2 Freestuff műanyag (PET palackok nyomtatási)

Tehát ez a második alkalom, Wikipedia
Megpróbálok írni, amit meg lehetett tanulni a kísérletek.

1) A különbség a palackok
Mint kiderült, a palackok nem csak fizikailag, hanem a műanyag tulajdon, ahonnan készülnek.
Minél nagyobb a térfogata a palack, a vékonyabb a fal az ő, a sör 3L, ez 0,25 mm, míg a palack térfogata 1,5 L ez körülbelül 0,4 mm
Egy 1,5 literes palack jön ki, hogy mintegy 15g szalag

A legtöbb kemény műanyag palackok a kék (víz / ásványvíz), ugyanakkor folyékonyan beszél olvadt formában.
Fehér és zöld lágyabb, vastagabb műanyag.
Műanyag sörösüvegeket a legtöbb viszkózus olvadt állapotban arról, hogy a has, míg talán a legpuhább az összes közül.

2) A legjobb butylkorez
Lapátolt az egész internet, megtaláltam a legjobb butylkorez, ami nagyon könnyen vágható, és ami a legfontosabb, hogy pontosan sávszélesség úszni nem több, mint 0,1 mm, és a legkisebb szélessége, amely vágtam csíkokra mindössze 0,5 mm
Képek a készülék eredeti, a helyszínen a link nem ad, aki azt akarja, hogy találja magát a keresést.
Van lényegében ugyanaz, de én egy csapágykarima, amely könnyen élesíteni.

3) Szárítás mi mindent!
száraz kisállat szükséges és nagyon jól, mert a nedvesség a olvadt állapotban katalizátorként működik, a pet elveszti tulajdonságait, mint ahogy a buborékképződést, a magas nedvességtartalmú extruderből már mászni a hab.
Az utolsó kiviteli alakban, mivel a föld. skeins szalagját üvegedénybe egy doboz szilikagél, lezárjuk, és tegye fűtőtestre.

Példa nyomtatás szalag, szárítás nélkül

4) Hőmérséklet
Pat nagyon fontos a hőmérsékletet a kilépő a fúvóka, a műanyag gyorsan kell hűvös hőmérséklet alá 70 fok, vagy kristályosodik és elveszti szinte teljesen mechanikai tulajdonságait.
Nyomtatás szükség az asztalon szinte hideg (és lehet egy nagyon hideg), én meg a hőmérséklet 35 fok asztal
A zsugorodás a műanyag alacsony, mint a has a sarkoknál nem tér el a táblázatban.
Asztalterítő ABS lé ő általában ragaszkodni hozzá, más lehetőség nem próbáltam.
A hőmérséklet extruder optimálisnak tekintett 265 fok, eltérő lehet attól függően, hogy milyen típusú palackok és a nyomtatási sebesség.

6) Hátrányok szalagot
Gyorsan nyomtatás szalag nem fog működni, mindegy inkább szelíd és gyorsan tolja extruder nem jön ki.
Csak szalag vastagsága meglehetősen megváltozott, mind egy üveget, és a palack a palackba.
Meg kell venni a részét a palack, hogy egy egységes falvastagságú.
Befejezését követeli az extruder, kiírja, ha a takarmány maga állt a fején (Bowden repülés).
A hossza szalag van korlátozott, nagy termék nem nyomtat.

7) gyártunk egy teljes bar!
Elkezdtem a tény, hogy az új megmunkált fúvóka Az extruder végénél hővédő perem és a radiátor, amely műanyag megfagyott még a fúvókát.

Az ötlet bizonyult hiba, műanyag csak beragadt, annak ellenére, hogy a fúvóka van elhelyezve egy fordított kúp volt fényezésére.
Melt nyomás nem elég, hogy lenne tolja a kész rudat.
Abban az időben nagyon fáradt voltam és őszinte vágy, hogy továbbra is, én nagyon kevés, de rövid pihenés után, még mindig folytatódik.

Az ő fokozatosan lejáró junk készletek találtak egy portás szűkítő MTZ
Mint kiderült, neki a hegyen csak finom kapja a legjobb az én léptetőmotor a nyomtató Robotronnak, buta méret 23
Házi tokarnika volt erősítve, hogy azt ugyanabban a sebességfokozatban Robotronnak, most működik szívóhenger.
Minden össze egy nagy tábla az ágyon, a kipufogógáz-mechanizmus csatlakozik a gép helyett a Z tengely
Felgyorsult a belépő / kilépő, és a hőmérséklet is kap nagyon érdekes bárok, fő jellemzője az, hogy a szalag gyártása során, annak nem olvad, mintha tömörített és szinterezett.
Ennek köszönhetően, lehetséges volt, hogy elkerüljék a kristályosodás, a kapott rúd átmérője chotko 1,8 mm (ez volt fúró).
A teljesítmény még nem magas, mintegy 6 cm készen rudak percenként, másrészt, mert nem szükséges a folyamat nyomon követése, beleértve, hadd elképzelni zhuzhit, mint mondják.

Ez a bot lehet forrasztani a korlátlan hosszúságú lehet használni a szokásos nyomtató változtatás nélkül, elméletben és Bowden kell jól kijönnek.
Amikor eltűnt taknyos, műanyag fúvóka így nem macskák és egy szalaggal.
Eddig megjelent csak két áramkörök, egy nap, hogy egy nagy bár és épít egy teljes körű vizsgálat nyomtatási adatok rúd.

Cutter emlékeztetett film fotorezak 16mm Lomo, megvették ezt a késő 70-es, az üzletben „Jupiter” a Kalinin Prospekt Moszkvában.

Phil LentoStruder - egy gyönyörű felismerés, tetszett!
Érdemel külön cikket a rajzokat.

Az ő hasznosítja (zöld pochtirovnaya Sevenapa palack 2.25l):

Azt találták, hogy az első kísérlet - egy jó eredmény.
A hulladék - pyatishishkovoe bal alsó és egy tölcsért nyakú, 50 mm-es.

2. A fűtés gáz céljára kerekítés az élek én még nem sikerült,
van egy nagy egyenetlenség.

3 teáskanál víz elhelyezett lezárt palackokban, és végül vizuálisan összehangolja a „riflonosti” gőz, ha a palack finoman prednagret ugyanebben gáz vágás a YouTube-ról, észbe.
Valószínűleg - igaz, a többi PET literes termékeket.
Hajók 0,5 0,33 és 0,40 fontolóra hatástalan.
Barna PET hamarosan tiltott állami, az ok elleni küzdelem sör „műanyag palackban.”
By the way, a téma a "mellek" itt - ismertetik.

Kapcsolódó cikkek