5 cent a Subaru xv (Subaru XB) CVT
- CVT figyelmesség sebességgel csak 40-60, nincs módja annak, hogy gyorsan terjed, ezért van, hogy előre, amire szüksége van, hogy lépést annak érdekében, hogy borítani az általános;
- tükör kapcsolódik túl alacsony, az a magasság és kényelmes elhelyezését lezárja a közepén a szélvédő;
- podeska rossz munka végre a kis dudorok nagyon alacsony mozgási sebességét (fekvő érzés pattogó a csomagtérajtó), a béka egyáltalán
-
Ha vásárol, miután a 300 km-es távon leállt tempomat. Kiderült, hogy a biztosíték kiégett, de azért.
Management - alig van olyan autó hasonló áron, első osztályú szigorú ellenőrzés.
Felfüggesztés - nem nehéz, de nem sarok
Hátrányok nem látja. Az egyetlen dolog - a festék jobb lenne, véleményem szerint
25000km - leállt a jobb első ablakemelő
Vette XV mindennapi használatra a városban kényelmesen parkolni a városon kívül nem fél, hogy a sárban, előveszi erőlködés nélkül, tél volt ragadtatva az állandó összkerékhajtás, az autó nem jelentkezik be a jeges, még szöges gumik, hó sodródik a 0,5 méteres mozgó egyszerű, mégis fontos biztonsági és XV tekinthető a legbiztonságosabb crossover.
Azt volt sok autó, itt és most, és a szedán és a SUV. Azt akartam, hogy vesz egy autót, hogy a felesége, hogy magát néha lovagolni néha. Ahhoz, hogy négykerék-hajtás (elöl nem ismeri után M35h kezdődött), hogy nagyobb hézag (ihlette havazások és a Pathfinder) a pályán az erdőben lehetett hengerelt a partra, ahol a homok szabadságra. Részben ez volt a park kényelmesen. Nos, ez egy normális összeszerelés kezét. Tehát, barátaim. Mindezek a tulajdonságok Subaru! A gép annyira, hogy a felesége átültetett Föníciába (hosszú ideig meggyőzni), és a város maga mozog csak a Subaru. Super kezelése (közel sem állt mellette), kiváló felfüggesztés (át a síneken nem tormozhu), leszállás egy szedán (sokkal kényelmesebb, mint Pathfinder), Tető - még Ikea szekrények én vezetek. Boldog, mint egy elefánt. Csak miután Infiniti (300 LE) nem elég. 15 shke lenne kancák 200-250 - az árak nem lenne rá. CVT sokkal jobb, mint a Mitsubishi (anya túrák). Reel nagy.
Fog személyzet szar (helyébe fénykibocsátó diódák). Mirror oldalán, amikor lovaglás dob sár. Fűtött ablaktörlő - bármit.
És minden! minden más nagyon boldog.
20 t.km - egy nagy repülés. Gyenge csomagtérajtó zárja az ajtót (hidegben nem az első alkalom).
Kiváló minden időjárási járművet. Parkolás bumm (határok nem akadályozzák))). Úttartás, mint egy bulldog. Az ergonómia nagyon jó. Helyek minden hiányzik. A feleség hajtások öröm. Felfüggesztés merev, de ez egy nagy plusz a rossz értelemben, de van ritkán jó. Télen, a ház, a síelés és a város egy öröm.
Télen, amikor elhúzódott az egyenes út nem folyik be a repedés régió torpedókat. A kezelt telepítése elülső felső rugóstag „Cusco”. Ugyanakkor a gép lesz több „gyűjtött” legjobb legyőzi a villamos pálya. Személyzeti xenon Éppen létre, meg kell azonnal megállapítani a normál érték felső határának, és akkor boldog lesz.
14 hónap, 25 ezer kilométer. Csak előírásoknak.
város nélkül metró
Vezetési minőség magasságban. Fogyasztás dalnyak mint a személygépkocsik (esedékes vario ezer fordulat dvigla 1500-2500). Hatch átlépni a teljes méretű SUV. Patriot teljes superpuperlyuks.
Ár.
Nebogatov berendezés (szemben a koreaiak), de a ergonómia az 5+.
A furcsa kombinációja egy teljes készlet, lehetetlen, hogy maximálisan komplektuhi (az S betű van, és sín) nélkül siduh bőr (bőr jelöléseket nem ásott, azt akarjuk, hogy a szövet és a végsebesség), lehetetlen, hogy válasszon az opciók csomagok (mint VAGov).
Kitűnő kezelhetőség, lenyűgöző teljesítmény, alacsony gáz kilométer, jó látási viszonyok, kényelmes viselet a vezetőülésben, rengeteg helyet a hátsó utasok számára.
Túl kicsi törzs, kellemetlenül található bekapcsológombot fűthető első ülések, útközben kényelmetlen vezérlő fejegység miatt a nagy számú virtuális gombok.
5 hónap működés nincs sérülés. Szokásos olajcsere és szűrő TO-0.
Magnificent kezelhetőség (értékeltük előzés Fur) komplex a bevonat permeabilitását, viszkózus földre. Jó a városban és országúton. Mint egy kecses megjelenés és a teljesítmény. Ugyanakkor az összkerék-meghajtású autó gazdaságos.
Rusztikus belső, kis tartályokban a kis tételek.
Tágas belső tér, ergonómia, jó geometriai kereszt, jó Shumka tapasztalataikról ellenőrizni. Útközben folyamatosan megy, és kiderül, legyek, és egy 2,0 motor leszámoljon minden növekedés, még jeges körülmények között. Megjelenése és kellemes a szemnek.
amíg az összes elégedett
Subaru AZ megy haza, és ez zamechatelno.Vladeyu ez az autó már egy éve, és nem kár nem volt csak az olaj és raskhodniki.Po város naslozhdenie egy rája, és kezdődik a 2,0L motort oly módon, hogy annyi az ülés prések .Raduyus vásárolni minden nap dolgozni ezzhu.Moy megszokott módon is nemrég vettem X Vishki, öröm bőven.
Mert ezt a pénzt, akkor vegyél nemcsak Subaru XV, hanem igen biztonságosak, kiváló kényelem, áteresztőképesség az úton, és egy sima, egyenletes Természetesen a pálya körül. Én nem hiszem, sokáig, és csak kiment, és vettem magamnak ezt a narancssárga csoda! És a legkevésbé sem sajnálom.
Azt még nem javították még
Subaru XV én már több mint fél éve, és elégedett a választás. Elindítja simán és finoman a 2.0 motort. Csodálatos, úgy érzi, a primer, a futómű készül a szív és a lelkiismeret, kimentem a pályán, és nincs egyenlő vele. Ja, majdnem elfelejtettem, a belseje nagyon kényelmes és szép.
Még nem javították.
Benzin, CVT, Összkerékhajtás
Azért jöttem, hogy a szalon egy Subaru autó vásárlás. XV vége volt a listámon, de rájöttem, miután a tesztvezetés, tévedtem. Subaru XV célja azoknak, akik szeretik a gyors vezetés az autópályán sebességgel érez benne. Alapozók észre sem dudorok és gödrök, és a belső tér kellemes és kényelmes. Most megyek dolgozni büszkeség xv.
1. jó dinamikát helyet, és akár száz, majd leereszt.
2. A távolság nagyon tisztességes.
3. azt írta, hogy eszik olajat, nem eszik semmit, amíg, centiméter szint fölött, és nem esik.
4. Az áramlási sebesség 10,5 liter város (egy múltbeli 2,4 limuzin autók és ettek 16 neve: P)
5. a csúszós utakon is jó, a bank nem fog gyorsítani.
6. permeabilitás jó egy crossover, a homok és a hó osztályban.
van egy csomó leírni
Kényelmetlen ülések, különösen az emberek problémái a hátsó,
Mirror Lobovyk épített ki az alacsony, eltakarja,
tűzhely a hideg nem túl hatékony, különösen a hideg láb, akkor is, ha egy speciális mód,
lassan felengedett Lobovyk,
napos időben torpedó tükröződött erősen a szélvédőre, megzavarja a normális felülvizsgálatát.
1. Gyenge Shumka kerékjáratok és a belső egészét.
2. Ha a vezetés „track” néha dob kissé oldalra, akkor lehet az oka a gumi, amíg rájött.
3. Corners elülső alsó utasoldali fagyasztható néha vezetés közben az autópályán.
4. Navigációs kedves kicsit kényelmetlen, de valószínű, hogy a szokások, Navitel valószínűleg fel.
5. Tilt Wheel „dokatka” kényelmetlen és ha telepítve van, akkor ismét el kell távolítani, és tegye a kerék javítás után, dupla munka és vezetés közben égeti AWD lámpa, mert a különböző átmérőjű kerekek.
nem volt kár.