76. véleménye a évszakok Moszkva, Yakimanka, Tito utazási oldal

Pihentünk ebben az étteremben. A tágas belső tér. Nem lehet csak enni, hanem lehet egy jó táncos. Igen, ez a hang minősége gyenge. Az a benyomás, hogy a menedzsment a pótalkatrészek pénzt a hangulat a vendégek számára. Ha valaki nem volt foglalkozni a zenével, azt hiszi, a probléma a beállításokat, de amikor a megrendelt és Popel és látta a feltétellel, hogy a távvezérlő nesomnenno- szemetet. Kérelem Útmutató: barátok nem veszik pénzt, és módosítsa a akusztikáját. Az énekesek énekelnek fojtó. további ›

Csak annyit szeretnék javasolni ebben az étteremben - ünnepelte születésnapját vasárnap, nagyon meg voltak elégedve. Tetszett akció bankettek kulcs alatt: egy jó választás a előételek, finom ételekkel. Összehasonlítva más éttermek, a legjobb ár-minőség arány.

Itt ünnepelték a nap a születés család, és szeretnék köszönetet mondani minden alkalmazottja az étterem! Köszönjük! Nincs panasz, jó szórakozást, finom ételek és kiváló munkáját a pincérek!

éttermi személyzet működik, mint büntetésüket töltik, a különösen súlyos bűncselekmények, mind a bot. Az érzés, hogy a csoport volt, akiket a közeli külvárosokban részmunkaidőben. Mindaddig, amíg nem jelzi, hogy a problémát nem lehet megoldani. A bejárat az étterem zárva van. Minden szükséges felszerelés tervezése, lakberendezők cégek kellett átvinni a púp. Egy étterem Moszkva központjában szégyen.

Így töltöttem esküvő a „Seasons” étterem. Mi voltunk a kandalló szobában. A profik: majdnem nem vette észre, hogy a szomszéd szobában volt egy esküvő, de terem teljes volt! Az étel finom, jó! Belső, helyét és bla bla. De ez mind a pluses. A legérdekesebb - ez hátrányairól ezt a helyet! Az asztalon fiatal Rendeltem egy külön menü, t. Hogy. Nem eszem nyelv, halak vágására, saláták, nem minden a szeretet, a végén volt, mint mindenki más, bár én tárgyalt a menedzser Maxim! Szintén az asztalra fiatal vettem pezsgőt. további ›

Arra 07.12.13 táblázat sárga lapot 20 fő. Service 10% -a tisztességes, de: 1) részek kicsik, 2) hús- és halételek jobb, ha nem veszi, hiszen félig üres, 3) a saláták alapvetően egy fű (saláta), 4) az élő zene arány ők is igénybe vehet, és tartalmazzák lemez. Azonban, a forró finom volt, de a részek kicsik.

Három hét, amit megrendelt egy pavilon 8-10 fő. Azt szeretnék rámutatni egy szűk kör az esküvő napján. Rendeléskor vezetője biztosította, hogy minden rendben lesz. Sami ellenőrzés csengett kétszer egy héten időpont előtt, az igazgató beszélt szárazon és gyorsan - fonák. A nap a férjem hívott vissza az étterem dolgozói, és emellett megerősítette lefoglalására. A kijelölt napon (május 18.), akkor együtt a vendégek felfedezzék a sötét piszkos nedves pavilon, cigarettacsikkek szétszórva asztal bekent ételmaradék a padlón. Megközelítette vezetője. további ›

Szörnyű élelmiszer, amely mind az óra, mind az ebédlőben vagy a „Mumu”, arrogáns, ostoba és nagyon hiú pincérek, amely nem befolyásolja a sebességet. Minden viseli az órát! Íztelen, a szakács csak borzasztó! Internet nem működik. Táblázatok a tornácon bilincs, bár, és így senki sem! Állítólag ismert svájci irányítás Moszkva vendéglős Edith churros (Edith Tschurr). Csak nonszensz! Futni, ha át!

Mi lefoglalt egy 6 személyes asztallal, mielőtt az új évet. Ezen kívül már elrendelte a terem, két lakoma. Előzetes írásbeli összes menüt, előleget fizetett. A lakoma nem rendelte! Micsoda lakoma lehet hat fő! A megérkezés megváltoztatta a menüben az alkoholtartalmú italok, amelyeket aztán elhozta nekünk véve, valamint a csere. Csak az egész menüt a lakomát becsült áron. Továbbá száma készült két pozíció további, a menedzser korábban nem mérlegelték, nevezetesen: pincér karbantartása 6, 5%. további ›

Szeretném megosztani veletek a hozzáállása a személyzet az intézmény, hogy a vendégek. Volt egyszer ebben az étteremben, úgy döntöttem, hogy megünnepeljék a születésnapját. Azt foglaljon asztalt előtt 2 héttel szombat megint hívott, hogy megtudja, hogy az összes érvényes, már megerősítette ezt az információt. Szombaton, 3 óra az esemény előtt, kaptam egy hívást, és azt mondták, hogy van egy lakoma, és nem tudnak engem és a vendégek, felajánlottam, hogy látogassa meg őket, csak 1 óra. Nem voltam otthon, teljesen kedvét, meg kellett találni egy másik helyre. további ›

Bámulatosan szép hely választott az étterem! Csendes, a lázadás a zöld és a jól átgondolt belső! Magnificent zenei program! Csodálatos étel! Azonban az első alkalom életében találkozott ilyen durvaság és közömbös pincérek. További, mint ma, nagyszerűen szervezett esti tiszteletére eljövetelének napján egészségügyi dolgozó által szervezett két vezető európai gyógyszeripari vállalatok már gátat szab arrogancia személyzet! Megnyerte vikorinu kupon egy üveg pezsgőt. további ›

Látogatásától ez a létesítmény csak elrontotta a hangulatot, és a társam. A konyha undorító, és még mindig ott van savok A gyönyörűen kialakított oldalt a helyszínen talál: gyenge szolgáltatás, durvaság származó vendégmunkások ellenőrzés Mahnyuka AA és középszerű sikoltozik az élő zene. Az emberek tiszteletben magad! Moszkvában, egy csomó jó éttermek, ahol szolgáltatás és konyha mérkőzés áron.

Esküvői 08.08.09. Szeretném kifejezni az érzéseimet erről étterem! Mi voltunk az esküvőjén rokonaik. Az étterem csak undorító. Az emberek fizetnek a táblázat 3500 1 fő alkohol nélkül - nem volt semmi! Szolgáltatás nikakoeeeee. Hozta torta és tea 20 perc után, és akkor is csak addig, amíg a pincér ne kiabálj. Azt maga a munka a szolgáltatások nyújtását, de ez önmagában Sovdepiia olcsó cafe nem lát. Az emberek, hogy ne elrontani az esküvői és nem éhezik, minden esetben a lábát! Még az eredmény 2 nekik sokat.

Pihentünk ebben az étteremben. A tágas belső tér. Nem lehet csak enni, hanem lehet egy jó táncos. Igen, ez a hang minősége gyenge. Az a benyomás, hogy a menedzsment a pótalkatrészek pénzt a hangulat a vendégek számára. Ha valaki nem volt foglalkozni a zenével, azt hiszi, a probléma a beállításokat, de amikor a megrendelt és Popel és látta a feltétellel, hogy a távvezérlő nesomnenno- szemetet. Kérelem Útmutató: barátok nem veszik pénzt, és módosítsa a akusztikáját. Az énekesek énekelnek fojtó. további ›

Csak annyit szeretnék javasolni ebben az étteremben - ünnepelte születésnapját vasárnap, nagyon meg voltak elégedve. Tetszett akció bankettek kulcs alatt: egy jó választás a előételek, finom ételekkel. Összehasonlítva más éttermek, a legjobb ár-minőség arány.

Itt ünnepelték a nap a születés család, és szeretnék köszönetet mondani minden alkalmazottja az étterem! Köszönjük! Nincs panasz, jó szórakozást, finom ételek és kiváló munkáját a pincérek!

Kapcsolódó cikkek