7 titok smink ázsiai szemmel

Ez csak azért történt, hogy a lány ázsiai megjelenése csak ejti a férfiak, egy szemmel csak. Mi a titkuk? - kérdezed - igen, hogy sokat tud a smink bájos, hogy hat fiúk, mint a hipnózis. Ázsiai make-up - az egyik legnehezebb. Annak érdekében, hogy egyszerűsítse a technika alkalmazása során, meg kell tudni néhány titkot, ami látható alább.

7 titok smink ázsiai szemmel

1. Fényes árnyék század

Az első trükk az ázsiai smink, ami beszélni, hogy alkalmazni egy könnyű árnyék. Tudnod kell, mikor kell abbahagyni. Ne használja túl sokat, de azt is, nem nélkülözheti a fény árnyék, mert hogy szem fülbemászó és még több figyelmet!

2. Sötét árnyékok vagy árnyalatú középtónusokat a kontúr mentén

Miután foglalkozott fényes árnyék a szemhéj, szükséges, hogy egy sötét árnyalatú vagy árnyalatú középtónusokat a kontúr mentén a terület - éppen a szemhéj, de nem a terület a szemöldökét. Ez valóban a szemét, és szikrázó a látszatot keltik, nagyobb szemét!

3. Könnyű árnyalatot a szemöldök

Most, hogy a szemöldök! Ebben a részben az arc kell alkalmazni világos árnyalatok! Fehér fém tökéletes a közelében a szemöldök, és ez jól kihangsúlyozza a szemed színét! Ha alkalmaz egy árnyék ezen a területen meg kell bizonyosodni arról, hogy a szemöldök ápolt!

4. Alkalmazza szemceruza mentén az ostor vonalon

Ázsiai szeme - az egyik legszebb szeme, amit valaha láttam, függetlenül attól, hogy a színek és formák, ezek egyszerűen csodálatos és nagyon sokoldalú! Ha szeretné a smink lenyűgöző volt, csak használja szemceruza mentén az ostor vonalon. Így küldje el a szemét a legkedvezőbb fényt magad!

5. Alkalmazza szemceruza a vízvonal

Alkalmazása során a szemceruza mentén korbács vonal, ügyeljen arra, hogy dolgozzon egy kicsit mélyebbre a vízvonal. Ez biztosítja, hogy a smink fog meg igazán elképesztő nem számít, hogy milyen! Vízvonalig mentén belső széle a szem. Összefoglalva nehéz, de megéri!

6. Vigyen szempillaspirál a felső és alsó szempillák

Most mi a helyzet szempillaspirál. Meg kell alkalmazni, hogy a felső és az alsó szempillák. Így, akkor a teljes hatást, és a csillók vannak kialakítása a gyönyörű szemét. Mindig itt bármilyen make-up, bár nem vagyok az ázsiai, de ez különösen fontos, ha Ön ázsiai megjelenése és rövid csillók.

7. A felső szárnyas szemceruza

Végül a legjobb trükk az Ön számára, ázsiai lányok kapcsolódó bélés, - a szárnyas szemceruza. Csak a mellett ez a kis felfelé mozgás valóban változtatni mindent. Ez tényleg egy szép színfoltja a mandulavágású szemek. Én személy szerint szeretem ezt óceánjáró, de nem csak intézd el! Nem dolgozik?

Kapcsolódó cikkek