2114 No hűtőfolyadék keringető
Ja, és namuchalsya és én az elmúlt hónapban az utcán -10 ... -20, az utastér, valamint a ventilátor működik, és fagyálló tovább folyik ... itt fogok festeni pontok minden, ami változatos és módosította a hibaelhárítási folyamat
Elkezdtem a nyáron menni valahova
Ja, és namuchalsya és én az elmúlt hónapban az utcán -10 ... -20, az utastér, valamint a ventilátor működik, és fagyálló tovább folyik ... itt fogok festeni pontok minden, ami változatos és módosította a hibaelhárítási folyamat
1) helyébe a radiátor fűtőelem, talált tech.dlya ezt el kellett távolítani a teljes panel, de a legnehezebb része az volt, hogy vissza az összes vezetékek, terminálok, csatlakozások, csavarok helyére
2) Cserélje a csapot kályha
3) húzta az összes kábelt fékszárny
4) ragasztó az izületek légcsatornák splenom
5) csatlakoztatva csatornák lábainál a hátsó utasok paralon
de fagyálló elment, és miután pár hónapja ment keresni az okát szolgáltatás
5) talált egy szivárgás a hűtőt, helyébe
6) változott csövek elérte a radiátor
Másnap kezdődött az epikus, a motor tartjuk körülbelül 100 fok, szünetek egy pillanatra a ventilátorok a hordó kályha hideg, fagyálló kiömlött ki a tetején
7) Próbáltam, hogy zárják ki a csövet a rendszer nem segített
Bementem szolgáltatás
8) megváltoztatta a termosztát, semmi sem változott, és az új késett az igényelt 87-96
úgy találta, hogy még a ventilátor működik, a felső cső a tágulási tartály nem forgalomban fagyálló, azt a következtetést biztosan Cut-centrifugális szivattyú ... ment ismét a következő szolgáltatás
9) helyébe a szivattyút, hogy ez nem volt új, 7-lapátos szivattyú műanyag lapáttal, a régi pengéket már fémet és fagyálló bővítése kibocsátás oka kiderült, hogy banális, a korábbi szolgáltató vegyes felső és alsó radiátor) és seshn és sértő, fagyálló töltött liter 10 a tetején, szivattyú, öv csere költségeit ...
A probléma a megjelenése határozott, de a hő, hideg és a kabinban van újra ... szolgáltatás ...
10), mint például a termosztátot késleltetett, hogy ismét változott, ezúttal a készülék a hőmérséklet 85 fok, ellenőrzött, túl későn (akár 91-95 ...
11) hűtőrendszer mostuk hi-hajtómű mosási
12) annak érdekében, hogy elkerüljék a közlekedési dugókat, minden folyadékot leengedtük és tele új rutin motor fagyálló
13) megváltoztatta a fém cső, amely a szivattyú ... néha eldugul vagy mikrorepedések jelennek meg.
14) helyébe a maradék kapcsolatok új és feszített
... semmi sem működött ... és egész idő alatt csak egy nyújtott szolgáltatás változtatni a hengerfejtömítés, majd a kétségbeesés és bármilyen látható mindenütt priznakov.hotya kérték, és emlékeztetett erről a lehetőségről ...
... aztán egy nap, amikor bementem a szolgáltatást, az autó remegni kezdett a cső volt egy szürke sűrű füst és a kondenzvíz édes volt ... végül elismerte hengerfejtömítés oka.
... beutazta a szolgáltatások, valahol olcsóbb, rendezett este ... az este, füst hihetetlen volt, a hátsó semmi sem látszott, 130 hőmérséklet, az autó ráz, fagyálló minden ment keresztül a kipufogógáz és a szerencse motorháztető nem nyílik meg (valami kötéllel történt) és a vad lekvárok vezetés közben, állítsa le a motort 70-szer, így csak a gyújtás működtetni csak a ventilátor ... a végén, hogy a szolgáltatás elérte már a kötelet ... a másik ijesztő volt! félt a motort!
megváltoztatta a tömítés, olaj, fagyálló maradt az első henger ... Most az utcán -20, az autó kevésbé, az alapjárati levegő nem hideg ... langyos, így GAS-BÉBIÉTELHEZ ... de ahogy STOVE fúj a hideg?
P.S.Spasibo akik tanácsot adtak, és aki olvassa ezt a bejegyzést, amíg a végén =) Talán a rekordot, és a személyes tapasztalat segít valaki hasonló problémával!