10 Tények Morgan Freeman

Tény 1. Morgan Freeman eljáró debütált került sor, amikor rábízták a fő szerepet az iskolai darabban.

10 Tények Morgan Freeman

Idézet: „Ha nem mutatják az erőszakot a képernyőn, az emberek létre saját. És ez sokkal komolyabb. "

Tény 2. Morgan Freeman elhagyta a ösztöndíjjal a tekintélyes Jackson Állami Egyetem (-ben meghívták a Department of Drama), valamint a 18 éves kor kért az amerikai légierő.

10 Tények Morgan Freeman

Idézet: „A matematikusok úgy vélik, hogy Isten az egyenletek, idegtudósai hiszik, hogy Isten az agyban, és a programozók úgy vélik, hogy az Isten - az egyik közülük.”

Tény 3. Morgan Freeman remek táncos. Az elején a művészi pálya, ő szerzett egy táncos különböző méretű show New Yorkban, Los Angelesben és San Francisco.

10 Tények Morgan Freeman

Idézet: „élek egymás mellett egész életükben. És ezért tudom, mindent, amit tud. Tehát amikor nézem magam a képernyőn látom magam rajta. Ez unalmas. "

Tény 4. Morgan Freeman szinte profi golfozó, ő volt az első a történelemben, aki amerikai „készített” közkedvelt golfozók 19. lyuk Legend Golf Safari Resort Dél-Afrikában.

10 Tények Morgan Freeman

Idézet: „Az az igazság, nem tudom, hogyan. Ha nem beszélünk színészi és a golfpályára. "

Tény 5. Amikor Morgan Freeman megfordult 65, eszébe jutott a nap a hadsereg, és kihúzta magát a pilóta engedélyét. A Freeman saját három repülőgép - két „Cessna” és «Emivest».

10 Tények Morgan Freeman

Idézet: „Nem kell dolgozniuk. Nem aggódnak a pénzt. Minden, amit csinál, én kedvéért az élvezet. "

10 Tények Morgan Freeman

Idézet: „Van valami az én filmográfia szerepet, amelyre megérdemlem,” Oscar „? Uram, mindet!”.

10 Tények Morgan Freeman

Idézet: „Nem félek a főbb szerepeket. Ők nem gyakorolnak nyomást rám, éppen ellenkezőleg, úgy érzem, szabadabb. Én jó vagyok benne. Ez az, amiért én születtem. "

Tény 8. Morgan Freeman - az egyetlen afroamerikai, aki játszott három „Oscar-díjas” A film „Miss Daisy sofőrje”, „bocsánat” és a „Million Dollar Baby dollárt.”

10 Tények Morgan Freeman

Idézet: „Én még soha nem volt aktív harcos ellen a rasszizmus. Úgy vélem, ha nem úgy, mint egyesek, csak elkerülni őket, és élni az életet. "

Tény 9. A fő forrása az ihletet színész Morgan Freeman úgy véli, filmek Gary Cooper.

10 Tények Morgan Freeman

Idézet: „Éltem a film életem, az én tanár-filmsztár. Ön most jött a helyszínre, és látni, hogy ezek természetes ebben a környezetben. Csak azt kell, hogy ugyanaz legyen. "

Tény 10. Kedvenc filmek Morgan Freeman "King Kong", "High Noon", "Moulin Rouge", "Josey Wales - az emberek kívül a törvény" és a "Moby Dick".

10 Tények Morgan Freeman

Idézet: „Én soha nem halászat. Félek, hogy elkapjon valamit, ami megy enni engem. "

Kapcsolódó cikkek