7 egyszerű módja, hogy melegen a munkahelyi

Dolgoztam az irodában, és elég gyakran, az asztalnál ül sokáig, nagyon hideg. De az idő múlásával, tanultam pár tippet, hogyan lehet meleg magát, mielőtt leül dolgozni. Az irodaház úgy tűnhet egy kicsit bonyolult, de még mindig szeretnék megosztani veletek néhány tippet, hogyan lehet melegen tartani a munkahelyen.

7 egyszerű módja, hogy melegen a munkahelyi

1. Sok réteg ruhát

2. Forró ételek és italok

Zokni - egy nagyszerű módja annak, hogy a hő a test, mert a legtöbb hő elveszítjük a lábak, karok és a fej, így tartsa a lábad meleg - egy nagy ötlet elleni küzdelem fagyasztás. Ha viselni nyitott cipő, akkor választhat zokni egyeztetni szűk vékony láb vagy térdzokni, hogy a térd. Ne feledd, minden jó, ha próbálunk elkerülni hipotermia.

Az iskolában, a tanár egy kendőt beburkolja minden alkalommal a szoba lett jó. Kendő - nagyon vonzó, de ugyanakkor hatékony, módja annak, hogy meleg. Akkor tekerd körbe a vállán vagy elrejti az egész testet. Függetlenül attól, hogy szeretne viselni egy sálat, ő legyen a szekrény minden nő, és ez különösen alkalmas arra, hogy a ruha, amit viselnek dolgozni.

5. ruházat a „helyes” szövet

6. frizura

Viseljen laza haj. Fontos, hogy tartsa a nyakát meleg. Ha egyik sál nem alkalmas arra, hogy a kép ma a laza haj segít megtartani a nyak melegen. Vagy, akkor döntetlen a haj egy kis lófarok. hogy is felmelegíti a nyakát.

Hagyja cipő, magas sarkú, és tenni valamit az alsó pályán. Tudom, hogy sokan, akik változtatni cipő munkahelyi egy speciálisan elkészített cipő. Van egy tartalék fekete csizma térdig, amely tökéletesen illik rám. Akkor viseld olyan ruhákat, de megnyugodhat - akkor meleg van.

És mi van egy módja annak, hogy meleg magát a munkanap során?

Kapcsolódó cikkek