100 Szerelem könyvek - tanulás, hogyan kell manipulálni az embereket

100 Szerelem könyvek - tanulás, hogyan kell manipulálni az embereket

1. Tanuld meg irányítani magát. Vegyük a legjobb a érzelem. Elérni, hogy szem előtt tartva. Ha úgy dönt, hogy lefogy - A módszer és nem térnek meg. Rajtad múlik. Adj magadnak egy ígéretet, hogy ne dobja semmilyen esetben nem fejezték őket. És kövesse azt. Tedd gyakorlatokat minden reggel - roppant fegyelmezett. Ismerje meg, hogy adj magadnak megrendelések és kövesse őket feltétel nélkül. Ez az első és legnehezebb lépés a tudomány a manipuláció. Szervezze magad.

2. Start kisebb kérések (zárja be az ajtót, kérem. Adj, kérjük, toll). Miután a megkeresés a beszélgetőpartner szükségességét, hogy őszintén köszönöm, és egy bók, mint például: „Te olyan aranyos.” Fokozatosan a kéréseket kell bonyolítani, és minden bizonnyal jutalmazza az a személy, a bókokat. Bók - ez egy pozitív érzelem, hogy ad egy személy egyfajta önértékelés. Teljesítésének elmulasztása miatt a kérelem nem szemrehányás egy férfi. Csak csináld magad. Egy személy szenved az érzése, hogy ő ellenzék nem befolyásolja az eredményt, de kiderült, hogy teljesen felesleges.

3. Mindig jót mond azoknak az embereknek, hogy baj. És fordítva. pszichológiához úgy van felépítve, hogy ha idéző ​​érdemi másik egyén, kezdjük lázasan keresni a hiányosságokat az elme, és fordítva. Mondjuk egy pár bókokat a felettesének a dohányzó és akkor lehet csodálkozni. Ha azt szeretnénk, hogy valaki, hogy hozzanak létre más személy ellen - használja több dicséretet, megcsodálta jelzőket és referenciák az eredményeit az egyikük beszél.

4. Adja szolgáltatások a kis oka. Néha pripodnesennaya csak egy csésze kávé és sütemények a jövőben viszont a férfit a szövetségese. Az emberek észre a jó hozzáállás, és tudat alatt kezdődik, hogy fontolja egy kedves, édes, őszinte. Úgy emlékszem a jó cselekedet őszintén teszi, anélkül, hogy megvárná előnyök és a megfelelő időben lesz kész segíteni megoldásában egy nagyon komoly probléma.

Olvastam Carnegie vannak pontosan ugyanazt a tanácsot, és ez tényleg működik fontos emberek azt hiszik, hogy irányítani engem, és én valójában a csendes és csavarva senki sem észreveszi, hogy követik a vágyaimat!

Nem tudom, hogyan, de én drugig prikrasno tudja, hogyan kell manipulálni az embereket anélkül, hogy distsyplinirovanosti, csak meg kell magát, és néha sderzhyvat idegek és néha hagyja, hogy csak a megfelelő pillanatban.

taaaaaaaaaaaak de nehéz fegyelmezni magát. Van egy nagyon hosszú időt próbál, és hasonlók kapunk, de megint letér a ritmust. Általában senki sem mondta, hogy könnyű.

teljes szemetet, de csendben működik, de én nem változott magam lusta vagyok semmit, de az emberek hallgatni rám, és engedelmeskedik