15 dolog, amit tudni kell Meghan Markle - új szerető Harry herceg
Harry herceg hivatalosan is megerősítette a románca amerikai színésznő Megan Markle. Mit tudunk erről a szerencsés? Eddig nem sok, de fokozatosan jelennek meg, érdekes és néha megdöbbentő tények az ő életrajzát.
Harry herceg végre hivatalosan is megerősítette a románca amerikai színésznő Megan Markle. Erről a szerencsés eddig kevéssé ismert, azonban sikerült összegyűjteni a legérdekesebb tényeket életrajza.
- Megan - mulatt született egy család vegyes afroamerikai és fehér amerikai.
Meghan Markle anya
A lány hívja magát egy kaméleon etnikai és panaszkodik, hogy milyen nehéz neki munkát találni.
„Nem vagyok fekete a fekete nők szerepét, és nem elég fehér bőrű a szerepet.”
Született Los Angeles-i, és most Torontóban él. Szülei elváltak, amikor hat éves volt.
Színésznő 35 éves, ő idősebb, mint a választott 3 év, és bár ő őrült róla. Szerint egy bennfentes, a Prince évekig nem tűnt olyan boldog, mint miután találkozott Megan.
51 éves féltestvére, Megan, Samantha Grant, azt mondta újságíróknak a sokkoló részleteket a herceg menyasszonya. Szerint neki, Megan - öntelt karrierista.
„Megan nárcisztikus és énközpontú. Úgy gondolom, hogy a cél -, hogy legyen egy hercegnő. Álmodott róla, mint egy gyerek, amikor néztük a királyi család a tévében "
„Nem hiszem, hogy a királyné lesz, hogy ki a saját családja.”
Samantha azt is állítja, hogy a gazdag Megan nem segít a szülők, akik belecsúszni adósság és csődöt.
„A legjobb szakma egy ember - egy szakács. Ő képes lesz megérteni, hogy miért vagyok olyan sok időt kap a munka, és azt is, hogy megosszák a meghajtót és az ambíció. "
Ugyanakkor azt mondta, hogy a brit férfiak úgy tűnik, romantikus neki:
„Szeretem, hogy ruhát fel egy angol srác a hideg évszakban. Én vagyok a Los Angeles, ahol minden megy papucs és napszemüveget. Van valami romantikus körülbelül egy ember, aki nem visel sapkát és sálat "Megan és Harry találkozott Torontóban, ahol a herceg jött, hogy támogassák a projekt Invictus Games. Fiatal ember volt, sok közös: mindketten részt vesznek jótékonysági és aggódik a humanitárius probléma a világon. A kapcsolatuk eleinte barátságos, és csak bizonyos idő elteltével vált romantikus.
Követi majd humorérzéke és az önbizalom.
Az egyetlen ember, aki képes megakadályozni a házasságot Megan és Harry - Erzsébet királynő. A törvény szerint, Prince Harry, az ötödik egymást követő sorban köteles engedélyt kér feleségül az uralkodó uralkodó, azaz nagymamája. És van okunk feltételezni, hogy ő nem hajlandó rá. És ez még csak nem is egy kevert faj Megan, kora és korábbi házasságából. Királynő nem tetszik az a tény, hogy a menyasszony unokáját lőtték nagyon explicit jelenetek. Elizabeth nem nagyon tetszik. Így a pletykák szerint, ő megtiltotta fia, András herceg feleségül színésznő Koo Stark, aki főszerepet játszott az erotikus film „Emily”.
Ezen az oldalon, Megan hozza receptek, tippeket gondozó magad, képek az utazások és interjúk hírességek.
Megan van két kutya, amit kivett a menedékhelyet hajléktalan állatok. Nevük Bogart és Guy.