8 ok kezdeni a tanulást kínai vállalattal, Tao kiejtett szó
Főoldal »Kínai» 8 ok elsajátítania kínai most!
A legtöbb ember számára, akik már ismerik az angol, egy új nyelv tanulásának tűnik nem csak a bonyolult és munkaigényes munka, de gyakran nem éri meg az időt és energiát, mert „az egész világ beszél angolul.” A statisztikák azt mutatják, hogy 1,5 milliárd ember a világon őshonos angol, és a másik milliárd tanulmányozzák. Miután élt Kínában közel 4 éve, azt mondhatjuk teljes bizonyossággal, hogy nem minden beszél angolul. Van 5,8 milliárd ember a Földön, akiknek az angol nem az anyanyelvük, több oka is van, hogy miért kell kezdeni a tanulást is kínai. 8 közülük:
1. A kínai nyelv a legelterjedtebb a világon ebben a pillanatban
Ha megy, hogy egy másik nyelvet megtanulni, miért nem indul el a tényt, hogy már azt mondja, közel negyede a világ népességének! Lehet, hogy gondolkodás, „Miért kell ez? Én soha nem fog Kínában. " De lehetett menni Szingapúr vagy Tajvan, ahol a kínai nyelv is széles körben beszélik. Ezen kívül a kínai média él a világ minden tájáról: Kanada, Ausztrália és az USA-ban például. Sok amerikai állam, az emberek megtanulják a spanyol, mert a nagy számú spanyol hangszórók. Miért ebben az esetben nem tanulni a kínai, beszélni a kínai szomszéd?
Kínai diákok teszik ki 19,8% -a az összes külföldi diák tanul az Egyesült Királyságban. A kínai nyelv most tanítják sok iskolában az Egyesült Államokban, mert valószínű, hogy ezek a gyerekek kínai hasznos a jövőben.
2. Annak érdekében, hogy ne véletlenül rendelni egy kínai étteremben tál kutya
3. Ahhoz, hogy megértsük a kínai kultúra és történelem
4. Mivel a kínai rohamosan az üzleti nyelv (és turizmus)
Egyre több cég költözik a termelést a kínai gyárakban. Minden harmadik vagy akár a második termék, amit látni a polcokon, Kínában készült. külföldi tömeges exportáló Kínából származó termékek, beleértve a hazánkban, sok vállalkozó, aki foglalkozik a kínai beszállítókkal minden nap.
Ha a látogató Kína létrehozni egy üzleti vagy turista, a tudás a kínai fogja menteni egy csomó idegek és pénzt. Az emberek mindig barátságosabb azokkal, akik beszélnek az anyanyelvükön.
5. Van egy csomó források és a mobil alkalmazások, amelyek segítségével megismerheti a kínai
6. Ez egy jó edzés az agy
Tanulmányok azt mutatják, hogy a tanulmány a kínai érintett agyi területek, amelyek nem igényelték a tanulmány más nyelveken. Sok különbség a kínai és például az angol. Mint például a tanulmány karakterek és a színek! A tanulmány az angol nyelv van szó, csak a bal temporális lebeny az agy, míg a kínai hangszórók egyaránt használnak. Ha úgy dönt, hogy megtanulják a kínai nyelvet levelezés, kandzsi tanulás segíthet a fejlődését motoros készségek és vizuális felismerés. Mintegy kétnyelvű általános mondják, hogy a multitasking.
Tehát, ha azt akarjuk, hogy egy matematikai zseni (kínai gyerekek gyakran nagyon fejlett ebben a sportágban), vagy aggódik, hogyan tartsa szem előtt világos az elkövetkező években, a kínai nyelv az Ön számára!
7. További munkalehetőség
Egyre több külföldi érkezik Kínába, munkát keres, mint egy tanár, vagy nyissa meg a saját üzlet. Míg a tanulás kínai nem jelentős a tanítás ettől valószínűleg előnyös a kapcsolatot a kollégákkal és a diákok szülei. Ha komolyan veszi a tanulást kínai és akar menni egyetem Kínában vagy élni és dolgozni ebben az országban, hogy át kell menni HSK (TOEFL analóg a kínai). Ez természetesen jelentősen javítani fogja az önéletrajzát. Kínai gyártó cégek elektronikai termékek, textíliák és egyéb termékek, aggódunk a kép a kínai áruk a Nyugat. Kína arra törekszik, hogy a „Made in China” érzékelhető kedvezőbben. És e célok elérése érdekében, meg kell dolgozni egymás mellett a kínai szinte minden iparágban.
8. Érdekes
Minél több időt Tanulok kínai, annál érdekesebb lesz a tanulási folyamatot. Találok egyre közötti kapcsolatok a karakterek. Megértem, hogy egy bizonyos karakter használják számos különböző digrams (2 szimbólumok, amelyek egy szót). Néha nem hiszem értelmében a karakter ránézésre a legfontosabb karakter, és ha condescends ihlet, ez csak teljesen elképesztő! Nem én vagyok az egyetlen, aki így érez. Egyre többen tanulnak kínaiul csak a móka kedvéért, és hogy őszinte legyek, én nem hibáztatom őket. Nehéz, és néha az írás ugyanazt a karaktert 100-szor egymás után teszi lefelé halad a síneken, de ha folyamatosan tanulni, akkor hamarosan rájön, hogy ez egy csodálatos nyelvet.
Ezek csak néhány ok annak eldöntésére, hogy megtanulják a kínai. Ha azt szeretnénk, hogy megtanulják a kínai, látogasson CrowdsparksChinese csatornát. ahol többet is megtudhat a Kína és a nyelvi és a kiejtés a natív kínai.