7. A fő látnivalók a Phnom Penh, néztem a fővárosban Kambodzsa - leírás és képek

7. A fő látnivalók a Phnom Penh, néztem a fővárosban Kambodzsa - leírás és képek
Látnivalók Phnom Penh - ez a legérdekesebb hely a fővárosban Kambodzsa látogatott a helyiek és a turisták számára. Phnom Penh - a főváros és egyben legnagyobb városa Kambodzsa szerint a lakosok ismét lesz egy gyönyörű város, mint korábban volt hatalomra a Vörös Khmer. Tudtam róla a történetet sokáig. Bár a népszerűsége ennek ázsiai nagyváros, míg a sokkal híresebb templomok Angkor. egyáltalán nem olyan magas szinten, de sok turista jön, és légy a kambodzsai fővárosban, hogy megismerjék a kultúra, az ország. Amit látni Phnom Penh? Az összegyűjtött egy csomó más látványosságok. Ez a királyi palota komplexum és a történelmi gyarmati épületek, buddhista templomok, gyönyörű kilátással és egy szép sétány, a hagyományos khmer konyha, felejthetetlen show-apsaras és gazdag éjszakai élet. És az egyedi szellem az ország és érdekes vásárlást. És mindez ugyanabban a városban, az ő benyomásait a látogató a főbb látnivalók, amelyek Megmondom ebben a cikkben.

Megérkeztem Phnom Penh Bangkok barátnőjével során a független utat Kambodzsában. Úgy terveztük, hogy a kambodzsai fővárosban, és a legfontosabb helyet benne. Kiderült, hogy olyan sok érdekes dolgot! Mindegyikük okoz vegyes érzelmek, mert köztük van a klasszikus buddhista szentélyek, nyüzsgő ázsiai piacok annak minden pluses és minuses, és félelmetes a megítélése a bizonyíték közelmúltban polgárháború és népirtás. És mindannyian nyomot hagyott a megjelenése egy modern városi és sokáig emlékeztünk.

Navigálhat a Phnom Penh, valamint az egész Kambodzsában. gyalog vagy motorkerékpár taxi (viteldíj ér 1 $). Egy másik lehetőség -, hogy autót bérelni, vagy tuk-tuk. Sétáltunk sokat, és néha rendelhetők a sofőr, amikor kellett messzire utazni.

A fő látnivalók a Phnom Penh. ellentétben az összes látnivaló Angkor. található nem messze egymástól, és mindegyik látható egy nap, hogy egy útvonal körül a központi része a város. Mivel a távolság a legtávolabbi - nem több, mint 3 km. Csak Népirtás Múzeum található az oldalon, és a mező halál Chuong Ek általában a városon kívül. Odamentünk az egész nap. Így elegendő lehet, és két nappal látni Phnom Penh.

Azt javasoljuk, hogy érkezik legalább két teljes napig, és kiosztani a fele a hét legjobb. Így lesz képes, hogy lassan felfedezni a kambodzsai fővárosban, és pihenjen egy kicsit. És látja az egykori főváros Udong Kambodzsa, valamint számos előre Angkor templomok Takeo tartományban.

Térkép: Phnom Penh tereptárgyak

A fő látnivalók a Phnom Penh

Úgy döntöttem, hogy kiemelje a hét legfontosabb, véleményem szerint, a látnivalók Phnom Penh.

1. A Királyi Palota és Ezüstpagoda

Különösen tetszett a Királyi Palota Phnom Penh. Ez az intézkedés a lakóhelye a király Kambodzsa király által épített Norodom 1866-ban. Ezután a főváros Kambodzsa, Phnom Penh úgy döntött, hogy kiköltözik a Udong. Hogy látogassa ásott sok fontos szertartási épület. A nagy érdeklődés van a Ezüstpagoda, ahol a király találkozik szerzetesek és fontosnak tartott királyi fogadások. És ez a legfontosabb emlékei Kambodzsában. Egyszer volt tárolva Smaragd Buddha.

Francia befolyás (különösen a gyönyörű kertek) befolyásolja a megjelenését a palota komplexum, valamint az építkezés kölcsönzött stílus a királyi palota Bangkokban. Ugyanakkor itt van egy egyedi hangulatot.

A legjobb, ha ide reggel, amíg nagyon forró, és kevés turista. A Királyi Palota könnyen kiad két-három órát.

A kertek körül Trónteremben a Királyi Palota Phnom Penh

2. Nemzeti Múzeum Kambodzsa

Közelében található a királyi palota. Ezzel a csodálatos épület lehetetlen átadni, amikor sétálnak végig a Tonle Sap folyó partján. Az épület a Nemzeti Múzeum fényes bordó színű, látható messziről. Íme a legfontosabb leletek kapcsolatos történetét az ország: egyedül Angkor mutat - 5000! Ez a múzeum híres a tény, hogy itt lehet látni az eredeti, a híres szobor Leprakirály vagy bronz Vishnu XI században. Szintén a csarnokokban is bemutatott egy hatalmas gyűjteménye utáni Angkor szobrok Buddha.

És minden nap 19.00, a kertben, a Nemzeti Múzeum, láthatjuk a hagyományos nézet Apsara tánc. Költség teljesítmény - 15 $.

Sajnos, nem lehet fotózni belül a múzeum.

Az épület a Nemzeti Múzeum

Ez nem túl magas hegy, amelynek tetején egy aktív Wat Phnom-pagoda, jelentős szerepet játszott a történelem Kambodzsa. Ez az a pont, a XVI században alapított város Phnom Penh-ben nevezték el a hegyen (Phnom), és egy nő nevű Penh.

A jelenlegi templomot átépítették a XX század elején. Van egy kis sztúpa, Wihan, amelynek belsejében fut előrejelzője, és a király szobrát Angkor Pone Yate, aki úgy döntött, hogy a főváros Angkor a dél-keleti régiójában az országban.

Wat Phnom valójában nem különösebben figyelemre méltó. Érdemes egy pillantást csak akkor, ha van egy speciális érdeklődés a történelem Kambodzsa. Mi töltött 15-20 perc.

Sztúpához Wat Phnom és semigolovy meztelen lábánál fő domb Phnom Penh

4. Quay Tonle Sap folyó

Phnom Penh rezidens szeretik a vízparton

A legszebb hely a közepén a sétány a Tonle Sap folyó. Beletelik egy nagyon nagy és fontos helyet foglal el az élet a lakói a főváros Kambodzsa. Ez az, ahol a fő látnivalók a Phnom Penh - Királyi Palota, Nemzeti Múzeum. 178 utca vezet a múzeum, az úgynevezett Art Street, itt lehet vásárolni a legjobb ajándéktárgyak által képzett kézművesek - származó festmények selyem termékek. Az északi vízparton utca vezet a templom Wat Phnom, és délre látható, hogy a Tonle Sap folyó egyesül a nagy Mekong.

Jártam többször a vízparton. Este van elég zajos és zsúfolt - majdnem minden lakói Phnom Penh jönnek ide sétálni. Nyitott templomok kis imát és áldozatot ételtartókhoz kezelik, hogy minden résztvevő számára, a zenészek és szórakoztatják a turistákat a reményben pénzt. Kíváncsi voltam, hogy tartsa be a mindennapi életben a kambodzsai. Reggel, akkor köszönt a hajnal a vízparton. És az emberek sokkal kevésbé.

És a Tonle Sap folyó, lehet lovagolni egy gyönyörű hajót. Ez szélesíti a szabadidő a fővárosban Kambodzsában. Egy ilyen körutazás többórás ér 20 $. Az árak függenek az időtartam és az utazók száma. Hajók indulnak a móló közelében Wat Phnom és a régi piac.

Cruise a Tonle Sap folyó

Ez egy hagyományos piaci Phsar Thmey azonban meglepve azonnal. Ez mellett található a Boulevard Norodom. Amikor közeledik hozzá, akkor megjelenik egy nagy sárga épület art deco stílusban. Fordította a neve azt jelenti: „az új piacon.” Között azonban több turista ragadt a név „Vásárcsarnok» - központi piac. A Phsar Thmey lehet kapni mindent - a ékszer ruhákat, honnan ajándéktárgyak élelmiszer. Ügyeljen arra, hogy megy itt a vásárláshoz. Barátom Paul nagyon gondosan kiválasztott egy szoknyát, és nagyon elégedett a vásárlás.

Phsar Thmey - divatos épület a központi piac a főváros Kambodzsa

6. Népirtás Múzeum Tuol Sleng

Található Phnom Penh tuol szleng a memória a véres és őrült vörös khmer rezsim. Megfordultak az iskola épületében a börtön S-21 - egy hely a szabadságvesztés és a kínzás. Alatt Pol Pot kormány a késő 70-es években a XX század szisztematikusan kínozta rengeteg ártatlan embert. Megpróbál a szükséges elismerést, a vörös khmerek tartják az emberek itt hónapok alatt elviselhetetlen körülmények között. Több mint 17.000 embert evakuáltak terén halál Choung Ek végrehajtásra. Sikerült túlélni egy pár.

Azt hiszem, ez érzelmileg nehéz hely. De ismerik ezeket a megértéséhez szükséges a történelem Kambodzsa.

Az iskola épülete, ami lett a börtönben, és tegyük a kínzás több ezer ember számára. Most ez - a népirtásról Múzeum Phnom Penh

7. Field halál Choeung Ek

Nehéz megérteni az emberi psziché az a hely, 16 km-re Phnom Penh. Ezek hozták a végrehajtását, akik kínoztak, miután megkínozták. A végrehajtás végezte hangos zene lehetett hallani sír az áldozatok. A Vörös Khmer nem volt sok fegyver és a golyókat, ezért kidolgozott egy meglehetősen szörnyű módon megölni.

A területen Choeung Ek halál áll egy pagoda a koponyák, akiknek maradványait kiásták megdöntése után a Pol Pot rezsim. Most ez egy tömegsír áldozatainak a Vörös Khmer és az emlékművet. Sajnos nem ez az egyetlen terület, a halál Kambodzsában.

Azt hittem, hogy egy nagyon félelmetes hely, annak ellenére, hogy nincs itt semmi. Mindazonáltal a véres történet még a levegőben, és úgy érzi. Én nem ajánlom jön ide is befolyásolható embereket.

• Munkaidő: 7,30-17,30
  • Díj: $ 6

Az emlékművet sztúpa tiszteletére meggyilkoltak és megkínozták 17.000 ember

Mi mást látni Phnom Penh

Néztem szinte az összes főbb látnivalók Phnom Penh City, látogasson el a vízparton, és hajtott a Múzeum népirtás. De a Tonle Sap folyó, és én nem úszni. Szeretném, ha a következő alkalommal a kambodzsai fővárosban kell hoznia egy hajókiránduláson a Phnom Penh Siem Reap, vagy egy rövid hajókázás a szigeteken.

Azt is nagyon szeretném látni az egykori főváros Udong Kambodzsa, ami azt mondta, hogy is érdekes történeti szempontból, de összehasonlítva Angkor nem annyira híres. És még mindig vannak régi pre-Angkor templomok tartományban Takeo, szeretnék meglátogatni.

Mint látható, annak ellenére, hogy az alacsony népszerűsége, van egy csomó látni Phnom Penh-ben. És itt érdemes felkeresni azért is, mert a város egy ázsiai szép, változatos látnivalók és gazdag élményt.

Hasznos tudni,

Olcsó repülőjegyek Phnom Penh megvásárolhatók itt:

Hogyan válasszuk ki a szálloda Phnom Penh?

• Én mindig Booking.com találni szállást, mert ott van a legtöbb széles a legtöbb információt és el tudja olvasni a vélemények. De ami a legfontosabb, gyakran vannak jó kedvezmények
  • Foglalás előtt fogom összehasonlítani az ár más keresőmotorok. Például a helyszínen Hotellook.ru már sokszor találtam jobb ajánlatok (az árkülönbözet ​​lehet akár a fele az ára egy és ugyanazt a számot!).

Phnom Penh, megálltam a Number 9 Hotel >>. Ez sétatávolságra a királyi palotától. Hangsúlyozva finom reggelit. Van egy medence, ami különösen fontos a meleg szezonban.

Árakat és foglalja le a szobát itt: Phnom Penh, akkor itt:

Kapcsolódó cikkek