4. származó bevétel AHAVA vélemények
A márka, amit ismert hosszú idő, de lelkes rajongója is akkoriban, és nem vált. Aztán csak nem 5-6 évvel ezelőtt, így gyakran nem engedhetik meg maguknak, hogy drága arckrém 700-800 rubelt (20 év, ez nem igazán szükséges), és AHAVA majd ugyanannyiba kerül, mint most. Amire emlékszem a márka -, így ez egy pozitív élmény a használata, ahogy akkor szerettem a arckrém ... és tusfürdő lótusz barátnőm adta egyszer, majd az egész 500 ml, és még a aroma, mmmm ... De ez nem róluk, ma fogok beszélni a következő termékek:
2. Ahava Time To Smooth Age Control éjszakai tápláló - Anti-Aging tápláló krém
3. Ahava Deadsea Mud Dermud tápláló testápoló krém - tápláló testápoló krém
4. Ahava Deadsea Water ásványi testápoló - Ásványi testápoló
Leírás a gyártó nem kerül (kivéve az első), mert az összes ilyen alapok vannak Kosmetisty könyvtárban.
Kezdjük megérteni. Tehát, ha több
Ahava Time to Treat Nyugtató krém - Nyugtató arckrém
2. Ahava Time To Smooth Age Control éjszakai tápláló - Anti-Aging tápláló krém
3. Ahava Deadsea Mud Dermud tápláló testápoló krém - tápláló testápoló krém
Ez a cső van nekem egy sor mintával kedvenc krém - amelyet először ismertetésre. Abban Swatch, megpróbáltam megmutatni, hogy a krém nem fehér, de van egy barnás árnyalat. Az illata nagyon erős, de kellemes számomra - mint valami finom kozmetikai szappan, egy jó módja, hogy valaki lehet tolakodó, így azt javasoljuk, hogy teszteljék a vásárlás előtt. A tanácsadó azt mondta, hogy még egy kis krémet labda elég nagy telek a száraz bőrt. Nem tudom azt mondani, hogy hazudott nekem, hanem, hogy hasonlítsa össze a szokásos krém sem. Miután súlyosbodásához (hála az isteneknek, után és közben nem) I sooooo száraz bőr a test, és így ezzel a krémmel jól. Nagyon sűrű és gazdag, de mint minden termék a márka, jól felszívódik. Figyelni, hogy a lányok este „tapasztott” néhány Bodishopovskim Vaj a szervezetben - reggel a zuhany alatt a bőr csúszik, de még nem süllyedt? Ez történik? Tehát ez a krém nem ez történik. Ha ez behatol a szövetekbe és ott dolgozik. Itt van az én benyomásom róla. Ami a sérült bőrt (nekem ez fontos -, hogy mindannyian kisebb mértékben, természetesen) - de lehet egy kis csipet a repedések (igen, ez vagyok én). De most nekem ez nem egy dráma.Értékelés: 5
Ár: körülbelül 1200 rubelt (8000 Ft)
4. Ahava Deadsea Water ásványi testápoló - Ásványi testápoló
Tovább csodálatos orvosság. Persze, hogy hidratálja is, de nem annyira, mint az előző lehetőség. De általában, ez csodálatos losonchik-testápoló. Van néhány kellemes virágos illata, ezért rögtön meghatározni a rendeltetési helyére - hát, váll és karok. Úgy hívom „kifejezés élvezni.” A váll és például a mell bőre rám nem olyan nagy probléma, és a durván száraz, mint ahogy a többi szerv - ezért ez a krém hasznos számomra. Száraz lábbal valószínűleg csak sajnálom őt bőségesen elterjedt ... Általában azok számára, akik nem rendelkeznek a problémákat túlzott kiszáradását és egyértelműen megjelölt - krém fog tenni. Azt akartam, hogy őt „négy”, mert az a tény, hogy az összes nem túl ő táplálja, de nem ígérünk, az íze csak összezavart, így csak:Értékelés: 5
Ár: 1000 rubel (7000 forint)