10 alkotmányozó taktikai kés

10 összetevői a taktikai kés - Ernest Emerson

Mi a taktikai kés? Anyaguk mintha minden a cég. Az olyan, mintha egy. Hát nem?

Egyesek azt mondják, hogy nincs különbség a „normális” egy késsel és egy „taktikai kés”. Kérdés nekik: Van-e különbség a „normál” és egy pisztoly „fegyvert csata”? A fenébe is, és mégis. De mindaddig, amíg nem tudja, mi a különbség, akkor nem lehet megmagyarázni. Ez egy törzs, van egy fogantyú, lő, mint bármely más fegyvert. A különbség azonban az, és aki tudja, vagy tapasztalt személy, ez finomság szó jelentheti a különbséget élet és halál között. Nézzük, mi a különbség a „normális” egy késsel és egy „taktikai kés”.

2. kinevezése egy kést

Cél a kés megállapítja, hogy a kést. Támadás repülőgép szüksége van egy kést, és nem alkalmazhatók. Mi a taktikai kés? hadd kérdéseket feltenni. A kés egy fegyver? Vagy egy eszköz? Ez mentési eszköz? Vagy egy eszköz elterjedtsége és a hacker? Attól függően, hogy trbovany a munkát, akkor szükség lehet két vagy akár három kés - részeként a berendezés, a meg kell oldani bizonyos problémákat. És ez még nem minden a kérdésre, hogy kérdezd meg magadtól, mielőtt döntést, és kötelezze a kést.

A munkavállaló a burkolat alatt behatol a potenciálisan ellenséges környezet miatt a kés nagyon eltérő követelményeket, mint a támadás. Csináltam néhány kések szövetkezetek, türkiz és pasztell tónusok zöld szín a botok, így nem néz rendőrök késekkel. Egy-két esetben, a rossz fiúk nem is figyelni ezeket a késeket, súroló szövetkezetek. Voltak ezek a taktikai kések? Kérdezd meg a fiúk.

Ergonómia - a legfontosabb minőségi taktikai kés. Anélkül, hogy a technikai részleteket, egyszerűen a következőt jelenti: egy késsel feküdjön kényelmesen a kézbe. Nem, még mindig mélyen. Hazudjék a kézbe, ha azt használják a célra a stresszes körülmények között. Nem csipkedte, természetellenes szögben vagy kanyarokban. És mégis meg kell könnyen használható mind a közvetlen tapadás, és fordítva. Itt látható a vonal, amely elválasztja a fejlesztő pengéjű kések festő papíron. Komplexitás, sziluett, nem szobrok a fogantyút. Megjegyzés en hírhedt podpaltsevye barázdák, amelyek arra kényszerítik az ujjak marad szigorúan meghatározott helyzetben. A fogantyú kell egy hely, hogy helyezze az ujjait nélkül kényszeríti őket, hogy semmit. Ezen túlmenően, a kés ne legyen se nagy, se kicsi kezét, és illik, mint egy kesztyű. A jó designer fogja megtenni. Azt is megteheti, hogy a kis, közepes és nagy változatai azonos kést. Összefoglalva, a kés alkalmasnak kell lennie a felhasználó a mérete, alakja és súlya. A legjobb bók számomra - ha valaki felveszi a késem, mosolyog, és azt mondja - „mint nekem.”

Mint már említettük, az egyes vezérelt tervezési célra. Ezért a méret a kés tükröznie kell a feladatokat kell megoldani. Nozhedely gyakran megpróbál létrehozni egy „tökéletes kés rendőrség.” Látnak 17 centiméteres penge forma Bowie és izmos bőrtok. A kollekció minden Súlya egy kiló. „Ők is kalapács körmök.” Egy jó kés, de ő marad a szekrényben vagy polcon. penge mérete olyan legyen, hogy a tiszt volt kényelmes, hogy viselje. Aztán majd viselni. skladniki óriás vagy hatalmas ügyetlen kések is joga van, hogy létezik, de a rendőrség nem teszi őket a mindennapi kések az az oka, hogy ez torzíthatja az egyik oldalon miattuk. Az általános ajánlás használat és viselés? 7-10 cm penge, teljes hossza 20-22.

Ez vonatkozik a penge és a markolat. Kezdjük a pengét, azt ajánlom, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Mi a minőség? Őszintén szólva, a kés ipar olyan versenyképes, hogy minden gyártó hírnevét a jó most használ acél. Csak ne a pengéket Pakisztán és Kína egy bélyeg a pengét, és nem hajsza olcsóság. Felejtsd el a hype körülötte szuper szilárdságú acélok. Ez csak a piac mozog, állítólag az egyik társaság jobb, mint a másik. Ne feledd, én varyus a kazánban. Legjobb kés acél mindig műszeres W1, akkor vágja a másik acél, de a rozsda.

Stick pengék el lehet térni a sokféle anyagok például a műanyagok és a G-10, és a rozsdamentes acélból készült, hogy a titán. Amire szüksége van egy bottal valami tartós, és nem szívja magába a nedvességet. Mit jelent egy állandó, stabil: hogy nem fog zsugorodni, crack és a kúszás. Valami, ami nem nyeli verejték, víz, gáz, vagy olaj. Ezt az időt eltávolítottak számos természetes anyagok, mint a fa, csont, és így tovább. Szintén kerülni Kraton, lágy gumi anyaga, használják, hogy a fogantyú bizonyos „taktikai” kés. Ez rövid életű. A jelenlegi fejlettségi szintje a kérdéses polimer fogantyúk számíthatnak szinte minden neves cég. Ami a fém fogantyúk, ezek szinte örök. Gyakran azok jelentősen keményebb és csúszós, mint a nem-fém fogantyúval. Ön dönti el, hogy mi a legjobb az Ön kezében. Én minden nap a zsebkés titán nyéllel. Kivágó vagy a textúra mindig jobb fogást biztosítanak, különösen nedves környezetben. A legfontosabb dolog - nem teszik anyag kés, ami a design. Bad kés jó anyag rossz kést.

7. blade-technológiával

Mi kell kés arc és az élen az alapokat. Ha további Szeretem megbízható erős mozgatórugója. Ha azt szeretnénk, hogy piszkálni vagy ásni, nem törik a vékony él a másik penge. pár centi a vágóél - már sok. Az íves éle magabiztosan vág szövet és kiegészítők, mint például a biztonsági öv. A penge legyen a vastagsága 3 mm és 5 mm, a hajlítási szilárdság -, ha vastagabb skladnik indokolatlan nehéz hordozó és alkalmazására. Azt javasoljuk, keménysége 57-59 HRC egységek, és nem ért egyet azokkal, akik inkább a 61. Tapasztalataim szerint ez túl kemény és rideg penge. Bármilyen kés tompítja, és ha ez megtörtént, akkor értéktelen keresni egy bizonyos gyémánt élező. Ha én vagyok a területen, talán még használni kő. Tól 57-59 penge még mindig van néhány rugalmasságot. Végül egy tompa késsel - még egy kést, és eltörte ... nos, drága szemetet. Összefoglalva a pengék. Mindig, ismétlem - mindig választani fogazott penge fogazott pengével. Ez csökkenti az időt, még akkor is, ha az ütést és a behatoló a szíjak, mint valami egy libát.

Nem zavarja túlságosan a zárak. Ismét cégek harcolnak minden négyzetcentiméterét a piacon. Összecsukható kés kiszáll. Látod? Soha ne hagyatkozzunk a zárat. Ez nem kínos kés # 33; Törtem a zárakat. Ismétlem, minden. Vannak vissza-lok, van bélés-lock, van egy lock-tengely. A jó társaság jó zár van zabugornoy olcsó - szar. Ne bízz dvuhsotrublovomu kést a mutatóujját. Vagy azt értékeli az ujját kétszáz? Ha szeretne egy kést, hogy nem megy ki magát, vegye kínos.

9. Skladnik vagy kényelmetlen

Ez határozza meg, beleértve a kinevezését egy kést. Néhány szeretik, egy részét. Kínos erősebb (nincs mozgó alkatrész). Minden megy vissza erre: amit használ kést? Helikopterpilóta, valószínűleg elviszi a pilótafülkébe nagy tartós kényelmetlen, ormótlan támadás repülőgépek szükség, ami lehet törött, vágott, és vágás. Ez nem jelenti azt, hogy mindenki számára lehetővé kell tenni, hogy szabdalt. Sok rendőrség, akik inkább kényelmetlen, válasszon egy sokkal kisebb méretű. Ezek körülbelül ugyanolyan hosszú, mint a nyílt skladniki, ezek a praktikus és lehet viselni minden nap. Choice elsősorban határozza meg a kinevezést, és preferenciák - a második. Szeretnék feltenni egy kérdést. Milyen gyakran vezet egy szögbelövő pisztoly? Mi az? Ez nem egy kalapácsot, azt mondod? Tehát miután egy késsel - ő nem kalapács. Mi mást lehet mondani skladnikah? Az, hogy - szinte minden rendőr egy ügyetlen kés is vele, és skladnik.

10. Lehetőségek visel

Mivel az elsődleges és másodlagos fegyverek, válasszon egy helyet a kést, és mindig vigye oda. Vannak sokféle esetek és köpeny, a különböző anyagokat. Ha magánál kést az övéből, mindegyik alkalmas mindaddig, amíg készülnek minőségileg. A legtöbb mai „taktikai” kés van szerelve egy fém konzol, amely közvetlenül a fogantyút. Néhány kapcsokat előrefelé és néhány vissza. Van egy oldal, ki valamit, és marad a választás. Ez lehetővé teszi, hogy készítsen egy kést a nadrágzsebébe gyors hozzáférést. Melyik oldalon? Egyéni preferencia kérdése. Néhány srác nem akarja túlterhelni a „fegyvert” oldalon, néhány hordoznak kést, mint egy hát fegyver. Azt is mondta, hogy tettem egy klip a rossz oldalon a kést. Sajnáljuk, hogy kihagytam a fejezet a könyvben „Code of Practice fejlesztésére tökéletes taktikai kés”. Nincs jó és rossz, van egy kényelmes és kényelmetlen. Kesztyűtartó és csomagtér - így magad lehetőségeket.

Ez az egyik az anyagtalan tulajdonságok, amelyek nehéz leírni, de azért megpróbálom. Nem vásárolnak a fegyvereket eladó, igaz? Ugyanez vonatkozik a késeket. Ebben a tekintetben nem kell figyelembe venni. A kés eltörhet vagy javítani kell. Nem gondoskodik a gyártó? Ez lehet egy meglepetés. Nem a gyártó, mi? Ne felejtsük el, festmény, fekete szín nem taktikai, ez teszi a fekete. Mint egy mérnök és 19 éves tervezők, hogy szörnyű késeket. Ők nem segít, csak nem mászott a foglalkozása. Van valami, hogy érdemes odafigyelni. Ha a kés van írva „hivatalos SWAT”, „Army Ranger”, „Delta Recon” (milyen szemetet, az úton?), Vagy: „FBI HRT” - Garantálom 100% -os garancia - ez nem az. Távol marad tőlük. Anyaguk Ázsiában és a feliratokat rajtuk helytelenek. A fenébe, milyen helytelenek, hazugság # 33; Szeretem, amikor a kés van írva: „Made in SyShyA”. De ez az én személyes véleményem.

Vegyünk egy kést a cég, amely törődik a termékeit, és büszke arra, amit csinál. Teljes - csak nézz körül.

Végül, a „Tactical Knife”, amely akkor vigye magával kell keresni a bizalmat. Válasszon egy neves gyártó kést, és azt egy megbízható eladó. Alkalmi kapcsolatok kizárt. Kés, ellentétben fegyverek által használt számos békés célokat szolgál; Azonban, ha lehet menteni egy életet - a tiéd, vagy a szeretteink vagy egy vadidegen. Van a kést, hogy ez? Van egy cég, amelynek mottója - „amikor az életed függ gépek - snaryagu választani, akkor számíthat. Találd ki, mi.

Ernst Emerson - amerikai nozhedel ismert harcművészeti oktató és pengéjű fegyverek.

7. blade-technológiával
Mindig, ismétlem - mindig választani fogazott penge fogazott pengével. Ez csökkenti az időt, még akkor is, ha az ütést és a behatoló a szíjak, mint valami egy libát.

Azt hiszem, itt van a célszerűség - hogy szükséges-e feláldozni a hossza a vágóél kedvéért rendelkező sereytora hogy soha nem lehet szükség, vagy vészhelyzet esetén, hogy elégedjenek meg egy „tiszta” élvonalbeli. Nekem, mint a második optimális.

Azt hiszem, itt van a célszerűség - hogy szükséges-e feláldozni a hossza a vágóél kedvéért rendelkező sereytora hogy soha nem lehet szükség, vagy vészhelyzet esetén, hogy elégedjenek meg egy „tiszta” élvonalbeli. Nekem, mint a második optimális.

Ami a fogazott penge. Nem szeretem, mert az a tény, hogy ő gemmorno élezése (ez nagyon is lehetséges. Csak extra nehézségeket) vprinitspe srreytor megteheti. ez nem zavarja a csiszolás, mint ahogy azt késekkel Chris Reeve. Ideális ne akadályozza élezés. A benchmeydah srreytor leggyakoribb. de a mély utaplivajut viszonylag RK. amely lehetővé teszi, hogy élesíteni és őrölni le a szélét anélkül, hogy a fogazott penge nagyon hosszú ideig. Már csak két esetben én inkább egy kést serretorom. vagy ha egy ilyen modell nem történik pleynovom teljesítményét. vagy ha a fogazott penge teszi a kés tisztán esztétikailag kellemes a szemnek (de ez az út én esztéta)

Ami a fogazott penge. Nem szeretem, mert az a tény, hogy ő gemmorno élezése (ez nagyon is lehetséges. Csak extra nehézségeket). vagy ha egy ilyen modell nem történik pleynovom teljesítményét. vagy ha a fogazott penge teszi a kés tisztán esztétikailag kellemes a szemnek (de ez az út én esztéta)

Vagy ha van lehetőség, hogy fizetni egy profi élező :-)

Igen, lehetséges, hogy őrölni, és nagyon, de ha győződve arról, hogy ez a cég a professzionális élezés egy jó mester, hogy hagyja japán tanok -, akkor miért nem? Sok mai váltak nagyon hosszú tartani csiszolás (a rendszeres felülvizsgálat) használata során a városlakó. Ennek megfelelően, ez az egyik oka a siker „por” acélok.

Kapcsolódó cikkek