99 Ways, hogy Piton - 11. fejezet
Folytatás munka 12, 13, 14 és 15.
Feladat 14. emeljen egy templomot neki néhány nagyon nyilvános helyen.
Időtartam: Egyszer
Feladat 15. Pár héttel, hogy adjon neki egy kis nyúl. Jelentése, hogy a nyúl nevű Minerva.
Időtartam: néhány hetente.
Piton reakciója a cikket, küldje el ebben az időben volt, sajnos, szörnyen unalmas. Elolvasta a cikket, mintha várta őket. Csak griffendélesek nézte, észrevette, hogy egy kis mellék tanítványával, amikor elolvasta a cikket. És csak egy Hermione, ő biztos volt benne, vettem észre, hogy elejtette az egyik cikket a zsebében.
Először is, a hetedik éve, hogy kevesebb ideje maradt, így kellett, hogy tegyenek többet a fényt a közelgő döntőben. Azt találták, hogy az idő, hogy verset írni egyáltalán nem azért, mert a nagy mennyiségű házi feladatot. Csak Ginny írta több versét, ami persze nem volt elég.
Hermione nem volt több lehetőséget, hogy elmondja Piton, hogy ő „tudja”, és az utolsó feladat kezdett úgy tűnik, sokkal nehezebb, mint gondolta először.
- Hé, úgy néz ki, mintha itt - mondta Ron, figyelembe véve a dobozt a karom egy bagoly.
- Mi az? - Eldobott gondolta Hermione. Úgy nézett ki, rajta keresztül megjegyzések a színeváltozás az egyik állatról a másikra. Forgassa az egér egy tigris. Senki, még Hermione, nem önként, hogy mutassa meg, hogy az osztály.
- Nyúl - mondta Ron, amivel a dobozt az asztalra, közvetlenül Hermione rekordját.
Cég érdeke nézett a dobozt. Hermione lassan kinyitotta kukucskált belül. Mások zsúfolt körülötte, próbálta, hogy mi van benne.
- Ahhh - prosyusyukala Lavender. - Úgy tűnik, hogy hideg volt. Tartsd, Hermione.
- Mi egy kedves, - mondta Parvati nézte a fehér nyulat.
Hermione emelt nyúl és átölelte, hogy meleg. Nyúl eltemetve, ő pedig elmosolyodott.
- Kár, hogy egy szép macska Piton - sóhajtotta Ginny.
- De nem árt, igaz? - Aggasztó kérdezte. Ez nem pontosan adja meg Piton kezdett, ha nem volt a legkisebb, hogy árthat nyúl.
- Nem tudom, - mondta Harry. - Ez csak egy kis nyúl. Ő valószínű, hogy ez a Hagrid.
- Igen, valószínűleg, - mondta Ron, nem túl magabiztos.
- Hmmm ... Hogyan tedd az asztalra, Piton, így nem vette észre? - kérdezte Hermione.
- Akkor tegye meg a köpenyt - mondta Harry. - Ugyan az elején a leckét, ügyelve arra, hogy Piton nem az osztályban, tedd a nyúl az asztalra, és hagyja.
Bólintott, és elhagyta a szobát egy nyúl, nyomódott a mellkasa.
Hétfő jött, és következésképpen bájitalok. Ebédidőben Harry húzta a köpenyt, és átnyújtotta az asztal alá, hogy Hermione.
Körülnézett, és látta, hogy senki sem a folyosón, Hermione kihúzta a láthatatlanná tévő köpenyt, és felvette. Próbálok járni nagyon nyugodtan és figyelmesen meghallgatjuk mindent körül, nem véletlenül botlik bele valaki vagy valami, ő kúszott a hivatal bájitalok. Nyulat biztonságosan élj vele üres táskát, nagyon rágós saláta és a sárgarépát, amit készített ebédet.
Hermione lassan haladt a pince felé, idegesen megigazította a köpenyét magára. Elhallgatott előtt a nyitott ajtó bájitalok szekrény. Vett egy mély lélegzetet, és bedugta a fejét a szobába.
Felsóhajtott megint - de megnyugvás: a szoba üres volt. Gyorsan bevonult a szobába, elővett egy nyulat a táskát, de még mindig nem mertem húzza ki a köpeny alatt. Körülnézett utoljára, letette a nyúl Piton asztalára. Aztán kezdett kétségbeesetten keresni a megjegyzés, mely azt írta az éjszaka, mielőtt diktovalnogo toll; így nem lesz képes felismerni a kézírást. Megjegyzés mondta: A neve Minerva. Ne aggódj, tetszeni fog.
Pillantott az órára, látta, hogy a lecke kezdi tíz perc alatt. Elkezdett mozogni az ajtó felé az osztály, de mielőtt tudott kijutni, berepült a szobába, Piton, fekete köpenyt, mint mindig, fejlődő, repült mögötte, mint egy paródia denevér szárnya.
Hermione megdermedt. Lassan megfordult, és elindult lefelé ismét a sarokban az osztály, abban a reményben, hogy Piton elhagyja vagy elfordul, úgyhogy tudott menekülni. Bár tudta. hogy nem látta őt, ő még mindig ideges.
Piton visszafordult az asztalához, de hirtelen megdermedt a nyomait, amikor látta, hogy egy nyúl ott békésen rágás egyik toll.
Összehúzott szemmel, Piton lassan végigfutott az osztályban, aztán kimentem, és nézett a folyosón. Amikor elhagyta öt perccel a rajt előtt a leckét, pánikba esett. Ez volt, hogy bármi áron, hogy az irodában kezdete előtt a leckét. Mivel Piton, persze, megérti, hogy ez az ő csinál, ha hirtelen megjelenik egy osztály a levegő.
Azonban a makacs Piton nem megy el. Leült, és vette a nyúl tollat.
- Fura - motyogta.
Hermione visszatartotta a lélegzetét, és elindult a fal mentén az ajtót. Volt, hogy ki a vizsgálat megkezdése előtt, hogy hibás a diákok.
- Lehet, hogy ezt küldte Griffendél huligán - mondta Piton hangosan a csend a kabinet. Felkapta a nyulat a karjában, és elkezdte, hogy ellenőrizze Piton. Aztán rájött, hogy Piton nem eszik, ő felugrott az asztalra és elkezdett turkálni keresve ehető.
- Nos, nem rágja meg, - Piton ingerülten kikapta a nyúl a következő tollat.
Hermione alig visszafogott nevetés. Piton beszélt egy nyúl!
- Vajon hol ment - ismét Piton hangosan. - Hülye lány azt hiszi, megússza, hogy mit csinál.
Hermione megállt, és Pitonra nézett. Úgy tűnt, hogy ő megpróbálta megijeszteni - vagy figyelmeztetnek. De nem tudta volna, hogy ő volt az irodában?
- Honnan tudta, hogy én nem megérinteni, hmm? - kérdezte Piton a nyúl, jabbing a mutatóujját. - Vagy főzni valami gusztustalan bájital?
Nyúl biztosan nem tetszik, amikor tolt, megfordult, és ellökte magát Piton kezét.
- Még csak nem is egy lány, igaz? - kérdezte Piton, bár ő nyilván nem akarta, hogy nézd meg. - Call Minerva ... hogyan furcsa.
A nyúl ugrott az asztal fölött, és leült egy halom papír.
- Gyere le onnan - mondta Piton, toló nyúl értékpapírok. Nyúl megfordult, és kicsit Piton keze.
- Jaj! - Mondta Piton, rángatózó kezét. Nyúl, feltápászkodott, tanul Piton. Nem talál valami érdekeset, kezdte rágni a tollat újra.
- Te megharapott - ráncolta a homlokát, Piton elérte. - Nos, megcsípett engem. És különben is, azt hiszem, hogy készítsen a szobádba. Úgy tűnik, hogy nem igazán kijönni az emberekkel.
Vezetése nyúl a parttól a testét, Piton kiment a szobából. Hermione végül sikerült elfogyott a szobában, de észrevettem, hogy emberek egy csoportja közel hozzá. Szerencsére, ez volt az ő társai Griffendél.
Levette a kabátját, és gyorsan azt mondta nekik, hogy mi történt.
- Úgy beszélt vele? - diadalmasan megkérdeztem Ront. - Szeretném látni!
- Nyúl megharapott? - kiáltott fel Parvati. - Tudom. hogy ő egy okos nyúl!
- Szidta a nyúl, mert megharapta? Félelmetes! - Harry nevetett.
Amikor a többi diák lépett az osztályterembe, a cég elhallgatott. De nem tudtak segíteni, hogy ne nézd meg Piton a szeme sarkából, emlékezve az összes, hogy azt mondta nekik.
- Köhögés, köhögés - Parvati mondta, megköszörülte a torkát.
Hermione megfordult, hogy ránézzen, valamint más a csoport tagjai, akik ültek közel kör a klubhelyiségben.
- Írtam egy verset. Én vagyok.
Az én hősöm, tudom, hogy anélkül, hogy varázslók,
A szépség a föld van, mint a király,
Tegnap engem jelölt ki a büntetést,
De kaptam egy csipetnyi ...
Perselus, én is szeretlek!
A csoport tapsolt, Ginny és Harry annyira nevetett, hogy a szemek könnyek folyt. Hermione kuncogott magában, de csatlakozott az általános nevetés. Nem érdekel, ha Piton látja verssel; valószínűbb, mint nem, ő természetesen észre, hogy ez valójában nem szerelmes Piton. És mivel a többi diák nem fogja tudni, hogy ki tette a templomban, senki sem piszkálták.
- Gondolkodtam ... - kézzel Parvati, mikor a vers nevetés.
- Ajjaj - nevetett Harry mosolyogva barátok.
- Talán szeretnék tenni valamit, hogy úgy tűnt, mintha valaki más hozott létre egy templomot, hogy eltérítse gyanút Hermione - folytatta, figyelmen kívül hagyva Harry.
- Például, valaki? - kérdezte Lavender ugyanabban a pillanatban, amikor azt kérdezte, „Hogyan?”
- Azt hiszem, néhány mardekáros - mondta Parvati.
- Draco! - egy hangon felkiáltott, Ron és Harry, miért mindenki a közös helyiségben bámult rájuk.
- De hogyan csináljuk, hogy úgy tűnik, hogy Draco készül a templomba? - lehalkította a hangját, azt akarta tudni.
- Nos ... akkor hagyjuk ott bizonyíték mutat rá.
- Például? - kérdezte Ron.
- Talán szőke haj - Parvati javasolt.
- Mit szólnál verssel zöld papír ezüst tinta? - kérdezte Harry.
- Az adatok továbbra is csak egy pont egy ismeretlen mardekáros Draco nem volt - mondta Ginny.
- Szőke haj fog mutatni Draco - Lavender mondta.
- És lehet, és Pansy - mondta Hermione.
- Kell valami eredendő csak Draco - Ginny elgondolkodva. - Előfordult már észre benne valami nagyon különleges? Talán, mint írja, vagy hozza a dolgokat?
- Uram Isten, és én soha nem nézett, hogy Draco nem! Fáj Nem, - mondta Ron.
- Észrevettem, hogy a műveit mindig nagyon nagy címoldalára. Ők is nagyon erősen díszített, - mondták Hermione.
- Hmmm, nos, ez is valami - Parvati mondta. - Mi van még?
- Kezdjük megfigyelni neki, és hátha csinál valamit „egyedi” - nevetett Harry.
- Nos, ez minden, amit tehetünk - fejezte be Ginny.
Hermione teljesen egyetértek Ginny. Hátat neki megjegyzéseket a színeváltozás, koncentrálva a tanulmányait.
Ma este elhagyta a közös helyiségben, még mindig gondolkodik a színeváltozás. Végre sikerült viszont egy egeret egy tigris, de ettől eltekintve a több, mint bárki más. Átalakítás egy élőlény egy másik nehezebb volt, mint gondolta. Először is, az állatok mozogtak minden alkalommal, így nehéz pontosan. Másodszor, kellett fordítani ezt a feladatot több energiát, mint bármely más leckét.
Megállás előtt a hálószoba ajtaja, mondta gyorsan, jelszó, szeretnének kapni a zuhany a lehető leghamarabb, majd az ágyba. Azonban, amikor belépett a szobába hirtelen megállt, bámult az ágyra. Vagy inkább ez volt az ágyában.
Fehér nyúl ül az ágyán, rágás lapot. Homlokráncolva nézett körül a szobában, de nem volt ott senki. Leült erősen székében, nézte a nyulat.
Néhány perccel később Hermione felsóhajtott. Ő prolevitirovala a lábujja, és fordult be egy nagy ketrecben. Remélte, hogy Piton táplált nyúl, mert Hermione nem volt semmi ajánlani neki. Elhelyezés egy nyúl egy ketrecben, és megrázta a fejét, és javítani lapot.
Azt is tudnia kell. Piton megpróbál tenni valamit. Tudta, hogy vicceket idegesítette, és különben is, bár gyűlölte minden a cég - és az egész kar, ha arra kerül a sor - tudta, hogy ő nem szereti a többinél, ő és Harry, természetesen. Legalábbis ez volt a gyanította leginkább.
Csodálkozott, hogy mit fog csinálni. De néhány perc után feladta. Ez az ember egyszerűen lehetetlen volt megjósolni.
Abban a reményben, hogy ő nem túlzásba gondolatait Piton, Hermione bement a fürdőbe. Kellett egy jó pomoknut dobni Piton ki a fejét.