5. fejezet szeretetből és összehúzni magam ...
Kiesik a szeretet és összehúzni magam ...
Hogyan nélkül élni szerető, hogyan lehet megállítani szerető, szeretem, hogy képes legyen nem éreznek fájdalmat? Hogyan lehet megtanulni irányítani magát?
„Bárcsak nem érdekel” - hallom egy fiatal nő, és könyörgött, hogy kímélje érzéseit a sok éven át.
Mi vagyok én, egy varázslónő? Gondolod, akkor esik ki a szerelem egy hullám kezemben?
Ostudnuyu víz-hez, de az élet nem ér véget az ő elhagyása, és a fehérje és síp. Meglátod. A film, az egyik az úgynevezett „egy a millióhoz.” Az orvos a klinikán neurózisok hősnő kínált mágikus tabletta (normál kalcium-glükonát), így ő nem iszik. Én, azt mondja a szeretet, az élet nekem!
Kiugrott az ablakon szintén nem javasolt. Polechat ugyanabban neurológia, csak a szereposztás. Mi a lényeg? Nem mondom, hogy minden rendben van veled. Szenvedsz, ha szereti, akkor nem érdekel. Csak azt tudom, hogy hogyan érzi magát, és most ez egy nehéz időszakban.
Várj már nem kell semmit. Gyengéket „razlyublyat” - ne várjon tájékoztatók formájában választ a hívásokat és az üzeneteket. Ha jön a szokás aludni veled - él a megállapodás, írja le a kivonás időtartama. Igen, egy döntést, de még nem költözött el a szokásait! Miért nem? Szoba - a munka és a kapcsolatok - a tiéd.
Egyedülálló nők, persze, hogy nézze párok név ritkán (bűntől), de akkor is barátok és barátnők, és élni is a saját. Nem sokáig, akkor találkozik velük (filmek, kiállítások, külföldi utak), de hosszú ideig nem maradhat egyedül.
Férj dönthet, hogy úszunk a boldogságát, akkor köteles felhívni, segíteni, részt vesz az életedben, hogy megkönnyítsék a szenvedést. Küldjétek be a végbélnyílás.
Pénzt hoz hagyja, hogy a vezető vagy az in-law. Hagyja, hogy a gyermek részt vesz, ha te nem.
Poros kis dolgokat, hogy mindent, ne felejtsük el semmit. És egy kalap, mint a „főtitkár jaltai”, és csizmát, és a kedvenc backgammon - nem bántam semmit. Nem veszi - Béreljen autót, vigye el az anyám. Hogy kerül. Tudom (mindig, különösen vagyontárgy túlmunka).
Jobb, ha nem, hogy találkozzon vele, hogy menjen, és gondolj arra, hogy ő romlik minden nap. Ha járt és maradt veled - lenne régiségeket, hanem egyszerűen hagyta neki - másodkézből.
Emlékszel, milyen Naham hagyva? Fu ... Vegyük le a talapzaton. Hess el!
Most a legnehezebb része - az időben. Idő annak meghatározását és a döntéshozatalban. azonnali megoldást követelmények Ön nincs kéznél. A fejemben kopog: „Én és ez” most kilencven százalékban siker mértéke az oldalán. Nyitott szemmel.
Addig csak próbálja.
Nem tudom megváltoztatni a személyes életérzés. Azt lehet mondani, mint az Ön esetében, meg kell kezelni magát. Hallgasd meg - így tudatosan megvette a könyvet. Mi kitaláljuk, hogyan fogunk megbocsátani. Legyen „hagyma” könyök és kiegyenesedik, és a cél és vágy - „Nyíl”. Talán kapsz, mi?
Még ha nem működik akkor - anélkül élni harag a szívében egy sokkal könnyebb, mint vele.
A templom is látogasson nem árt. Öblítés lélek, minden részt vettek benne túlzsúfoltság, és te is. Engedd el a harag, akkor használja arra ösztönzi, hogy önmagát.
Itt egy példa az élet.
Abban Katya minden rendben volt. Boldogság szélére. Úgy tűnt, és nem találták. A nap! Tánc flamenco, szellemes, humor. Ő - a szilárd és boldog. Még hátulról is látható volt - egy pár.
Ő vásárolt egy lakást Moszkvában, és azonnal megvette a bútorok, mind az erkélyen készült építőanyagok - megy, hogy a javításokat. Beszélje házasság, gyerekek. Ő olvadt bele. Kapcsolatok stabilak, sőt, a nő. Majdnem két hónap anélkül, veszekedések, könnyek nélkül, el tudod képzelni? Találkoztunk három nappal később sétálni jött haza, és nem adja fel tovább. Új év! Salute! Ölelj úgy, hogy a szív elment, minden talpalatnyi remeg. Ő boldog. Ő - a hetedik mennyországban.
Másnap Katie vonatjegy (az ünnepek alatt, hogy család). Ők hozták a dolgokat előre, a tároló kamrában, és este elment a vasútállomástól taxival, mert csinál.
Két héttel esemesok romantikus felhívja egymáshoz ...
Nem fogadott - egy szót: vissza Moszkva, ha tudnám, akkor fut előre a motort. Találkozott és hozta haza, eltávolítjuk a kulcsot a csomó, tedd az asztalra, megcsókolta az arcát, és távozott.
És többé nem jelent meg.
Azt gondolta. Semmi sem jött. Sírt. Semmi sírt. Azt írta neki - elhallgatott. Hívta őt - megígérte, hogy hívja vissza. Azt várta és várja meg, amíg most. Már nem sír. Azzal érvel, hogy ha jön, akkor nem is veszi sértésnek azt. Nem egy rossz szót sem.
Az utolsó dolog, amit tett - küldött neki egy levelet. Ez nem sikítani, nem hisztéria, és nem követelmény. Ez suttogás a lélek, nem állítja, hogy válaszoljon. Mi lesz - az idő fogja megmondani, de szeretném figyelmeztetni egyszerre - nem tanítani, hogy levelet írnak, és könnyes vádlott, ki lesz az ember csak bosszantó. Nem kell küldeni, mintha téves esemesok, hogy nem volt ok arra, hogy tárcsázza a számot, és elnézést, hogy Julia írta a barátnőjének. Ha a szenvedélyek fúj a tető - olvasható zsoltárok.
Ugyanakkor tudjuk, hogy egy ilyen levelet Catino egyszer küldi. Ez nem játék.
Passion virtuális szerelmes levelek érzéki, gyönyörű hazugság és hamis remények korunkban megtalálható minden alkalommal. Ma dolgozom öt szerencsétlen nőket, akiket semmi sem marad, a sérült szív, és a másik kettő és kibelezett erszényt. Meg kell írni a szív, ahogy Kate, majd küldje el és ne várjon. Ha mer, akkor csináld elsősorban maguknak.
„Volt egy hibátlan újszerű, mint a filmekben. Az első ülésen, első pillantásra, egy sóhaj világ a feje tetejére állt. Volt egy kérdés: „Szükség van-e?”
Te csak töltse ki a teljes teret. Csak egy új bolygót. Nem, a világegyetem! A bolygó nem tartalmaz érzéseinket!
Nem szabad belélegezni egymást, nem tudták megtörni az ölelés, mert akkor most jött le a bőr a bőrön. Hazamentünk, hanem két ellentétes pólus követte egymást, az egész város, vagy akár több száz kilométerre között Szentpéterváron és Moszkvában.
De egy bizonyos ponton, akkor valószínűleg felébredt, és rájött, hogy tud lélegezni az övé. De elfelejtettem mondani róla. Én továbbra is lélegezni Önnek.
Amint hazaértem, és rájöttem, hogy nem voltál ott. Nem levegő, melyet lélegezni. Olyan volt, mint a robbanás egy csillag. Shards átrepült a világegyetemben.
Próbáltam megragadni legalább egy darab, bár egy darab az én világom, de mindhiába.
Igen, nem vagyok halott (még nem tudom, hogyan).
Igen, mondtam magamban, hogy tiszteletben kell tartani a választást, és az érzéseidet. Szerelmem - ez csak az én szerelmem. Nem kell, hogy szeressen, csak mert úgy érzem. Akkor nem akarod, csak azért, mert azt akarom, hogy reszketni.
Nem baj, tudtam, de, Istenem, mi köze van a szív?
Bár valószínűleg érdemes megköszönni.
Köszönöm, hogy rám szárnyakat kötött selyem szalagokkal és repülhetnek, majd kitépte a szárnyait az élő.
Köszönjük, hogy az üzleti, független és meglehetősen cinikus nő ihlette mese a szeretetről, majd megtörte ezt a történetet, hogy szilánkok mély nyomot hagytak a szívemben.
Köszönöm, hogy létrehozta a hátsó és a megbízhatóság, majd tolta ki a hangulatos kis világ a káosz a külvilág felé.
Azt mondják, ami nem öl meg minket erősebbé tesz minket. Talán akkor, amikor meggyógyítja a szív és vissza, azt mondom köszönöm ezt az új erő.
Akkor, de nem most.
Most próbálom megérteni, mi váltotta ki a robbanást. Próbálom emelni a fejét büszkén, és igazítsa a vállát, de a vérzés újra emlékezteti magát.
Mosolygok, mert a sírás szív még mindig nem látott senkit.
Mosolygok, mert mindig azt mondta: „Te egy erős nő, erős, és nem sírni!”
Cry! És hogyan! Howl a kétségbeesés, a földön ülve egy üres lakásban. A felhalmozott magány. Végtére is, a magány - ez nem, amikor egyedül vagyok, és amikor nélküled.
Miért írom ezt az egészet? Nem tudom.
Pontosan tudom, mit Utállak nem tudok, és nem akar. Gyűlölet - bűn, és nem akarom megbántani Istent. Mert nem lehet kihúzni a szívét a szerelem - Isten ajándéka -, és töltse meg a rosszindulat, a gonoszt.
Írok, valószínűleg azért, mert még mindig próbálják töredékesen szerint összegyűjti szemes világegyetem, az univerzum. Mint egy kislány, kapaszkodott a homokos tengerparti házban, amely még lemosni vízzel.
Csak azt akarom bevallani magamnak, hogy engedje el, te és én szeretném, ha nagy boldogság az életben! "
Share az oldalon