20 Years „igazi hazugság” Öt dolog, amit talán nem is tudja

"True Lies" - Remake

Hollywood számok Mindig is szerettem kölcsön témák az európai és az ázsiai mozi, és a „True Lies” - az egyik legszembetűnőbb példa ez a szimbiózis.

Szalag, ami annyira érdekelt Arnie, egy francia vígjáték Claude Zidi „teljes ellenőrzés”. történetét meséli el egy titkos ügynök, így jól mögött egy unalmas munkát alaptevékenységre, a házassága kezdett összeomlani.

Thierry Lhermitte, Miou-Miou és Eddy Mitchell - prototípusok hőseinek "True Lies"

Cameron tetszett a film, és elkezdett dolgozni a forgatókönyvet az amerikai remake. Eközben a képernyőkön out „Last Action Hero”. Arnold lett egy hatalmas flop, majd Jim gondolta -, mi köze az elkövetkező drága szalag?

„Eleinte nagyon ideges volt, de aztán kezdett csoda - miért a film nem lő a box office? - emlékszik vissza. - Az én elméletem az, hogy a gyártók hibázott a közönség: ezek várhatóan vonzza Arnie rajongók és ugyanabban az időben -, hogy szórakoztató őket. Ez tönkretette a szalagot. "

Figyelembe véve a hibákat John McTiernan. Cameron bérelt egy csapat írók, hogy dolgozzon ki szellemes vicceket a kép. Ennek eredményeként, a rendező elégedetlen volt a munkájuk, és teljesen átírta a forgatókönyvet, így csak két viccek a forgatókönyv - egyiket legendás volt: „Ki van rúgva”.

Termelő „Operation” Argo „” szerepében stréber

Kevesen emlékeznek, hogy a jövőben az üzleti partner George Clooney és producer a „Kezelés” Argo „Grant Heslov volt egyszer egy színész. Sokáig úgy tűnt, a kis szerepeket a filmekben és a tévében, és a „True Lies”, ő kapta, talán a legemlékezetesebb párt megbízható partner a főszereplő - programozó Faisal.

„Tudod, én mindig tanulnak, ezt a képet - emlékszik vissza. - Tény, hogy Faisal - valószínűleg ez a legmenőbb szerepet, amit én is játszottam. Együttműködik Cameron - ez egy csoda, mint a paradicsomban kiderült, hogy. Mi lövés körülbelül hat hónap, és én töltöttem sok időt vele - hihetetlen élmény. "

Jodie Foster ÉS EGYÉB női jelölt a vezető szerepet

A választás a színésznő a vezető női szerepet kapott Cameron nem egyszerű: a rendező, ismert, az ő szeretete erős hősnők, úgy éreztem, hogy a felesége a szuperkém „True Lies” volt valami hasonló a saját anyja volt, és nagyon félt, hogy hibázik a casting.

„Édesanyám mindig is harcos - mondta. - Ő soha nem kért segítséget senkitől - bizonyos mértékig ennek oka az orvosi gyakorlatban. Plusz, ő emelte öt gyermek, hogyan nem lesz egy katonai vezető? "

Termelés maga mindig is azt állította, hogy ő írta a forgatókönyvet egy szem Jamie Lee Curtis. de a történelem emlékszik nagyon különböző nevek: az első választás a szerepét Helen Jodie Foster. amely érdekelt a script, de csökkent miatt ütemezési konfliktusok.

Jamie Lee Curtis volt minden táncolni ugyanazt tánc

A jelöltek között is nevezett nevek Ellen DeGeneres (mintavétel után Cameron úgy vélte, hogy „túl vicces”), Isabella Rossellini ( „túl olasz”) és Kyra Sedgwick (nem volt hajlandó részt venni a projektben, mert úgy érzik, túl fiatal a szerepre).

Stanley Kubrick és a "True Lies"

„Annyira megtiszteltetés, azt mondják, meg kell egyeznie, Stanley Kubrick akarta látni a filmet! - mosolygós, mondta. - Kiderült, hogy ő nem olyan sok! Kubrick az életben -, mint egy vámpír, elnyeli ötleteket emberek. Szerette meghívni valakit, és szó szerint kiszívja az elme nyom nélkül. "

Cameron és Kubrick egész nap a pincében a ház ura, nézi a felvételt képkockánként a munkaterület: Stanley akarta érteni, hogyan volt képes, hogy ezt vagy azt, hogy hatást. De még mindig rejtély marad -, hogy a film Kubrick tetszett-e vagy sem.

Különben is, voltak pletykák a festmény 10 éve - az első Schwarzenegger táplálta érdeke, hogy visszatért a mozi, majd maga Cameron elkezdte fejleszteni a sorozat alapján a „True Lies”, de ez nem így és nem ér véget.

„Már tárgyalunk a projekt, és arra a következtetésre jutott, hogy a komédia terroristák már nem nevetséges, - mondta a rendező a közelmúltban online chat. - És nem is felvetette ezt a kérdést. "

Ha tetszik ez a fotó, oszd meg, kérjük, hogy azok, akik olvasni a szociális hálózatok

Kapcsolódó cikkek