4 év
Vissza az elejére
Nem tudom. Kezdtük korcsolyát. 3 éven át folytatott a csoport csak korcsolyát, és korcsolya velem + egy kis amatőr jégkorong. Jégkorong adni, ha a gyermek már jól tudja, hogy korcsolyázni.
Másrészt jégkorong korcsolyázás különböző, így nem tudom megmondani, hogy a módszer helyes volt.
De azok, akik érkeznek nélkül jégkorong korcsolya inkább menjen ki a jégkorong.
Vissza az elejére
Vitaly 76 írta (a): Igen, csak megy a gyermek, és pihenni, semmi nem megy sehova!
Igen, szeretnék! De én magam egy másik korcsolyázó (((A probléma az, hogy nem tudok tenni magam a korcsolyát! ((((Nagyon rossz vagyok kört (((ez „salochki” már állt a korcsolyát tehetném .
Ez a kérdés a szakaszban fel neki a korcsolyát, vagy szükség van az egyéni podkatki?
Írta: 2 perc múlva
PIX írta (a): Nem tudom. Kezdtük korcsolyát. 3 éven át folytatott a csoport csak korcsolyát, és korcsolya velem + egy kis amatőr jégkorong. Jégkorong adni, ha a gyermek már jól tudja, hogy korcsolyázni.
Másrészt jégkorong korcsolyázás különböző, így nem tudom megmondani, hogy a módszer helyes volt.
De azok, akik érkeznek nélkül jégkorong korcsolya inkább menjen ki a jégkorong.
Korcsolya - ez a rész műkorcsolya? Jómagam egy rossz mentor görkorcsolya (((a probléma, hogy én magam fel a korcsolyát nem lehet ((((
Írta: 5 perc után 51 másodperc
Tohych írta (a): Ibizzza
Sok gyerek itt van a tanács: menj műkorcsolya és jégkorong jönnek 7-8 év, amikor a tanulás, hogyan kell ugrani dupla. Nem vicc.
És ez a szám - ez a rész van szükség, vagy külön-külön? Olvasd korcsolyázás technika különbözik. Aztán meg kell képezni? És korcsolyázók hol adni? A szakasz vagy egyénileg? Ott van, hogy Spartacus és korcsolyázók. Én magam az udvaron jégpálya lovagolni vele szórakozásból, de muszáj volt, hogy tudott állni a következő korcsolyát. Én magam nem lehet tanítani! ((
Hozzáadott: 3 perc után 19 másodperc
A válaszokból, rájöttem, hogy sem a jégkorong részén, senki sem fogja állítani a berendezést, és a vonat a gyermek görkorcsolya, igen. ((((
A legrosszabb félelmei valóra! (((Nos, ahol a sport tart. Minden Csak Bajnokok nyújtson. És ezek nagyon KÉSZLETEK Bajnokok senki sem akar. Eeeeehhhh! Vágy! ((((
Vissza az elejére
Igen, a kertben megy. A medence már a csoportban. A labdarúgás, mint játszani! Igaz otthon és bátyja)))
Hallgasd meg és figyelj - mint próbál))
Pro aktív játékkal - Hallottam, hogy!)
Mintegy türelmet és erejét - túl)
Köszönjük! Azt gondolnánk!)
Hozzáadott: 2 perc után 7 másodperc
Ibizzza írta (a): És az ábra - ebben a részben szükséges vagy külön-külön? Olvasd korcsolyázás technika különbözik. Aztán meg kell képezni? És korcsolyázók hol adni? A szakasz vagy egyénileg?
Add a rész, és nem rohan az átmenet jégkorong. Skater átképzett a hoki korcsolya két héttel az egyes podkatok.
Kibír - 5000 rubel.
Sisak - 4000 rubel.
Síelés - megfizethetetlen.
Sok szerencsét!
Köszönjük! Helmet görkorcsolyák, hokiütő, már van!)))) Örökölt ismerős adta)))
Írta: 3 perc után 35 másodperc
Valószínűleg, minden attól függ, az edző, mint mindenhol! Az ő megközelítése.
Valószínűleg érdemes felkeresni a gyermek gyakorolni a kicsik és látni. Mit tehetnek, hogy a képzési folyamat önmagában nem lenne világosabb, mi?
Vissza az elejére