100 Szerelem könyvek - tanulás, hogyan kell manipulálni az embereket
1. Tanuld meg irányítani magát. Vegyük a legjobb a érzelem. Elérni, hogy szem előtt tartva. Ha úgy dönt, hogy lefogy - A módszer és nem térnek meg. Rajtad múlik. Adj magadnak egy ígéretet, hogy ne dobja semmilyen esetben nem fejezték őket. És kövesse azt. Tedd gyakorlatokat minden reggel - roppant fegyelmezett. Ismerje meg, hogy adj magadnak megrendelések és kövesse őket feltétel nélkül. Ez az első és legnehezebb lépés a tudomány a manipuláció. Szervezze magad.
2. Start kisebb kérések (zárja be az ajtót, kérem. Adj, kérjük, toll). Miután a megkeresés a beszélgetőpartner szükségességét, hogy őszintén köszönöm, és egy bók, mint például: „Te olyan aranyos.” Fokozatosan a kéréseket kell bonyolítani, és minden bizonnyal jutalmazza az a személy, a bókokat. Bók - ez egy pozitív érzelem, hogy ad egy személy egyfajta önértékelés. Teljesítésének elmulasztása miatt a kérelem nem szemrehányás egy férfi. Csak csináld magad. Egy személy szenved az érzése, hogy ő ellenzék nem befolyásolja az eredményt, de kiderült, hogy teljesen felesleges.
3. Mindig jót mond azoknak az embereknek, hogy baj. És fordítva. pszichológiához úgy van felépítve, hogy ha idéző érdemi másik egyén, kezdjük lázasan keresni a hiányosságokat az elme, és fordítva. Mondjuk egy pár bókokat a felettesének a dohányzó és akkor lehet csodálkozni. Ha azt szeretnénk, hogy valaki, hogy hozzanak létre más személy ellen - használja több dicséretet, megcsodálta jelzőket és referenciák az eredményeit az egyikük beszél.
4. Adja szolgáltatások a kis oka. Néha pripodnesennaya csak egy csésze kávé és sütemények a jövőben viszont a férfit a szövetségese. Az emberek észre a jó hozzáállás, és tudat alatt kezdődik, hogy fontolja egy kedves, édes, őszinte. Úgy emlékszem a jó cselekedet őszintén teszi, anélkül, hogy megvárná előnyök és a megfelelő időben lesz kész segíteni megoldásában egy nagyon komoly probléma.
Olvastam Carnegie vannak pontosan ugyanazt a tanácsot, és ez tényleg működik fontos emberek azt hiszik, hogy irányítani engem, és én valójában a csendes és csavarva senki sem észreveszi, hogy követik a vágyaimat!
Nem tudom, hogyan, de én drugig prikrasno tudja, hogyan kell manipulálni az embereket anélkül, hogy distsyplinirovanosti, csak meg kell magát, és néha sderzhyvat idegek és néha hagyja, hogy csak a megfelelő pillanatban.
taaaaaaaaaaaak de nehéz fegyelmezni magát. Van egy nagyon hosszú időt próbál, és hasonlók kapunk, de megint letér a ritmust. Általában senki sem mondta, hogy könnyű.
teljes szemetet, de csendben működik, de én nem változott magam lusta vagyok semmit, de az emberek hallgatni rám, és engedelmeskedik