3. projekt helyett rendszeres lencse Autó DVR

Többnyire cseréjére vonatkozó utasításokat a standard lencse a széles-F200 / F500 kamerák. Lehet, hogy megteszem a többi kamera.

Úgy döntöttem, hogy hozzon létre egy új témát, mert lehet, hogy az érdeklődés nem csak a téma a DS103. Ha valami baj van, majd hagyja, hogy a moderátorok fog tulajdonítani tárgyát DS103.

Az egész kezdődött azzal a ténnyel, hogy vettem magamnak az anyakönyvvezető, de mint mondják, hogy mindent nem tetszik valami, akkor a lencse nem így van, akkor regom hogy valami baj van. Miután sok csoszogó, mint ami vonzott DS-103, és a leveleket a PM-shraybikus rám dobott egy linket. Régebben azt gondoltam, hogy valami vásárolni, de azt nem tudják, mit menetes 12h0.5. De amikor a recepciós rájött, hogy a legkisebb fókusztávolsága 3,5 nekem, nem elég jó. Native lencsét a DS-103 megéri 3.6, és a felbontása 1920x1080 nagyjából 90 vízszintesen (a tárgy foglalkozik szögek mérésére), hogy a város, mert nem túl jó. Ezért elkezdtem keresni, ami érdekes, és megállapította, ez a darab egy ilyen

kezet viszket, hosszú, meredek, de nem tudott ellenállni rendelhető.
a végén, hogy mi történt (további képek itt). Azt kell mondanom, úgy tűnhet, hogy valaki, hogy sok nagy, de valamilyen oknál fogva létrehozott egy témát, vannak nyilvántartások, amelybe a lencse lehet venni külön a testet, és ott van szükség, hogy tartalmazza a Fantasy Flight, és továbbítja

Most eredményeként (5MP fotók nagyjából ugyanazon a ponton):
fotók a natív lencse

fotók az új Lencse F = 2,8 mm

fotó egy új objektív F = 12 mm

eBay bejegyzett védjegye eBay Corporation. Ez a weboldal semmilyen módon nem áll kapcsolatban eBay Corporation, sem a befejezése online tranzakciók, vagy bármilyen más módon megsérti a szabadalmi vagy társasági jog eBay Corporation. Ez a weboldal az oktatási célokat szolgál. Bármilyen védjegyek vagy emblémák itt használt ingatlan saját tulajdona.

Community Forum Software by IP.Board.
Engedélyezve: Pavel [Balu]