67 értékelés alapján körülbelül lazerjazz Moszkva, Tagansky, Vorontsovskaya utca 20

Elmentem a klinikán, miután egy cikket a magazinban, akkor nagyon jól meg volt írva, úgy érezték, hogy ezek az orvosok vesznek részt az üzleti életben, és nem csak a kozmetikus a szépségszalonban. A klinika nem okoz csalódást! Nagyon szép belső, jó szoba, nagyon tiszta (!). Az orvos Volt egy szép fiatal nő. Mi történt a szőrtelenítés bikini Jet ivás arcát. Mindkét eljárást nagyon tetszett, és a minősége, és a hatás őket. Szőrtelenítés bikini kaptam még egy terület szőrtelenítés! Vettem egy jegyet, én továbbra is. további ›

Lazerjazz itt eljárások folyamán mély bikini. Ez mindig is a leginkább kedvelt területe szőrtelenítés bármilyen formában: mindig növekszik a haj, ez volt irritáció, borotválkozás és a viasz segített nagyon hosszú. Mivel a lézer sokkal könnyebb! Nem pobochek egyáltalán, csak a haja leesik egy idő után a beavatkozás után, és nem nőnek! Nem kényszer, az orvosok rendkívül kényes. Nagyon szeretem, én egyenesen a móka! Most 5500 csak teljesen teszik mély bikini. 100%. további ›

Elos epilálás átadni. Bolnovato. De egy nagy eredmény. Hamar kiderült, hogy ez a módszer jó nekem - szinte nincs haja! Jet még mindig iszik rendszeresen és Plazmolifting. Plazmából bőr gyönyörű. Hála az orvosok lazerjazz.

Kapcsolódó cikkek