458 értékelés alapján City Klinikai Kórház № 36. Moszkva, solymászat hegyi fortunatovskaya
Úgy történt, hogy az USA-ban talált rám furcsa nőgyógyászat. 36 küldött kórházba. A legelső diagnosztikai vétel voltam ragadtatva az orvos Shelenin, Bushuyeva. Az osztály volt, hogy feküdjön le kétszer! Személyzet minden nagy fej Dmitrov Valentina, nővér! Minden nagyon figyelmes, udvarias, hozzáértő munkáját! Étkezés nagyon jó! Mi is az úgynevezett étterem étkezde)))) A ház nagyon tiszta és világos. Minden új! új berendezések. Kezelés. további ›
Azt szeretném mondani, egy hatalmas köszönöm a hozzáállás. Nagy tisztelettel, a jó, a személyzet utal betegek Urológiai Osztály. A ház elég jól. Ha még az összes teljesítmény ugyanolyan jó volt. És akkor a étel itt undorító.
Jó napot! Szeretném megköszönni az orvosom Radchenko, Alexander Nyikolajevics, egy nagyon jó orvos, a szakmai maguk területén, és egy jó ember, szimpatikus. Van visszér műtét nélkül nem lenne elég, én rettenetesen félek ezt a műveletet, hiába mint kiderült, minden nagyon jól ment, és nem sérült meg. Ebben a speciális köszönöm az altatóorvos Zaitseva SV köszönet újra.
Jó napot! Szeretném megköszönni a személyzet City Klinikai Kórház № 36, különösen az egész osztály Érsebészeti irányítása alatt osztályvezető Papoyan SA A kórházban diagnosztizáltak - visszértágulat az alsó végtagok. Egy hónapon belül két műveletet hajtottak végre, először működött a jobb láb, 3 hét maradt. Most megyek javulóban! Külön köszönet az orvosom Szívsebészeti Radchenko, Alexander, az ő magas. további ›
Úgy történt, hogy az USA-ban talált rám furcsa nőgyógyászat. 36 küldött kórházba. A legelső diagnosztikai vétel voltam ragadtatva az orvos Shelenin, Bushuyeva. Az osztály volt, hogy feküdjön le kétszer! Személyzet minden nagy fej Dmitrov Valentina, nővér! Minden nagyon figyelmes, udvarias, hozzáértő munkáját! Étkezés nagyon jó! Mi is az úgynevezett étterem étkezde)))) A ház nagyon tiszta és világos. Minden új! új berendezések. Kezelés. további ›
A minap, apám elvitt a tanszéken a terápia. Van ez nem megy. Ha használt beszél az orvos (Leontiev Maria Stanislavovna), kíváncsi voltam elbocsátáskor, ha van a gépen, hogy a betegnek, hogy vigye haza. Abban, hogy ő azt válaszolta, hogy egy ilyen szolgáltatást, és ez ingyenes. Egy nap a kibocsátás előtt, ő hívott anyám, és azt mondta, hogy lemerült, holnap, és letette. Amikor másnap jött, (lánya), hogy vegye fel az apja. Bementem az irodájába kérte többet az idők. további ›
Azt szeretném mondani, egy hatalmas köszönöm a hozzáállás. Nagy tisztelettel, a jó, a személyzet utal betegek Urológiai Osztály. A ház elég jól. Ha még az összes teljesítmény ugyanolyan jó volt. És akkor a étel itt undorító.
Köszönöm, hogy nem fizet díjak, zárás a „lyuk” az összes többi ember: az ügyeletes nem fogadás meztelen, és ha nem meztelen, a munka naiznos- 1,5 és 1,75 ráta, és még több. Az Advent a Mitichkin dolgok megváltoztak a rosszabb. Néhány gyomorhurut. Jól van, ezermester!
Köszönöm Ch. orvos Mitichkin AE érzékeny és gondoskodó hozzáállása a személyzet! A fizetés vágott, prémium markolat, az emberek állandó félelem csökkenése miatt. Nagyon sajnálom, hogy az emberek a Kirgizisztán joga, hogy szavazzanak rá a választásokon, de ez lett volna a magas pontszám. Kórház hasonlít a régi Európa - azonos számú bevándorlók és vendégmunkások. A jövőben helyettes szégyenletes módon kezelni az oroszokkal, így számukra munkahelyeket vendégmunkások. A létesítmény az állam, valamint a megrendelések. további ›
Egy bizonyos ponton még messze vagyunk a megszokott életét. Nem írok minden CCH szoba 36 volt a tartózkodás, hogy ne megbántani senkit. Sebészek nincs panasz. Munkáját kész teljesen. Aztán következik a folyamat a túlélésre. Annak ismeretében, hogy a műtét jól sikerült, az orvos az osztályon már nem jön. Kellemetlen meglepetés spinális érzéstelenítés után, amelyek még nem figyelmeztették. Junior mézet. A személyzet 50:50 nem tudja kitalálni, hogy milyen a hangulat, hogy jöjjön a munka, és lehet kiabálni és Naham, segítséget. további ›
A leggyakoribb kórházba. Itt lelkiismeretes orvosok és nővérek. Csakúgy, mint a kanál. De ugyanakkor a javítási ugyanaz. És egy teljes etetés ki. Szerencsés azok, akik ellátogatnak és etetni.
Köszönöm Mitichkin főorvosa az átszervezése a kórházi ellátás, a rendelkezésre álló szolgáltatásokat és szakmai vezetőinek.
Szörnyű benyomást hagyott a kórházból, de még mindig nem sikerült átadni ellenőrzés! A férjem egy külföldi állampolgár, van egy LCA. És az ő biztosító társaság azt mondták levelet küld a kórházba, hogy vizsgálják az orvosok. Ő nem a legjobb állapotban haladtak át Moszkvába, ahol ennek eredményeként egy nagyon „szép” lány a váróban ő Naham, mondván, hogy nincs olyan levél van, és letette a kagylót. Hívtam nekem ugyanez a helyzet: durvaság és a végén a „Hogyan juthat el!”. további ›
Oksana vette Serafimovna Matushkovoy gasztroszkópia és kolonoszkópia. Féltem a felmérések. Minden tökéletesen ment. Matushkova virtuóz és szuper profi. Ő teljesen igaza választott specializáció. Azt is szeretném megemlíteni, ő emberi tulajdonságokat és szervezési ismeretek tanszékvezető. Köszönöm szépen, Oksana Serafimovna! Most nem félek ilyen felmérések. Elena.
Én 35 éves az egészségügyi problémák nem voltak, a kórház nem emlékszem, de volt egy kis probléma - kezdte köhögés, akut légúti tünetek. Elmentem a klinikára, ahol diagnosztizáltak - akut bronchitis. Felírt gyógyszert, de az eredmény nem volt kezelés, köhögés erősödött. A 8. napon a kezelés volt egy asztmás roham, és tartott 4 perc Férj, megijedt, felhívta a mentőket. Először jött, amikor én még mindig benne fütyült a támadás után, és kórházba vitték száma 36. Útban a kórház kezdet. további ›
Jó napot! Szeretném megköszönni az orvosom Radchenko, Alexander Nyikolajevics, egy nagyon jó orvos, a szakmai maguk területén, és egy jó ember, szimpatikus. Van visszér műtét nélkül nem lenne elég, én rettenetesen félek ezt a műveletet, hiába mint kiderült, minden nagyon jól ment, és nem sérült meg. Ebben a speciális köszönöm az altatóorvos Zaitseva SV köszönet újra.
Kapott egy hete mentő gyanúja vakbélgyulladás, több mint három órát töltött a férjével a sürgősségi osztályon. Több faragatlan közömbösség és én még nem találkoztam olyan, ahol. A diagnózis nem volt igaz, nőgyógyászat azonnal kizárták, jól, hogy csak ment a számlát, és már a klinikán Medsi elhatározta, hogy nem vakbélgyulladás és petefészek ciszták megrepedhet. Egy elrémül arra gondolni, mi történt volna, maradok a 36. kórházban. Tehát az emberek kezelik ingyenesen! Ahelyett, hogy egy ecsettel távolítsa vakbélgyulladás!
Én a műtét '15. Azt fektették Szájsebészeti. Hozzáállás Marat orvos, mi a neve nem emlékszem, én közömbös. Az a tény, hogy akkor fizet a lemezt, és minden sokkal jobb lesz, én tájékoztatta gyakornok, köszönöm neki nagyon, sajnálom talán. Ez orvos a nővér minden dicséret, ez meredek. De talán, hogy nekik, igen, de nem a halandók, mint figyelmen kívül hagyása azt még nem láttam. Ő is adott a varrás varrni gyakornokot kar nélküli, mintha ez nem volt elég a férfiak! Teljes horror! Az összes pénzt akarnak. további ›
Az összeomlás közömbösség és a tiszteletlenség uralkodik Trauma 36 GKB. Head NV Nelin nézi hanyagul, nem érdekli, hogy a betegek a műtét után egyáltalán nincs ellátást, de ugyanakkor ugyanazon az osztályon ajánlat 1000 rubel naponta szolgáltatásaikat néhány ápolók. Akiket engedélyezett, ott a szolgáltatásnyújtás díjazásos alapon és milyen alapon, senki sem tudja, de persze lehet kitalálni.
Jó napot! Szeretném megköszönni a személyzet City Klinikai Kórház № 36, különösen az egész osztály Érsebészeti irányítása alatt osztályvezető Papoyan SA A kórházban diagnosztizáltak - visszértágulat az alsó végtagok. Egy hónapon belül két műveletet hajtottak végre, először működött a jobb láb, 3 hét maradt. Most megyek javulóban! Külön köszönet az orvosom Szívsebészeti Radchenko, Alexander, az ő magas. további ›
Feküdtem a kórházban, a nőgyógyászati osztályon. A készítmény különböző orvosok egyértelmű, hogy az emberek a helyükön. Az egyetlen dolog, ami nem teljesen elégedett étel, nincs változatosság, és jó ízű.
Mitichkin AE segítséget! Tisztelt főorvos! Mi, a kórházi személyzet, szeretnénk kérni a segítséget! Segítség és elutasította Ozhereleva és Blinov! Ez a nem megfelelő emberek, ezek durva, szemtelen és sírni ok nélkül! Mi nővérek és orvosok, aki dolgozni a különböző emberek, de ezek az emberek csak szörnyek! Nyakláncok foglalkoztatás új munkatársak kérni őket, kérdéseket a szexuális életre, és sok a kérdés, hogy nem kapcsolódnak a további munkához! Munkavállalói. további ›
Helló, emberek! Végül kezdett írni ide értékelések Ozhereleva és Blinova! Nem tűrhetjük ezt a hozzáállást, hogy magad is aljas és alávaló ember, ezek durva mindenki úgy érzi, jobb körül, bejutni magánügy, és kér egy interjú Ozhereliev akivel aludni, ezért a férje elhagyta, akkor ezeket a kérdéseket és a válaszokat Kak ez befolyásolja a szakmai ismeretekkel. Miért ilyen rendetlenség folyik a kórházba, ahol az embereknek szükségük van kedvesebb és sokkal érzékenyebbek a mások érzéseit! Munkavállalói. további ›
A kommunizmus nem jött 1980-ban, mint ígérte Hrushev. Lenin még mindig a mauzóleum. És szombaton, ők ott valami, ami eltarthat lapát és gereblye a tavaszi és kaparja a terület kórházak, amelyek híresen mosható és tiszta személyzettel ablaktörlő. A kórházban volt takarító személyzet a szomszédos országok, amelyek sikeresen megbirkózni a feladatokkal, és kap fizetett érte pénzt. jelek. Talán meg kell változtatni a világkép, mint a vezetője az adott pillanatban.
Kíváncsi vagyok, mennyi, azt remélik, hogy a költségvetési pénzek költsége átnevezés kórházak nem számokkal, hanem a kiemelkedő személyiségek a gyógyszert, az állami szektor csinálni emelni nyomorúságos fizetések emelkednek tovább. Vágtázó vadul akartak szakemberek szolgálatban, össze 3 specialitás rovására leépítéseket? Hamarosan az orvosok mossa emeleten.
Üdvözlünk! Nagymama adta irányban a 36 kórház. Mondd, kérlek, hogy mi a test kell vezetni, ha a taxi? Nagyanyám nem érezte jól magát, ezért nem a taxi utat. Néztem a panoráma térképét a Google, van körülbelül 8 háznak bejegyzést, de egy menetben, és látszólag a mentőket. A taxi nem tud belépni oda? Hogyan lehet ebben az esetben?