hermitage Cafe. Az a tény, hogy lehetetlen, hogy készítsen az élelmiszer, semmi van írva. De lehetetlen, hogy készítsen nagy táskák és hátizsákok. Saját hátizsák lehetetlen még a Mikhailovsky Castle hajlandó volt, de talán a dolog a személyzet, ahogy én láttam embereket hátizsákok és aktatáskák. Azonban nem annyira. Miért vagyok - Azt tanácsolom, hogy az élelmiszer velük. Bármilyen Butera ott. Ami a tény is, hogy egy snack ez a kávézó adható több 400 p. Adtam 260 p. Sandwich és tea. És mégis, azt tanácsolom, hogy korán jött. És úgy dönt, hogy látogassa meg a Hermitage szerdán vagy pénteken - ezekben a napokban is nyitva 21:00.

Általában a legjobb tanácsot, mielőtt bármilyen helyre - ez olvasható legalább az interneten, hogy hol fogsz menni. Nézd meg az ár, a rövid szabályt. Ha megy, például a Hermitage cipő sarka, akkor valószínűleg nem lesz megengedett. Ha azt szeretnénk, hogy alaposan megvizsgálja a Hermitage, a jegy 600 rubelt. ha vásárolni csak nem éri meg, mert egyszerűen nincs ideje, hogy látogassa meg más helyeken, benne van a jegy árát. Ha ez egy múzeum, megtanulni a kiállítási van egy különleges hely, különben lehet költeni a pénzt valami, amit meg kell tölteni azt nem akarják.

Shaverma - mielőtt a fő központja - 150 p. A fő központja a 1,5 órát nem tudtam figyelmen kívül hagyni.
Vacsora koreai étterem "Koreana" - 700 p.

8. nap, szombat: 3930 p.

Séta az első a repülőtér ingyen Vaska
GO! Shavermu magam vettem a pálya 150 rubelt.
Metró 35 p. 30 busz, p.
Retúrjegy -. 3750 p "

A lényeg: eltölteni egy hetet Szentpéterváron egyedül lesz szükség átlagosan 16.000 rubel kivételével bérlakások. Ahhoz, hogy megtalálja és kiadó lakást St. Petersburg, akkor a helyszínen airbnb.ru. Annak érdekében, hogy tervezni az utazást Péter vagy bármely más város, nézd meg az oldalon hasznos linkeket. ez segített sok, akik megfelelnek az álmod!

Kapcsolódó cikkek