14 érdekes és kreatív helyszínek
Kedves barátaim, nyújtunk egy gyűjtemény a szép helyek.
Helpthehoneybees.com - gyönyörű hely, egy link, amit volt szíves küldött Irina (Tentorium). Az oldalt azért hozták létre, hogy megvédje a méhek, a gyártó által a népszerű amerikai Haagen-Dazs fagylalt. Ha rákattint az egér és a meghajtó a bal és jobb, akkor repülnek át a területen. Lehetőség van arra is, hogy akár. Szinte minden fa egy plusz jel, ha megnyomja rajta, lesz még szebb - fa virága. Ezek a webhelyek emlékeznek sokáig:
Alexbuga.com - helyszínen a román web designer Alex Buga, mindent elkövetnek a stílus és ízlés, a divat most dombornyomással a szöveg:
Amautalab.com - tervezés szerelmeseinek interaktivitás. Amikor belép az oldalon lehetősége van menü, én választottam a térben:
Cromenewmedia.co.uk - English site web design stúdió. Mielőtt tudtam venni egy screenshot a honlapján tettek átalakítása. Volt, hogy egy új 🙂
Falkadventures.com - site az amerikai utazási iroda. A design egy ilyen terv az utazási irodák -, amire szüksége van:
By the way! Azt tervezem, hogy kiadja a kifizetett természetesen az, hogy elősegítse az angol nyelvű oldalakon. Ha érdekel, akkor lehet alkalmazni, hogy a korai lista ezen az űrlapon keresztül. az első, hogy megismerjék során a kimeneti és kap egy különleges kedvezménnyel.
Fantasticthinking.com - egy angol oldalon. Nagyon kreatív web design stúdió:
Greenanysite.com - Weboldal támogató környezetvédelem, rajzolt minden nagyon szépen:
Ozon3.com - személyes blog francia tervező:
Padi.com - gyönyörű hely profi búvárok California:
Restaurant-cherbourg.fr - site francia étterem a történelmi város Cherbourg, elegáns design:
Revyver.com - helyén a férj és a feleség Brian és Jen Revayvorov, akik szeretik a japán kultúrát. Szeretem helyek, ahol sok a szabad hely:
Thelippincott.net - helyén Lippinkot az állam az indiai neve - Delaware:
Tohavit.com - német blog egy érdekes design:
Waterfalcon.com - egy érdekes oldal, ahol meg lehet írni, ahol szeretné, hogy látogassa meg. Az az elképzelés, ezen az oldalon, én valahogy nem inspirált, de a design szép 🙂:
Guard: 100.000 Base cikkeket 0.01WMZ. Többé nem kell copy-paste!
Kérjük, értékeld a cikket, megpróbáltam :):