2. gyakorlat átalakítása tudat pozitív módon
A szerkezetátalakítási tudat pozitív módon
Ezt a gyakorlatot végezzük négy szakaszból áll, az első három, ami elviszi két nap, és a negyedik végül részévé vált a rendszeres életmód. Legalább futtatni annyi időt kell újjáépíteni a fejedben, hogy pozitív módon.
Az első szakasz. Egy napon belül, nyomon követheti az összes negatív dolgot, amit mondanak, és úgy gondolja magáról. Amint fogni magad szavakkal vagy gondolatokat, mint a „vesztes vagyok”, „Always nem voltam szerencsés”, „Nos, én vagyok a bolond”, „Nos, hogy tudnám! .. „stb - azonnal azt mondod magadnak:” Állj! "
A második szakaszban. A nap végén írd le egy notebook a negatív gondolatokat, hogy már találkozott gyakran, és tegye fel magának a célból minden egyes ilyen gondolatok merülnek fel az ellenkező értelmű pozitív.
? Vesztes vagyok. - Én egy szerencsés ember.
? Nincs szerencsém. - Én mindig szerencsés.
? Bolond vagyok. - Én vagyok a jó kislány. És így tovább. D.
Aztán kihúz az első negatív állítások rögzített, és a vele szemben abban az értelemben, pozitív állítás, mondjuk ki hangosan háromszor.
Hasonlóképpen köze a többi nyilatkozatok a listán.
A harmadik szakasz. A következő napon, hogy egy listát a pozitív állítások - kijelentéseitekről ismételje naponta. A mintát lehet venni, az ilyen nyilatkozatok:
? Én egy nagyon jó ember.
? Én minden jó benne.
? Vagyok okos, tehetséges és képes embereket.
? Mindig szerencsés.
? Bátor vagyok, határozott, bátor ember.
? Én egy vidám, egészséges, jól érzem magam.
? Mindig van egy jó hangulat.
? Az életem változik a jobb minden nap.
? Én vidám, vidám ember.
? Szeretem az életet, és mosolyogva köszönt minden új nap.
? Szeretek kommunikálni az emberekkel, és vonzzák az új barátok.
Ha ehhez hozzáadjuk, és a pozitív megállapítások, hogy megkapja eredményeként a második szakaszban ez a gyakorlat. Azt is hozzá más állításokat tükrözik azok a tulajdonságok, képességek, illetve az életkörülmények, melyek álmodsz. Például: „Én egy sikeres ember”, „Én vagyok gazdag ember”, „minden jó dolog az élet hozzám”, stb És ne lepődj meg, ha amit mondasz nem felel meg a valóságnak ... Ez azt most - mert a gondolataink tulajdonát megvalósulásának, és ha valóban hisznek a gazdagság és a siker - győződjön meg róla, hogy őket.
Állj a tükör előtt, és nézi a tükörképét, felolvasta a teljes listát. Este lefekvés előtt, ismételje meg újra.
A negyedik szakaszban. A jövőben is nyomon követheti a negatív gondolatok, és nem csak nekik, a „Stop”, hanem azonnal helyébe pozitív gondolkodás, a másik értelmét. Utántöltő e pozitív nyilatkozatokat a listát állításokat, és biztos, hogy mondjuk ki hangosan, áll a tükör előtt minden reggel és este.
Share az oldalon
Kapcsolódó fejezetek a többi könyv
SZERKEZETÁTALAKÍTÁSA Aztán elmagyaráztam neki, hogyan tudna reagálni festményeit, és ment, hogy segítsen neki külön az érzés a kép (ez csak egy példa arra, hogy milyen fontos az, hogy segítsen az embereknek kijutni a festmények, amint az a következő fejezetet: „horgonyok Away”). Megkértem, hogy magukat
Szerkezetátalakítás. Ekkor elmagyaráztam neki, hogyan tudott reagálni festményeit, és ment, hogy segítsen neki külön az érzés a kép (ez csak egy példa arra, hogy milyen fontos az, hogy segítsen az embereknek kijutni a festmények, amint az a következő fejezetet: „horgonyok Away”). Megkértem, hogy magukat
Kinek az érdekében szerkezetátalakítási radikális reform történik Oroszországban 1987 óta. A mélysége a hatása a társadalmi rendszer, hogy jobb lenne, hogy fontolja meg a forradalmat. A nyugati irodalomban gyakran mondja: „nómenklatúra forradalom” vagy a „forradalom felülről”, a
Szerkezetátalakítása és utáni peresztrojka a kommunikatív cselekvés változtatni tömegtudatosság óta jelentős fejlesztéseket változtatni tömegtudatosság az elmúlt tíz évben, amelyek hatással tízmillió ember. Glasnost és peresztrojka tolta M.
Szerkezetátalakítási észlelés tanulás Eddig már tárgyalt a szükséges feltételek teljes körű fejlődése az érzékelés. Valóban, mind az aktív interakció a tárgyat, és a visszajelzést, és számos egyéb feltételek hozzájárul az építési megfelelő képeket,
5. gyakorlat: tudatfolyam A cél a gyakorlat: a képesség, hogy elkezd egy beszélgetést bárhol bármilyen temu.Kak gyakorlását végzik: csak te és egy tükör van szükség. Mindkét összetevő pontosan egy példányt. Akkor akadályozzák a tükörbe, és indítsa el a gondolkodás. 3 másodperc után
Szerkezetátalakítási észlelési szűrők Kurvák ugyanazt a funkciót, mint a papok, de nagy hatással. Robert Xaynlayn. Talán tudod, talán úgy, hogy senki sem tökéletes gondolkodó gép. Meg lehet programozni, hogy a képzés és
Szerkezetátalakítási Miután barátom vásárolt egy családi ház és elkezdte tőkeátcsoportosítást. Néhány hónap múlva a javítást, ő hívott ideges „Soha, hallod, soha, én nem vásárolni kész épületet. Így annak érdekében, hogy remake, így
Szerkezetátalakítási Átszervezés - ez egy csodálatos társalgási megközelítést megbirkózni a nehéz helyzetben, és kapcsolja be a lehetőséget, hogy a bizalmat, és közös nevezőt egy beszélgetés egy adott személy. Még a „vitatott” erős
Gyakorlat 35 épület a figyelmet a gazdag ember először a gyakorlat a legjobb módja a csendes környezetben, ahol nincs zavaró és semmi sem zavarja. Ülni, csukd be a szemed, végy egy mély lélegzetet, összpontosítani ezt: lélegezzen mélyeket, és szabadon,
Tizenötödik fejezet szerkezetátalakítási A befejezése kongresszus véget ért, és a két év alatt az én politikai tevékenységet. Munkatársaink voltak őszintén örülök, hogy végre visszatértem a szinte teljesen kihalt laboratóriumban. Ők már többször szemrehányást tett nekem középszerű
Folyamatos hangolás minden tudományos vizsgálat Einstein szavait, vannak explicit és implicit szempontok: a második az első összehasonlításával az új a régi mondás. Ez lenne ugyanakkor teljesen vagy részben eldobjuk elavult tudás, elment