30 éves a film Mary Poppins, Viszlát
Vertinskaya nem válnak "Lady Perfection", és Natalia Andreichenko lefogyott 15 kg
30 évvel ezelőtt a rendező Leonid Kvinikhidze befejeződött a forgatás a csodálatos zene teleskazki az ideális az angol nővér, aki repült az esernyő „a változás szele.”
- Sőt, azt tervezte, hogy lelövi a film nem a gyermekek számára, és egy zenei mese felnőtteknek, - mondja a rendező Leonyid Kvinikhidze. - Számomra a meglepetés volt, hogy a film nagyon sok gyerek.
A vezető szerepe a Mary Poppins, próbáltam sok színésznők, beleértve Anastasia Vertinsky. De nem tetszik a zene, ez jelenleg egy másik módja annak, hogy képviselje ezt a szerepet, és elváltak útjaink. A felmérés az orr, mindannyian készen, a táj is épül. És a főszereplő nincs jelen! Majd Maxim Dunaevskii, aki azt írta, a zenét a film, meghívott a házába. Azért jöttem.
Volt Natasha Andreichenko, imádott. Nos köszöntötte, leült. Hirtelen Maxim leült a zongorához, játszott elég, Natasha podpela és Maxim egyebek mondta, hogy Mary Poppins van. Rájöttem, hogy ez az egész lettek elhelyezve játszva, akarták meggyőzni Andreichenko válhat a főszereplő.
Azt kifogásolta, mondván, hogy szükség van egy elegáns hölgy, majd Natasha volt egy hölgy egy kanyargós alakú.
Azt mondtam neki: - Natasha, játszott az „Sibiriada” te nekem - egy orosz szépség, testes nő.
Ez - számomra - És mit akar?
Albert Filozov - Mr. Banks
Larisa Udovichenko - Mrs. Banks
- Kell egy hölgy Perfection! Akkor először is szükség van, hogy lefogy.
Megkérdezi: - Mennyi idő még?
- Egyáltalán semmi.
Egy hét múlva és fél azt kell kezdeni forgatás! Általában beszélgettünk, nevettünk. Törtem az agyam, akit lelövöm, az idő fogy. Aztán két héttel Natasha megjelent előttem majdnem felnőttek vékony 15 kg! Nem tudom, hogyan csinálta.
Avdeychenko a filmben "Sibiriada" (balra) és a "Mary Poppins, Goodbye" (jobb)
A titok a diéta színésznő még nem adtak ki. By the way, énekelni Andreichenko a film nem kapott.
Feleség fiával Dima.
Minden azzal kezdődött, Vladimir Valutskiy script munkái alapján az angol író Pamela Travers. Ez volt ő, aki 1934-ben jött egy mese a dada-varázslónő élvező nagy népszerűségnek hazájában az író, és más európai országokban és Amerikában. „Amikor a forgatókönyvet lépett hozzám egy ajánlatot, hogy őt dolgozni, nem kételkedett, hogy fogom csinálni ezt a filmet - mondja Kvinikhidze. - Csak azt akartam, hogy egy zenei film, és a kezdeti script nem tervezve. " Azonban csatlakozik a Maxim Dunaevsky zeneszerző, a híres zenei „D'Artagnan és három testőr” és a „Carnival”, amellyel a rendező barátja volt és költő Naum Olev „Mary Poppins” megtalálta a hangját. Hat dalról Dunayevsky voltunk készen áll a forgatás. Egyszer egy interjúban: „Zene újság” Dunaevskii elismerte, hogy ez a film - a kedvenc munkája: „Ez az én csúcsteljesítmény, ahol az elfogadott maximális voltak tükrözi a törekvéseit az én zenei ötletek.” Ez nem meglepő - elvégre a zene írt egy szerelmes férfi. Viszont abban az időben, a felesége.
Ezt követően grammzapisey stúdió „Melody” megjelent egy dalt a film külön lemezen.
Amire szükség volt egy csengő dallamos hang. Ez kiderült, hogy Tatyana Voronina, a doktori iskola pop jazz tanszék - Vladimir Voronin felesége, a dobos „SV” (korábban „feltámadás”). Ez a csoport felvett zenét a film. Az egyik a próbák, a gitáros kínált Maxim Dunaevskaya hallgatni dal végzett Tatiana, aki azért jött, hogy látogassa meg a férjét. „Én azonnal beleegyezett, így a mágikus tűnt számomra a zenét” - mondja Voronin, aki akkoriban 24 éves volt.
Volt azonban egy „de”: Andreichenko hangja egyáltalán nem felel meg a már rögzített dalok Voronyin. Nézd új énekest, és átírni a zene már túl késő volt. Azonban a színésznő megígérte, működni fog a hang, hogy változtassa meg az alacsony és a magasabb, és megfelel Voroninsky. És ígéret teljesült, így a forgatás kezdődött haladéktalanul ...
Többek között, a szerepét a Mary Poppins hirtelen megváltozott a sorsa a színésznő Natalya Andreichenko. Amerikai producer, rendező és milliomos Maximilian Schell látott orosz színésznő ebben a szerepben, azt mondta: - Nem fogok nyerni ezt a nőt!
Amerikai milliomos Maximilian Schell
Lembit Ulfsak Mr. Eya
De a hangja hőse most adta Alexander Abdulov. A vokális Hey Mr. Paul Smeyan végre (by the way, a felvétel „rossz időjárás” dalokat hátlap énekesek részt popénekes Natalia Vetlickaya, miközben a feleségét nevet). Hangmérnöke a film volt az egyik elismert mesterek - Jurij Rabinovich, így a hang kiváló minőségű.
„Amikor megkaptam a hívást a személyzet, tanultam Szentpéterváron Akadémia Vaganova Balett, Anna emlékeztet. - meghívott meghallgatásra Moszkvában. A hétvégén érkeztem. Azt kérték, hogy megtanulják, két kis szöveget. Emlékezz rám első meghallgatáson néhány vékony, apró fiú. És csak akkor, Philip, hogy azonnal megtetszett: ő volt világos, gátlástalan és tehetséges. És az összes minta volt Anastasia Vertinskaya amivel nagyon kényelmes, ismerjük, mint az anyám, anyám barátai voltak Philip vele. " „Igen, Vertinskaya volt egy nagy próba - mondja Rukavishnikov. - Nekem úgy tűnt, ez a boszorkány, a hő áradt belőle, vegye figyelembe, hogy a gyermekek nem tudott segíteni érzi magát ...”. Amikor a lány hozta tárgyalás és a rendező megkérdezte: „Ki akar játszani?” Ő mutatott Philip Rukavishnikov, és ők lettek a film cine testvérpár.
- A forgatáson szerettük Natalia Andreichenko, - mondja Anna Plisetskaya.
- Ne feledje, hogy a make-up, mielőtt lelőtték eltemetni néhány csepp a szem, fehérjék lett kékes árnyalatú, majd vesz egy közeli szemét.
A hangulatot a forgatáson uralkodott csak elképesztő, jó volt!
Mary Poppins és néleusz
És Anna Plisetskaya, balerina, úgy tűnt, nehéz nem táncolnak jelenetek. Néha fel saját, ha a telephely nem rendelkezik nagybátyja vagy anyám, aki szintén segítették a tánc. Például egy epizód a parkban, közel a szobor, amikor táncol egy fahíd, a lány tegye a saját, vagy inkább improvizált. És a legnehezebb filmkészítési nap Anna bebizonyította, hogy ha volt egy szerelmi vallomás a „márvány fiú”: „A 11 éves, alig tudott a szerelem, ezért megpróbálok játszani Júlia ott. Emlékszem, hogy Philip nagyon féltékeny, mikor Neleyu. Nem tetszett neki a fiú, szobor, nagy és esetlen. "
Philip Rukavishnikov azt mondja, hogy az iskola senki nem figyelt debütált. Talán ezért, hogy lélektelen film működik, akkor inkább a film, és nem távolítják el - úgy döntött, hogy folytatja a családi dinasztia lett építész és szobrász. Most Amerikában él.
És Anna Plisetskaya azonnal a forgatás után ment vissza az iskolába a balett iskolában: „osztályok elfoglalt minden időmet a reggeltől késő este. Laktunk egy ördögi kör, ahol a belépési külföldi. Ezért, ha nem volt népszerű, miután ezt a szerepet, ő ment el mellettem ... „Mindazonáltal, ellentétben Rukavishnikova, Anna sohasem hagyott színészi karrierjét, nem csak a megszerzett és mások. Most ő és táncos, és a rendező, és a színésznő és énekes, producer. És még egy utolsó álom megtestesíteni az ötlet egy új képet Leonid Kvinikhidze. „Mi az? Először megkérdezte, és most szeretném meghívni őt, mint a rendező az ő termelés”, - mondja Anna.
Kisasszony Andrew (Oleg Tabakov)
Szerint a rendező, ő az az ötletem támadt a fejében a szerepe a dada, Miss Andrew hívja az embert. „A forgatókönyv kisasszony Andrew írták le undorító különösen egy szörnyeteg, és én a szórakozás kínált ezt a szerepet Oleg Pavlovics Tabakov, - mondja Kvinikhidze -. Tabakov öltözött női ruhák, ő csatolt számlák mell nakrasili köröm és adományozta forgatás még a számlát vas Fix a fogat. megkérdeztem Fix eltávolítani, vagy hozzon létre egy értelemben, hogy már nem kell szörnyű dada, hanem egy igazi ugolovnitsa. Oleg Pavlovics játszott huligán, groteszk. "
„Teljes merítés!” Boom Admiral (Zinovi Gerdt)
A szöveg a szkript gyakran változott során a forgatás. A eleven illusztrációja ez volt az a pillanat a párbeszéd a bunkerben admirális Boom által Zinovy Gerdt és Mr. Banks (Albert Filozov). A híres mondat a párbeszéd:
„Admiral Boom: És milyen sportot szeretne?
Mr. Banks: bicikli.
Boom: És még mindig, fű hockey ".
A festői forrás szöveg Valutskiy:
„És ami a legfontosabb, nem probléma. Odafent folyamatos környezetszennyezés, és nincs környezetszennyezés! Ott, a tetején tüzek és árvizek, és a tűz és a víz ellenállását itt. Ott - az energia válság, de itt - nincs válság! Revizorok, látom át a periszkóp egy mérföldnyire, és azonnal lerombol. És a TV-ben csak nézni oktatási programok. "
Zinovy Gerdt gúnyosan megváltozott az alábbiak szerint:
„És ami a legfontosabb, nem probléma. Elkapták a teljes környezetszennyezés itt ... itt általában nem jelent védelmet. Nem, a környezet, nem szennyezi. Elkapták a tűz, árvíz, szökőár, tele vagyunk tűz-, víz-, cunami-biztos. Ott vannak, és az energiaválság, és mi az abszolút autonómia! Hol van a válság? Hol van a válság? Hol? Amikor látom a periszkóp az adóellenőr, fekszem a padlón, és kapcsolja be a TV-ben! A TV-ben nézd csak tananyag. "
A rendező akarta, hogy újra a hangulatot a forgatáson a jó angol városban. Különösen ez a pavilon „Mosfilm” rövid idő alatt épült a Cherry Street. Seat területén „Mosfilm” igazi tó és pavilon alakították része a táj, ahol forgatták sok jelenet a film. By the way, a táji elemek részt a táj és más filmek.
A többi autó is meg trükkök.
A kép gedeerovskoy autó Multicar hozza zongora Mary Poppins - a szovjet állampolgár, ez a gép szimulálja a tengerentúlon.
A forgatás, hogy kioltsa a tüzet, rendezett úr Hé, külföldi autók nem volt elég. És a film megy a tűz „KAMAZ” narancssárga villogó fények. A Szovjetunióban a tűzoltók dolgoztak a piros autó egy fehér csíkkal, kék villogó fények, sok néző, hogy „KAMAZ” az idegen dolgok.
Catch kifejezés a filmből:
Ah, milyen boldogság, hogy megtudják, hogy én vagyok tökéletes.
- Apa, azt ígérted, hogy mondja el, hogyan lehet pénzt.
- Sokkal jobb, hogy kérje az anyám, hol eltűnnek.
Ő jön, ő lesz kedves és gyengéd. A változás szele.
- Hol aludtál tegnap este?
- Ezek a kérdések nem felelnek meg a hölgyek, urak, mert nem kérdez.
Mi ez undorító módon, hogy a szomorú hírt egy ilyen boldog nap!
Minden jó dolog véget ér.
Hat hónappal a rossz időjárás, hat hónap - abszolút sehol.
A film népszerű ma:
Gyönyörű téma. És mi A. Vertinsky fotók! és én nem tudom, hogy ő felvételizett a szerepet, hogy nem szereti a csodálatos zenét M.Dunaevskogo. Wow.
A film tartják olyan mértékben. és hogy lehetetlen elképzelni, hogy a többi szereplővel, én nem beszélek a zenét.
Zene csak Schlager! Minden.
És hogyan N.Andreychenko sikerült eltávolítani 15 kiogramm és fél hét alatt. Az elme boggles.
Leült a levegő és a víz. A másik és nem tudja elképzelni. De egy ilyen mutatvány, természetesen. Volt értelme.
Dale, mit érzem vzbalamutil.
Burunduk
jön a rádióban ma este. Csűrcsavar továbbra)))
legalább próbálja meg egy pár dal a film scroll))
Csak akkor kell, hogy a becenév nem az alapértelmezett
ha jön, írok az 1. dolog, hogy a mókus))) egyébként, amíg nem tudja, hogyan kell változtatni a nick, és megtilthatja))))
Azt hiszem, Andreichenko film talált nagyobb, mint az elveszett
Tatiana