15. Idézetek Gennagyij Khazanov, amely felöleli a gyors

15. Idézetek Gennagyij Khazanov, amely felöleli a gyors

Több generáció nézők Gennagyij Khazanov ismerik és szeretik a papagáj Kesha, mosoly, emlékeztetve tanítványával kulináris főiskolán. Hazanov elért országos sikert, mint egy megszemélyesítő színész és társalgási műfaj, hogy a hitel több tucat szerepet a film és a színház. De még elhagyása után a színpadról, ő még mindig a kedvenc a nyilvánosság számára.

Mert te AdMe.ru közzéteszi a legjobb idézetek az életről, az emberek és a szatíra.

1. A koromat, azt lehet mondani, ez: nem a régi kor, de nem öröm.
  2. - Mit mondasz, ha megjelenik Isten előtt?
    - Azt mondom, hogy én nem mindig idézett helyesen. Ezért szeretném megmagyarázni magamnak.
  3. Az idő mindig szatíra. Mivel az oka élete nagylelkűen kínál.
  4. Nem vagyok benne biztos, hogy a finom iróniával és humorral előkelő valahol van egy tömeges közönség a világon.
  5. Megpróbálom figyelmen kívül hagyni a dicséret. Nem számít, hogyan simogatta az önbecsülés, a nehéz súlyok.
  6. A humorérzék megkülönbözteti az embert az állat, mert a tapintás, szaglás, látás, hang - mindez gyakori, de a humora - exkluzív emberekben.
  7. Nem voltam érdekelt nevetett a jól táplált éhes. Ez a nevetés felett táplált az éhes egy nagy motiváció szempontjából az emberiség.
  8. Népünk egyesül, ha a háború! Ha nincs háború, harcolnak egymással.
  9. Számomra úgy tűnik, hogy nem a humorérzék, hogy élni néha nehezebb, mint a nem látás és hallás.
  10. Számomra az az érzés, hogy tudod, a siker titka - súlyos tünet a közelgő kimúlását.
  11. Megalakult a szovjet közönség és az oktatás ma, orosz, nem összehasonlítható. A statisztikák szerint az elmúlt 20 évben az orosz színházi folyik a 20 millió kevesebb.
  12. Ők csak abban különböznek agrárkérdésben néhány szeretnénk feküdt a földön a többi, és fordítva.
  13. Szatíra van egy nagy hibája: ez már előre tudja, ki a hibás.
  14. Ha van élet, akkor van még egy alkalom irónia, vicceket.
  15. Azt kérdezted: Van az a személy, van humorérzéke, kívánatos vagy szükséges? Dióhéjban, a válasz: határozottan kívánatos.
  • 15. Idézetek Gennagyij Khazanov, amely felöleli a gyors