7 Ways, hogy vonzza a figyelmet a lányok
2. Milyen nő nem hajlandó tanácsot adni a hazai problémákat? Párbeszéd a boltban:
- Girl, sajnálom, én is vettem egy hüvely sütés, de nem tudom, hogyan kell használni, nem segít?
Néhány perc múlva, belekezd egy beszélgetést, akkor kérheti:
- Lehetséges én mindig segítünk?
3. Nem közönséges ember viselkedése is egy jó módja annak, hogy felhívja magára a figyelmet. A gyakorlatban ez a következőképpen néz ki. Az ember lát egy szép lány, az illeszkedés és érdemes egy kis időt a következő elgondolkodva. Miután a lány ellazítja egy kicsit, és nem számít semmilyen piszkos trükk, hallotta a kérdést:
- Ez semmi, hogy nem mondok semmit?
Ez a kifejezés gyakran idézi egy mosolyt, és a folytatása a beszélgetést, amit nyújtott. És ha tudod, hogy a mondatok, hogy a lányok, mint a. akkor nagyon termékeny.
4. Az egyik legjobb módja, hogy tárja fel - hívja a kedvenc lány az étteremben. Megteheti ezt egészen eredeti:
- Sajnálom, hogy nem mondja meg, hogyan kell menni az étterembe „...”? Nem? Nos, akkor hadd mutassa meg az utat.
5. Van egy másik trükk - a tömegközlekedésben diszkréten dobjon egy jegyzetet, amely a következő: „Sürgős felhívás szervek ...”. Hazaérkezés, a lány, találni egy megjegyzés a zsebében, zavaros és valószínűleg fogja hívni. És aztán, minden attól függ, a képességét, hogy beszéljen.
6. zsúfolt közlekedés minden ismerős. És a kérdés: „Ön leszálláskor?” Sokan hallani minden nap. De ha ez úgy hangzik, egy gyönyörű lány, a férfiak gyakran betakarított néhány válasz:
- Ha meghív, akkor természetesen;
- Szeretnéd, hogy?
- Nem akarja, hogy hagyj itt egyedül?
7. Egy érdekes lehetőség, akik a humorérzéke. Gyere el a lányt, és azt mondják:
- A lány piszkos van a legszebb hely.
Még ha az megfelel nem működik, de legalább tudom, hogy hol van a legszebb hely
P. S. Tudva, hogy sok lány, mint a kopasz férfi. férfiak néha hajlandó kísérletezni a saját haját. De ez egy amatőr.