4-B-1 superuhod a szemhéj és az ajkak

Ez a maszk Matis Réponse yeux EyesLips ápoló maszk Extreme Comfort - régi lakója én állandó gondoskodás, ami az én személyes rangsor szépség felülmúlta a hatékonyság maszkok hasonló fellépése Clarins Skin-SmoothingEyeMask és Sisley Express szemkörnyék maszk
Elvégre csak a maszk a Matis e három veszek újra és újra, miután egy próbát. Megmondom, mit szeretek annyira, és a finom mosás volt egy évszázada Matis Réponse Yeux Eye tisztító gél is mondani.

Általában krém maszk, szeretem még jobban, mint foltok a szemek alatt.
Ezek nem alakult gyűrődések, nem „esik le az arcát a lehullott levelek”, ha hirtelen nem volt ideje, hogy feküdt nekik a kanapén, és azt akarom, hogy szép.

Én is kiad egy csomó időt a számítógép, már nagyon rosszul lát, így a szemed elfárad, gyakrabban és gyorsabban, mint a normális emberek szemében. Mindenesetre, amíg még van egy nagyon vékony a bőr, a szemhéj áttetsző át rajta koszorút. Nos, az öregedés jelei, hol nélkülük?
Általában ezzel azt kell mindig valamit csinálni, így nem csoda, hogy én is próbáltam egy csomó más források törődjünk ezen az érzékeny területen.

Amikor úgy érzem, hogy a szokásos ellátás krém szemhéjak nem elég nekem - krémmaszkot válik valódi üdvösség nekem. Végtére is, akkor tökéletesen helyettesíti a legjobb krém, egyébként Matis helyettesíti rám.
Igen, és az ajkaim állandóan száraz, különösen most, a téli hónapokban. A Matis arcmaszk, és segít nekik. Nos, nem csoda ez?
Ezért veszek már irigylésre méltó állandóság. De az első, rasskuazhu a többi eszközt, hogy a szem ebben a sorozatban

Ez az első alkalom vásárolt itt egy promo szett maszk Matis Réponse yeux EyesLips ápoló maszk Extreme Comfort és gél mosására kozmetikumok Matis Réponse Yeux Eye tisztító gél.
Gel hogy kezdetben nem tetszett, először szokatlan szerkezetű, emlékeztető irodai ragasztó palackokban gyerekkoromból iskola. Jól Vodicka mitselyarka vagy szokásos kétfázisú mosás, majd a gél. Pfft ...

És valahogy azonnal bőségesen szerzett a gél egy vatta és prishlepnula azt, hogy a szem, úgy, hogy szinte az összes zselét a lemez jött a szemembe, nem voltam képes, és hiányzott egy ideig mindenki látta több zablyurennym. Ahhoz, hogy a negatív első benyomások az egyetlen felerősödött.
Nem értettem őt, és dobott egy hosszú idő. És csak a második kísérlet talált megközelítés hozzá.

Tény, hogy ez a gél eltávolítani a smink szükséges egy kicsit, csak egy csepp, amit kenetet vatta felszíni és egyszerűen alkalmazható a festett szemek. Még egy kis dörzsölés nem szükséges.

Így a gél kerül forgalomba, mint az anti-aging szer smink eltávolítására a szemébe. Mert a szemét, amennyire csak lehetséges finomabb, finoman megbirkózik feladatait.

Nem kellemetlen ragadós film után nem, de ha szükség van, akkor távolítsa el a maradék gélt a tonik. Ezt a gélt nem schipet, és nem irritálja a szemet, ami nagyon nagy „plusz” nekem.
És ez nagyon gazdaságos, mert ha folyadék mosás Eye teljesen átitatott vatta, a gél miatt sűrűbb textúra szinte minden marad a felületen a vatta

A mai napig - ez az egyik kedvenc eltávolítására szolgáló szerszámgépek kozmetikumok (smink maradékot mosás után) a szemből. Még a termonukleáris ellenálló ceruzák oldja könnyen és kellemetlen vpechtaleny. De úgy tűnik, az állandóság nem csak én nem szeretem, így ahelyett, hogy a gél most eladni Soft krém a szem egy frissítő hatású, az is nagyon kellemes és hatékony eltávolítása smink

Nos, most már lépni a főszereplő ebben a bejegyzésben.

A termék leírása:

Kettős hatású: a maszk és a tejszínt. A kettős célja van: a szem és az ajkak.

Kiváló lehetőség, így a bőrnek egy szuper kényelmes és példátlan érzés, a kikapcsolódás. Van egy csomó tápanyagot, hidratáló és lágyító hatóanyagok. Ez csökkenti a ráncokat és erősíti a bőrt a szem körül és az ajkak.

Egy erősen azt jelenti, megszünteti a szárazság, kifejezetten a szem körüli bőr és az ajkak. Arra használják, mint egy maszk és krém! Négy gép egyben!

Hatóanyagai:

• Növényi glicerin - hidratál
  • Méhviasz - táplálja, puhítja, simítja
  • Marine elasztin - megakadályozza a ráncok, erősíti, megfeszíti a bőrt

Azt javasoljuk, hogy használja:

Tegyünk egy kevés a szem körüli bőr számára (különösen gondosan kialakított árnyék zóna és a „szarkalábak”, ne a mozgó rész században), és az ajkak (és az ajkak körül). Hagyja 10 percig. A nagyobb hatás lehet egymásra tetején pamut párna mártott enyhe krém. Távolítsuk fennmaradó Soft testápolót. Alkalmazza ezt a maszkot a fürdőben: növeli a hatását a hőt.

Ha szenved peeling ajkak, alkalmazni a maszkot 10 percig, majd töröld a felesleget egy szalvétát. Viseljen maszkot egy kézitáskában, és alkalmazza a nap folyamán, különösen a száraz ajkak. Amint azt kremananesite este egy vékony réteg a bőr a szem körül és az ajkak.

Hozzávalók:

Csomagolás ebben maszk - csak egy műanyag cső halványkék színű, gyakori a teljes körű életkor Matis. Annak érdekében, hogy csak ez a szín könnyen felismerik az időpontját, a pénzt a polcokon a márka.

Korábban, a tuba lapos volt, és ez meglehetősen kényelmetlen, hogy rázza a maradványait álarcát, ő elég sűrű a következetesség és sok ez ragadt merev „váll” a lapos cső.

Most ez úgy néz ki, mint egy maszk.

Displacement maszk - 20 ml.

Maszk Matis válaszidő yeux EyesLips ápoló maszk Extreme Comfort következetesség - sűrű krém átlagos zsírtartalmát. A bőrre erőfeszítés nélkül, olvadó a bőrön, így a csaknem tiszta, enyhén olajos réteget. 15-20 percig, hogy az én szemhéj és az ajkak szinte teljesen felszívódik, és annak szükségességét, hogy távolítsa el a szem személyesen, nem merülnek fel.

Az a benyomásom:

Általában az elejétől már dicsérte ezt a maszkot, így egyértelmű, hogy a felülvizsgálat a maszk: Mathis is rendkívül kedvező. Ez a maszk mindig jelen van a gondozás, mert nagyon jól megbirkózni a száraz bőr szemhéjak és az ajkak (a száj körül), táplálja és hidratálja őket, és még kisimítja a finom vonalakat. Azt alkalmazza azt bármikor az év, ha szükséges. Én inkább viselni az éjszaka helyett tejszín, különösen szeretem párosítva Estee Lauder Triple Creme. vagy más krémes maszk, hogy nem lehet lemosni.

Én, természetesen, az esetleges érdek, hogy megpróbálja maszk a másik egy évszázada. De eddig, míg a maszk kor Clarens, és még egy maszkot Sisley, a Mathis elég nagy előny. És hogy a „multi-tasking” és „ár-minőség”, és az egész francia márka Matis szeretem, és tiszteletben tartják ezt a megközelítést. Mindenesetre, a legtöbb smink, hogy megpróbáltam, még mindig tetszett az egész, és azt hiszem, hogy nagyon hatékony, „dolgozik”.

De még ha én nem mondtam semmit a maszkot, ebből kevesebb rajongók ő nem pontosan ott. Miután a maszk nem véletlen, hogy a legjobb a boltban „Ile de Beauté”, és a márka is Matis. Mi nem voltam meglepve személyesen.

Ár és hol kell vásárolni:

Összehasonlításképpen, a költségek a maszk Matis Réponse yeux EyesLips ápoló maszk Extreme Comfort különböző üzletekben:

Az online áruház Ile de Beauté meg lehet vásárolni 1522 rubel. (A maximális visszatérítés)

Kapcsolódó cikkek